Kodėl daug moterų dejuoja lovoje iš malonumo?

Neseniai JAV buvo atliktas tyrimas, kuris parodė, kad daug moterų seksualiai dejuoja lytinio akto metu ne tik norėdamos patirti malonumą, bet ir įaudrinti partnerį arba tiesiog iš nuobodulio. Tyrimas buvo atliktas tarp 710 seksualiai aktyvių moterų, kurioms 18-48 metai, rašo Blikwomen.com.ua.

Daug moterų dejuoja mylėdamosios ne tik pasiekusios orgazmą, bet ir preliudijų bei glamonių metu.<br>123rf
Daug moterų dejuoja mylėdamosios ne tik pasiekusios orgazmą, bet ir preliudijų bei glamonių metu.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2012, 12:34 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:09 AM

Paaiškėjo, kad daug moterų dejuoja mylėdamosios ne tik pasiekusios orgazmą, bet ir preliudijų bei glamonių metu - manualiniu ar orlainiu būdu glamonėjant intymią vietą. Taip pat moterys garsais reiškia savo seksualumą artėjant partnerio ejakuliacijai.

66 proc. tyrimo dalyvių prisipažino, kad seksualiai dejuoja norėdamos pagreitinti partnerio ejakuliaciją, o 87 proc. pareiškė, kad taip dažniausiai elgiasi norėdamos suteikti partneriui galimybę pasijusti mačo ar sekso galiūnu. Tuo tarpu 27 proc. respondenčių neslėpė nusivylimo, kad seksualiai aimanuoja norėdamos nuslėpti nuo partnerio nepasitenkinimą, kai jis nuobodžiai ir monotoniškais ritmiškai juda ant viršaus.

Tačiau, anot tyrimo autorių, teisingai pasirinkta seksualių garsų strategija gali būti naudingas moteriai intymioje gyvenimo sferoje. Mat su amžiumi ir patirtimi moterys išmoksta suprasti ir pajusti savo seksualinius norus bei poreikius, o seksualiai dejuodamos, tuo pačiu nurodo partneriams, kas konkrečiai suteikia joms malonumą, o kas – priešingai: sukelia nemalonius pojūčius. Todėl tiek dejonės, tiek aikčiojimai lytinio akto metu, tai - vienas iš delikačių būdų leisti partneriui suprasti be žodžių frazes: „Sustok!“, „tęsk“, „dar“ ir t.t.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.