Ką žada žvaigždės liepos 10–16 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2012, 5:04 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:51 AM

Savaitė pradedama staiga, impulsyviai, gal kiek nevaldant emocijų. Tai netrunka ilgai, bet blogai susiklosčius aplinkybėms, apnuodija artimiausias dienas.

Kad taip nenutiktų, nesureikšminkite to, kas ką pasakė, kas kaip pažiūrėjo ar kreivai šyptelėjo.

Ir būkite atlaidesni antrajai pusei, nebijokite netikėtumų ir visur ieškokite galimybės atrasti tai, kas pamiršta, bet buvo svarbu.

Jautis (04 20–05 20)

Malonūs vakaro pokalbiai prie vyno taurės, lengvas skaitalas ar tiesiog bandymas rūke įžiūrėti likimo ženklus virsta maloniu laisvalaikiu.

Kartkartėmis prireikia šurmulio, šmėkšteli svarstymų apie darbus ir pinigus, bet tiktai probėgšmais, ilgam nesustojant prie šios temos.

Viskas todėl, kad geras laikotarpis tęsiasi, o permainų nesinori net tada, kai jos būtinos.

Vėžys (06 21–07 22)

Standartas ir tvarka svarbu. Net jei kalbama apie makaronus. Reikia išlaikyti tam tikrą lygmenį, nesileisti į kvailas, konfliktines diskusijas, žinoti, kada pokalbį nutraukti ar sustabdyti. Bet tai nereiškia, kad turite linksėti galvą ar pritarti viskam. Jūs žinote, kas ir kaip turi būti. Nepatartina primesti savo nuomonės, supratimo namiškiams – jiems jūs šiuo metu esate ne itin didelis autoritetas. Būsite nusivylę ne tik kitais, bet ir savimi.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ne visada viskas pavyksta iš pirmo karto. Bet gal reikia suteikti antrą galimybę? Juk net vėžliukai nindzės ją turėjo, tai kodėl manote, jog jūsų draugai to neverti?

Padedant, dirbant, sprendžiant reikalus kartu, visi sunkumai įveikiami, juo labiau kad jie nėra tokie dideli ar neišsprendžiami.

Laikotarpis, kai kažkas krebžda už nugaros ir rezga tinklus, dar nesibaigė.

Liūtas (07 23–08 22)

Norint rizikuoti ir statyti daug, reikia turėti tiesioginį priėjimą prie krupjė. Tačiau šiuo metu didysis krupjė nepataikauja niekam.

Todėl jums teks dirbti norint ką nors turėti, būti ryžtingam ir nepasakoti pasakų aplinkiniams, kad viskas dėl lemtingų aplinkybių.

Juo labiau kad pasitikėti, be namiškių, daugiau nėra kuo.

Net meilės rūmai gali subyrėti lyg kortų namelis.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei ko nors norisi, reikia pasakyti, nes žmonės negali perskaityti jūsų minčių. Bet kartais tai padaryti yra nedrąsu, nepatogu.

Jei nepasakysite, nieko ir neturėsite, kad ir kokie realūs jūsų norai būtų.

Be norų išsipildymo, dar daug gerų dalykų vyksta: į jūsų gyvenimą ateina nauji žmonės, atnaujinamos senos pažintys, ryškiau matyti takas, kuriuo reikia eiti karjeros link.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Sakote viena, o galvojate ką kita. Tai ne todėl, kad esate melagiai, o todėl, kad norite, jog visiems būtų geriau, ramiau.

Bet nelabai pavyksta: konfliktų priežastys – ne santykiai, o buitinės detalės, materialios vertybės. Jūsų negąsdina, jog artimiausia trylikta diena – penktadienis, jus erzina to sureikšminimas.

Viskas klosis gerai – nieko netrūks, nebent pastovumo ir garantijų, kad artimiausiu metu pasaulis nesugrius.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kartais paslaptys tiesiog būtinos. Jos reikalingos tam, kad neįskaudintumėte kitų, apsaugotumėte savo jausmus, kad ilgam išliktų keistas rausvas garas, vadinamas romantika.

O jo tikrai reikės ne tik šiltais vasaros vakarais, bet ir ilgėjančiomis naktimis.

Didelių permainų nebus, gal tik žodžiai bus svaresni, o darbai priekabiau vertinami. Bet tai nei blaško, nei verčia nerimauti.

Šaulys (11 22–12 21)

Neleiskite, kad liūdesio paukščiai suktų jums virš galvos. Tokia būsena ilgainiui sugriauna net pačius gražiausius planus. Dėl ko reikia gedėti – gedėkite, bet neužstrikite.

Savaitė nėra nei labai bloga ar gera, tik ją lydės liūdesio, svarstymų, prisiminimų šešėlis. Bet nuo šeštadienio ryto verta pradėti ieškoti pramogų, spalvų ir kurti gyvenimą iš naujo.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Margais žolynais išpuoštos ir pievos, ir kasdienis gyvenimas. Sekasi viskas, prie ko prisiliečiate. Viskas gerai, be problemų, vidinio nerimo ar dvejonių. Viskas aišku, konkretu, patikima.

Tik štai esant visam šitam stabilumui ir atsiranda sustabarėjimo jausmas, kad viskas vyksta dėžėje, nors ir išpuoštoje.

Penktadienio vakarą teks rasti mažas dureles, kurias pravėrus plūstelės vėjas ir atsiras judesys.

Vandenis (01 20–02 18)

Viskas prasideda nuo naujo piešinio, plano ar gijų – nuo to, nuo ko pradėsite viską iš naujo. Nes norisi daug, dabar, be atidėliojimo.

Atrodo, jei neišsakysite to, kas susikaupė, dings, o tai, ko neparodėte, kad jaučiate, bus nepastebėta.

Neabejokite savimi, būkite atviri ir viskas eisis taip, kaip turi būti. Bet jei sumąstysite gelbėti pasaulį, apsidairykite – gal yra kas šalia daug arčiau, kam reikia jūsų pagalbos.

Žuvys (02 19–03 20)

Išradingumas, dėl kurio gaunamos pajamos, reikalingos ne tik kasdieniam gyvenimui, bet ir tam, kad galėtumėte aplankyti tolimus kraštus. Jei norisi.

O gal tiesiog užteks keliauti mintimis, gal nereikės nei kuprinių, nei baidarių, nei palapinių, tik svajonių.

Gražus žalias prieskonių daržas atvers kelius į kulinarijos pasaulį ir nereikalaus didelių žygių. Kad ir kaip keliausite, kalendros šiuo metu – jūsų talismanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.