11 dalykų, ką vyrai pastebi moteryse ir ko ne

Į ką vyrai pirmiausiai atkreipia dėmesį pamatę moterį, o ką ignoruoja? Tik reikėtų įsidėmėti, kad turima omeny ne pamatyta moteris gatvėje, į kurią vyras užsižiūrėjo ir nuėjo toliau, o ta moteris, kuri greta jo, rašo Lovecalendar.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2012, 12:17 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:11 AM

1. Kvapas

Vyrai nemėgsta, kai nosį riečia saldūs ir sunkūs kvepalų aromatai. Jie vadina tokius kvepalų aromatus brandžiais, tinkančiais tik vyresnio amžiaus moterims. Apskritai vyrams patinka, kai moteris nėra išsikvėpinusi, tačiau nuo jos dvelkia gaiva kvapas.

Kai kuriuos labai traukia vos vos juntamas prakaito kvapas. Tad ką tik užlipusi laiptais į dešimtą aukštą kai kuriems vyrams gali būti patrauklesnė už išsikvėpinusią damą.

2. Drabužiai

Į juos vyrai nekreipia dėmesio, nebent jie būna labai iššaukiantys. Todėl, jei vienus marškinėlius pakeitėte į kitus, greičiausiai vyras to nepastebės. Bet kažin, ar moteriai, pasipuošusiai gilios iškirptės suknele, pavyks užmegzti su vyru rimtus santykius. Tą patį galima būtų pasakyti ir trumpučių sijonėlių mėgėjoms. Mat vyrai teikia pirmenybę ilgesniems sijonams su įkirpimu šone arba kurie neuždengia kelių. O visokie užtrauktukai, nėriniai, kaspinėliai, sagutės, kabliukai ir kiti panašūs drabužių aksesuarai vyrams asocijuojasi su interjero detalėmis. Be to, jie nemėgsta labai ryškių ir padėvėtų drabužių.

3. Papuošalai

Vyrai apskritai nekreipia dėmesio į papuošalus. Aišku, jie pastebėtų brangakmenį, esantį tarp krūtų ar tarp kojų. Tačiau tai, ką dažniausiai nešioja šiuolaikinės merginos ar moterys iš viso nepastebi. O jei ir pastebėjo, tai reiškia, kad tas vyras – juvelyras arba moteris išsirinko ypatingą papuošalą. Beje, reti ir originalūs juvelyriniai dirbiniai, puošiantys moterį, gali būti geras pretekstas prisėsti prie jos arčiau ir susipažinti.

4.Маkiažas

Čia viskas aišku: vyrams patinka tik labai dailiai ir stropiai pasidažiusios moterys. T.y., kad atrodytų, jog makiažo tarsi ir nėra, nors iš tikrųjų jis ir yra. Visiškai be makiažo moteris vyrams atrodo netvarkinga. Tuo tarpu ryškiai išsidažiusios moters vyrai vengia: gali išsitepti. Ypač vyrus atstumia priklijuotos blakstienos ir kiti dirbtiniai dalykai: priauginti plaukai, nagai. Vyrai sako, kad tokios moterys jiems primena pripučiamas gumines lėles.

5. Bateliai

Nedėkite vilčių į ištaigingus ir neseniai pirktus batelius, net jei jie bus pasiūti žinomo dizainerio kompanijoje, nes vyrai jų nepastebės. Nebent fetišistai. Tačiau eilinis vyras neturi supratimo, kuo skiriasi baltos spalvos bateliai nuo mėlynos. Vyrai, kurie apskritai kada nors kalba ta tema, sako, kad jiems nepatinka itin aukšto kulno bateliai. Aišku, daug vyrų atkreipia dėmesį, švarūs bateliai ar ne.

6. Маnikiūras

Visi vyrai atkreipia į tai dėmesį. Tačiau jie teikia pirmenybę nelabai ryškiam lakui ir ne itin ilgiems nagams. Dauguma vyrų nemėgsta, kai jiems ilgais nagais moterys braižo nugaras. Gal ir yra vienas kitas, kuriam tai patinka, todėl reikėtų prieš tai išsiaiškinti. Ir nepamirškite, kad ir vos vos nusilupęs lakas gali sugadinti visą vaizdą. Todėl geriau jį nusivalyti.

7. Šukuosena

Nepastebi. T.y. jei ilgaplaukė moteris netikėtai gerokai patrumpins savo plaukus – pamatys. Tačiau, vargu, ar pastebės skirtumą tarp surištos ilgos uodegos ir supintos kasos. Dauguma vyrų galvoja, kad jų partnerių plaukų spalva - natūrali. Aišku, nebent plaukai nudažyti peroksidine ar ryškiai raudona spalva. Tačiau jei esate šatenė arba brunetė, jis labai nustebs, aptikęs jus su dažų tūbele rankose.

8. Plaukeliai

Iš esmės beveik visi vyrai atkreipia dėmesį į moters antakių liniją. Tiesa, tai pasako kita kalba, kuri nežinoma net kosmetologams. Dažniausiai vadina tai „išraiškingų akių“ efektu. Bet tikrai atkreipia dėmesį. O nepakoreguota moters antakių linija vyrams kelia agresyvumo ir apsileidimo įspūdį. Tą patį galvoja, kai pamato plaukelius aplink lūpas.

9. Drabužių dydis

Norint, kad vyras pastebėtų, jog jūs sulieknėjote ar pasitaisėte, reikia pakeisti drabužių dydį numeriu, o gal ir dviem. Aišku, pusantro kilogramo į vieną ar kitą pusę jie tikrai nepastebės, tačiau daugumai vyrų patinka moterys, nešiojančios nuo 40 iki 50 dydžio drabužius. O štai mažesnis kaip 40 ar didesnis kaip 52 drabužių dydis – tai jau išskirtinis vyrų skonis.

10. Intelektas

Vyrams patinka ir protingos, ir naivokos, ir paprastos moterys. Tačiau vyrai nemėgsta ciniškų, ironiškų ir iš aukšto žiūrinčių moterų. Тodėl norint patikti vyrui, nuoširdžiai papasakokite jam kokį nors ypatingą, nesvarbu kuriozinį, liūdną ar pamokantį, savo gyvenimo įvykį.

11. Ištekėjusi moteris

Vyrai visada pastebi sutuoktuvių žiedą ant piršto. Ištekėjusios moterys traukia vyrus. Tačiau, jei jūs trečią kartą ištekėjusi, o ne antrą kartą išsiskyrusi, tai bet kuriam vyrui gali sužibėti akys. Pagalvos, o kas joje tokio, kad net trys vyrai ją vedė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.