10 moterų istorijų apie vienos nakties seksą

Ką reiškia vienos nakties nuotykis padorios merginos gyvenime? Akimirkos žavesys? Seksualinio geismo troškimas? O gal vienas iš būdų atsipalaiduoti? Pavojinga avantiūra? Ar didelio, tačiau ne abipusio jausmo, pradžia?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2012, 11:45 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:11 AM

O gal vien nemalonūs prisiminimai? Ar tiesiog nesusipratimas? Žodžiu, įvairių moterų pasakojimų apie vienos nakties nuotykį galima prisiskaityti moteriškuose forumuose, rašo Lovecalendar.ru. Vienoms buvo malonu, juokinga, kitoms – pirmą kartą, gėda, šlykštu, baisu, dar kitoms - avantiūra, audringo meilės romano pradžia, gėdą keliantys prisiminimai, psichologinė trauma ir t.t.

Lidija, 31 metų:

- Tai buvo pirmame kurse. Jis buvo antrasis mano sekso partneris. Banali situacija: sustojo vyrukas, vairuojantis gražią užsienietišką mašiną, ir pasiūlė pasivėžinti. Ruduo, tamsu, baisoka, bet aš kvailė kažkodėl sutikau. Jis mane atvežė į kažkokį baisų butą: tamsų, niūrų ir nelabai švarų. Ir viskas buvo kažkaip nejauku ir baisoka. Jis mane pavaišino obuoliais, įpylė vyno, o paskui trumpai nukirto: „Nusimauk kelnytes ir atsisėsk štai taip“, - ir pasiėmęs fotoaparatą ėmė mane nuogą fotografuoti... Kažką kalbėjo, kažką murmėjo, o aš sėdėjau ir virpėjau iš baimės. Na, o paskui buvo seksas, kurio visiškai neprisimenu...

Irina, 29 metų:

- Prieš pora savaičių turėjau labai kokybišką, bet ir labai keistą seksą. Lytinio akto metu „berniukas“ labai sumaniai pademonstravo visas žinomas sekso pozas. Tačiau man patirti malonumą nebuvo kada, nes galvojau, ar ant karuselės sūpuosi ar eksternu praeinu iš karto du jogos kursus. Tačiau jo 2-3 frikcijos, skirtos kiekvienai pozai, mano požiūriu, buvo mažoka, kad susidaryčiau bent kažkokį įspūdį. Tačiau žvelgiant iš kitos pusės, tokio sekso specialisto iki šiol niekada neturėjau. Po sekso buvo lengvas galvos svaigimas ir nesuvokimas, besikaitaliojantis su žavesiu.

Оlga, 29 metų:

- Atsitiktinai susipažinau svetimame mieste su simpatišku jaunu vyru, taip pat ne vietiniu. Mes labai romantiškai, laikydamiesi už rankų, vaikštinėjome vakarinėmis miesto gatvėmis: kalbėjomės, juokėmės ir bučiavomės kiekviename žingsnyje. Jis man labai patiko, nepaprastai žavingas ir malonus, tiesiog idealus vyras. Ir seksas su juo buvo nuostabus. Jis mane daug ko išmokė, todėl, kad buvo labiau patyręs už mane ir labai švelnus. Praleidome tik vieną naktį, apsikeitėme telefono numeriais ir išvažiavome į skirtingus miestus. Aš pajutau, kad įsimylėjau ir labai laukiau jo skambučio. Gaila, bet šios istorijos pabaiga visai neromantiška: praėjus savaitei po mūsų stebuklingo sekso man teko kreiptis į venerologą. Žinoma, tai perbraukė visą meilę. Jaroslava, 26 metų:

- Aš dvejus metus geidžiau vieno vyro, tačiau mūsų santykiai buvo grynai kūrybiniai, jokių užuominų į seksą iš jo pusės. Kartą neištvėriau ir netikėtai atvažiavau pas jį su „Martinio“ buteliu rankose. Mes ilgai kalbėjomės virtuvėje, o paskui aš puoliau jam ant kaklo ir... išprievartavau... Ir iš karto supratau, kad praradau draugą. Išsikviečiau taksi ir išvažiavau naktį namo. Kodėl taip pasielgiau? Juk ir orgazmo nepatyriau, ir draugo netekau. Trumparegiškas poelgis. Sunku draugauti su žmogumi, jei įsivaizduoji vien jo genitalijas.

