Manekenės E. Macpherson tobulo kūno paslaptys

● Buvęs supermodelis kasdien bėgioja krosą, daugiau nei šešiolika metų sportuoja kartu su asmeniniu treneriu ir griežtai laikosi mitybos taisyklių.

E. Macpherson tikina: gražus kūnas – sveiko gyvenimo būdo rezultatas.<br>AOP
E. Macpherson tikina: gražus kūnas – sveiko gyvenimo būdo rezultatas.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2012, 10:09 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:49 AM

Elle teigia, kad kalbos apie jos pomėgį lankytis naktiniuose klubuose ir vakarėliuose, meilės nuotykius su Holivudo aktoriais ir milijonieriais yra stipriai perdėtos.

Ji keliasi šeštą valandą ryto, paruošia savo jaunosioms atžaloms pusryčius, nuveža juos į mokyklą. Tuomet – jos laikas. Tiesia ant grindų jogos pratimams skirtą kilimėlį, bėgioja.

Anksčiau jos nepriekaištingas kūnas buvo gamtos dovana, o dabar – kasdienės didžiulės pastangos ir sunkus darbas. Dabar – nė vienos cigaretės, nė vienos taurės vyno – net ir per smagiausius vakarėlius.

E. Macpherson tikina: gražus kūnas – sveiko gyvenimo būdo rezultatas.

● Ankstyvi pusryčiai: 6–6 val. 45 min. vieno kiaušinio omletas, 50 g lašišos ir 150 g špinatų. Arba 150 g pupelių, avokadas, 100 g vištos krūtinėlės, arba 100 g kalakutienos ir 150 g keptų daržovių.

Kartais E.Macpherson save palepina blyneliais – ne daugiau kaip 3! – su liesu kefyru, pagardintu uogomis.

● Pietūs: veršienos arba vištienos krūtinėlės salotos – 100 g mėsos ir 150 g daržovių arba sriuba su žuvimi (viena porcija – 100 g žuvies). Tarp pietų ir vakarienės – 50 g mėsos su agurku arba avokadas su grūdinėmis duonelėmis.

● Vakarienė – ne vėliau kaip 7 val. vakaro. Prie stalo susirenka visa šeima, todėl E.Macpherson ruošia daug patiekalų. Ji valgo žuvį ar vištos sparnelius, pakepintus su prieskoniais, salotų lapus ir cukiniją su alyvuogių aliejumi.

● Dieną niekada nesidažo. Australės teigimu, oda atrodys sveikai ir gražiai, jei dažnai bus šveičiama. Vakare ji naudoja skaistalus ir lūpų blizgį. Kasdien tepa odą apsauginiu kremu nuo saulės ir išgeria apie tris litrus vandens.

● Svarbiausias manekenės grožio receptas: jokio streso, laisvalaikiu – meditacija ir joga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.