Silikoninių krūtinių banga atslūgo – tegyvuoja dideli užpakaliai

Ko tik neprisigalvoja dailiosios lyties atstovės, siekdamos padailinti savo išvaizdą. Vis daugiau moterų ryžtasi įvairioms plastinėms operacijoms, botokso injekcijoms. Kai kurios tai daro dėl estetinių priežasčių, tačiau yra ir tokių, kurios pameta galvas ir pamiršusios laiku sustoti kardinaliai pakeičia savo išvaizdą taip, kad grožis, tiesiogine to žodžio prasme, tampa pavojingas.

Coco Austin ir Vanity Wonder viešai demonstruoja savo riestus užpakaliukus.<br>"Twitter" ir "Facebook"
Coco Austin ir Vanity Wonder viešai demonstruoja savo riestus užpakaliukus.<br>"Twitter" ir "Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-18 20:39, atnaujinta 2018-03-18 01:01

Silikoninė krūtinė jau nestebina, tačiau injekcijomis padidinto užpakaliuko mada plinta lyg virusas. Norėdamos atrodyti seksualiai moterys siekia turėti keliais dydžiais didesnius sėdmenis, nori riesto užpakaliuko.

Nesenai žiniasklaidoje buvo paviešinta atvira amerikietės Vanity Wonder išpažintis apie juodąją injekcijų rinką – ji pasakojo, kad moterys pasiryždamos užpakalio didinimo procedūroms mažiausiai galvoja apie savo sveikatą ir kartais dėl netinkamai atliktų procedūrų rizikuoja gyvybe. Tris vaikus auginanti trisdešimtmetė patikino, kad tai, jog moterys gultis po skalpeliu ryžtasi dėl to, kad nori įtikti vyrams arba skendi gilioje depresijoje, – tik mitas. Pasak jos, darytis skausmingą procedūrą daug labiau motyvuoja jai pasiryžusios draugės ir aplinkinių pagyros joms.

Socialiniame tinkle „Twitter“ savo atviras nuotraukas paviešino ir televizijos žvaigždė Coco Austin. Pozuodama ji stebino ir kartu džiugino savo gerbėjus visame pasaulyje. Akivaizdu, kad prie 33 metų moters kūno rankas prikišo profesionalus plastikos chirurgas. Pati Coco didžiuojasi savo dideliu užpakaliu ir mėgaujasi jai sakomais komplimentais. „Dievinu tavo kūną!“ – taip jai rašo vienas iš daugelio gerbėjų socialiniame tinkle.

Retas kuris ginčytųsi, kad moteriški iškilumai – nepatrauklu. Tačiau ar tai reiškia, kad plastinės operacijos ir silikono injekcijos tampa normaliu dalyku? Juk dažnai tokios moterys, nors ir sulaukdamos pakankamai dėmesio, kažin ar būna laimingos. Portalas lrytas.lt klausia savo skaitytojų – o kaip jums? Patrauklu ar atvirkščiai – atstumia?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.