Rytų horoskopas kitai savaitei

Ožiaragis, nors artėja atostogos, kol kas turėtų daugiau dėmesio skirti darbui. Galimas dalykas, kad pastaruoju metu jums teko girdėti kritinių vyresnybės pastabų dėl jūsų požiūrio į savo pareigas. Dabar turėsite puikią progą įrodyti, kad yra priešingai, ir reabilituotis vadovybės akyse. Atsisakykite sunkaus maisto.

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 6, 2012, 3:03 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:24 AM

Vandeniai gali gauti pinigų iš šaltinių, nesusijusių su pagrindine profesine veikla. Pasistenkite nesusisaistyti jokiais finansiniais įsipareigojimais ir neskolinti pinigų. Antroje savaitės pusėje galite apsilankyti parduotuvėse ir įsigyti seniai numatytų svarbių pirkinių namams ir šeimai.

Žuvims kitą savaitę labai netikėtai atsivers naujos darbo perspektyvos. Seniai puoselėjamų jūsų idėjų, susijusių su profesine veikla, realizavimas neliks nepastebėtas vyresnybės. Tai ne tik duos materialinės naudos, bet ir gerokai padidins jūsų autoritetą bendradarbių akyse. Venkite konfliktų su artimaisiais.

Aviną kitą savaitę sėkmė lydės visur kur, jeigu neeikvosite jėgų ir negaišite laiko menkniekiams. Numatykite prioritetus ir griežtai laikykitės šio plano. Laikotarpis labai palankus komercinei veiklai. Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų ir smarkiai pagerinti savo finansinę padėtį.

Jaučiai turi būti ištvermingesni ir nebijoti sunkumų. Nesutarimus pavyks pašalinti taikiu pokalbiu. Darbo arba verslo nesėkmė nėra tokia didelė kaip jums dabar atrodo. Artimiausiomis dienomis neskubėkite investuoti pinigų į finansinius projektus. Apsišarvuokite kantrybe.

Dvynių laukia savaitė, tinkama komerciniams planams realizuoti. Artimiausiomis dienomis turėsite visas galimybes pasiekti užsibrėžtą tikslą, tik realiai įvertinkite savo jėgas. Tam tikrą akimirką pravers jūsų įgimta nuojauta ir mokėjimas žaibiškai priimti svarbius sprendimus. Darbe nuo jūsų priklausys viso kolektyvo sėkmė.

Vėžiai turėtų susimąstyti apie ateitį ir suformuluoti konkretų veiksmų planą artimiausiai perspektyvai. Mat jūsų gyvenime prasideda laikotarpis, tinkamas dideliems darbams - daugelis jūsų sumanymų įgaus materialių bruožų, galėsite realizuoti kūrybines idėjas ir iniciatyvas. Smarkiai padidės jūsų autoritetas.

Liūtai gali tikėtis teigiamų karjeros pokyčių, kadangi visą ateinančią savaitę jus lydės profesinė sėkmė. Jumis susidomėjusi vyresnybė jus visokeriopai rems. Šeiminis gyvenimas bus maloniai aktyvus - jūs ir jūsų namiškiai susižavėsite nauja idėja arba kolektyvia kūryba.

Mergelės turės apmąstyti karjeros klausimus. Labai galimas daiktas, kad jums bus pasiūlytas naujas darbas. Tai bus dėsningas visų ankstesnių jūsų pastangų rezultatas. Astrologas pataria priimti šį pasiūlymą - jūs puikiai susitvarkysite ir greitai pelnysite naujos vadovybės pasitikėjimą ir palankumą.

Svarstyklių laukia savaitė, labai tinkama mokslo ir švietimo problemoms spręsti. Ateinančiomis dienomis turėsite puikią galimybę parengti ateities planus ir pradėti juos įgyvendinti. Be to, dabar galite gerokai pakelti savo informuotumo daugeliu klausimu lygį, išplėsti akiratį. Taikykite įgytas žinias praktikoje.

Skorpionai ateinančiomis dienomis daug dirbs. Jūsų darbštumas neliks nepastebėtas vadovybės, kuri deramai įvertins jūsų dalykines savybes. Būsite kupini visokiausių konstruktyvių idėjų. Dabar pats metas kai kurias iš jų realizuoti. Tik reikės rasti žmonių, kurie pritaria jūsų požiūriui.

Šauliams ateinanti savaitė žada daug buitinių rūpesčių. Turėsite ruoštis priimti svečius arba iš pagrindų tvarkyti namus. Čia jūs neišsiversite be artimųjų pagalbos. Darbe tikriausiai turėsite grįžti prie senų projektų, kurių anksčiau dėl vienų ar kitų priežasčių atsisakėte. Dabar jų realizavimas duos puikių rezultatų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.