Аliona, 28 metų:

- Turėjau tokį Vasią „Kolosok“ viešbutyje. Jis buvo iš Voronežo. Pardavinėjo pas mus kažkokius ratus autobusams. Tiksliai neprisimenu, bet dėl kažkokios priežasties man netikėtai prireikė jo. Ir kodėl būtent jo, iki šiol nesuprantu. Man tada buvo 19 metų. Žodžiu, aš Vasią palenkiau prie sekso: norėjau padaryti taip, kad jam būtų labai malonu. O jis po to įkišo man į kišenę pluoštelį banknotų. Gal pagalvojo, kad esu prostitutė, hm... Na, išleidau tuos pinigus kažkokioms smulkmenoms. Seksas už pinigus – iki šiol neišblėstantis prisiminimas apie vienos nakties seksą. Larisa, 24 metų:

- Praėjusiais metais atostogavome prie jūros kaip laukiniai. Poilsiavimas baigėsi mišriu vienkartinio sekso finalu: kai vienas iš vyrukų baigė, užtraukė visa gerkle savo kūrybos dainą. Viena iš mūsų miegojo gal per dešimtį metrų. Jau snūduriavo, tačiau išgirdusi dainą pašoko ir ėmė visus kviesti į koncertą. Atėjo ir dainininko žmona...

Аnastasija, 31 metų:

- Turėjau vienos nakties seksą su seneliu Šalčiu. Neprisimenu jo vardo. Tada Naujuosius metus šventėme restorane, kur vyko naujametinė programa. Tada senis Šaltis ir pastebėjo mane. Buvo labai malonu, kad kritau jam į akį. Ir štai po programos, apie penktą valandą ryto, mes nuvažiavome pas jį namo. Jis buvo to restorano šefas virėjas. Laba savas, su juo buvo linksma ir įdomu. Gražūs prisiminimai. Оlesia, 27 metų:

- Nutiko nieko neįpareigojantis vienkartinis seksas su savo geru bičiuliu. Negaliu pasakyti, kad seksas buvo labai puikus! Šiaip sau. Tačiau kažkodėl nusprendžiau, kad štai jis – mano gyvenimo laimė! Tas vyras, deja, taip negalvojo. Ir daugiau sekso nebuvo. Užtat mylėjau tą vyruką trejetą metų. Mylėjau taip, kad žiemą per sniegą basomis paskui jį buvau pasirengusi bėgti. Iš pradžių, norėdama kuo greičiau jį pamiršti, ketinau išdumti į kitą pasaulio kraštą, kad nieko nematyčiau ir negirdėčiau. O paskui grįžau, ėmiau dirbti jo vadovaujamoje firmoje, padariau karjerą ir tapau artimiausia jo bendražyge bei geriausia jo žmonos drauge.

Lilija, 30 metų:

- Turėjau nerealaus grožio, talentingą, žinomą vyrą ir sekso partnerį. Tačiau jo penio ilgis – ne daugiau kaip 2,5 сm. Tikrai, nemeluoju! Bet vis tiek buvo nepamirštama naktis, Niekados nepamiršiu jo sumišimo! Ne dėl to, kad su juo gamta pasielgė neteisingai, o dėl to, kad aš nežinojau ką toliau daryti. Iš tikrųjų nesupratau, kaip suteikti vyrui malonumą, kai jo toks mažas penis. Imti jį į ranką ar suteikti malonumą oraliniu būdu, o gal blakstienomis jį paglamonėti. Paskui vengiau to vyro, bet ne dėl to, kad jis man nebepatiktų, o todėl, kad nesugebėjau suteikti jam malonumą.

Daša, 28 metų:

- Aš susipykau su mylimuoju ir nusprendžiau iš keršto permiegoti su pirmu pasitaikiusiu. Atvažiavome su draugėmis į mėgstamą naktinį klubą, sutikome ten vyrukų kompaniją ir vienu iš jų ėmiau flirtuoti, kol galų gale išvažiavome pas jį namo. Negaliu pasakyti, kad tas vaikinas man labai patiko, užtat jis labai patiko sau. O kai reikalas priėjo iki intymių santykių, jis pirmiausiai pademonstravo savo didžiausią vertybę – pasididžiavimą ir pareikalavo komplimentų. „Ar tau patinka mano draugužis?“ Sekso metu jis nuolat mėgavosi savimi ir visą laiką dėmesingai žiūrėjo į didžiulį veidrodį ant sienos. Nepatyriau net menkiausio malonumo lovoje, tačiau kažkodėl prisimenu jį ir jo draugužį visada su šypsena!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.