Moters seksualumas priklauso nuo plaukų spalvos?

Iki šiol nenutyla diskusijos, vis dėlto kurios moterys seksualesnės: brunetės, blondinės ar raudonplaukės? Juk visais laikais buvo keliami atitinkami grožio (ir seksualumo) standartai. Nuo neatmenamų laikų šviesiaplaukės asocijavosi su švelniomis, geromis ir mielomis moterimis. Akivaizdus pavyzdys – vaikų pasakų ir animacinių filmų herojės, rašo Justlady.ru.

Dauguma brunečių – karjeristės.<br>123rf
Dauguma brunečių – karjeristės.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2012, 5:20 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:22 AM

Tuo tarpu brunetėms buvo priskiriamas burtininkių vaidmuo. O viduramžiais į inkvizitorių nemalonę patekdavo raudonplaukės, nes jas laikė raganomis. O kaip dabar?

Britų psichologai atliko tyrimą ir priėjo prie išvados, kad blondinės – linksmos, lengvabūdiškos ir gana lengvai priimančios dviprasmiškus pasiūlymus moterys.

O dauguma brunečių – karjeristės. Tačiau būtent jos dažniau nei kitos tampa milijonierių žmonomis! Užtat raudonplaukėms teko liūto dalis intymioje gyvenimo sferoje. Tos moterys pripažintos seksualiai temperamentingiausiomis.

Ar reikėtų rimtai žiūrėti į tokius teiginius? Be jokios abejonės gyvuoja dėsningumas tarp hormonų ir žmonių tipų. Tačiau tai dar nereiškia, kad visos raudonplaukės – seksualios, o visos brunetės išteka už turtuolių. Ir visai nesuprantama, o kaip tada su tomis moterimis, kurių dažyti plaukai? Juk visų laikų sekso simbolis buvo Holivudo legenda Marilyn Monroe, kurios iš prigimties rusvi plaukai, o lovoje ji buvo gana šalta.

Todėl gal vertėtų atkreipti dėmesį į italų psichologų padarytas išvadas. Jie išsiaiškino, kad jei moteris iš esmės keičia plaukų spalvą, ji pasirengusi ir asmeninio gyvenimo pokyčiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.