Astrologės S. Liepienės horoskopas liepos 21—27 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-21 08:00, atnaujinta 2018-03-17 23:33

Pagalba. Net jei manote, kad viskas gerai ir su viskuo susitvarkysite, gali būti, kad jums prireiks pagalbos. O jos geriausia ieškoti tarp draugų. Norinčių ir galinčių padėti atsiras. Tai nereiškia, kad jus užgrius bėdos. Gali aplankyti ir didelis džiaugsmas. Kad jį pakeltumėte, taip pat reikės draugų pagalbos. Savaitgalis gal ir nebus labai sėkmingas ar linksmas, bet darbo savaitė žada įspūdžių.

JAUTIS (04 21—05 21)

Tingulys. Net jei ir nenorite niekur vykti, nieko spręsti, teks tai daryti. Diskusijos bus svarbios, nors ir ne apie visuotinį klimato atšilimą. Tai — ne vienos dienos reikalas. Įsivėlę į debatus, ramybės neturėsite iki pat trečiadienio. O iš tiesų norėsite tik tingėti, po obelimi įsitaisę paskaityti ar pasnausti. Kokie debatai? Koks pasirinkimas? Geriau tegul viskas lieka taip, kaip yra.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Intriga. Flirtuoti darbe — ne pats geriausias užsiėmimas, bet pagundų bus nemažai. Ne visi supras, kad tai — tik flirtas, o ne rimtas reikalas. Todėl nenuostabu, jog kils apkalbų. Jos nežeis, tačiau klausytis aptarinėjimų bus nemalonu. Tiems, kurie flirte neįžvelgia pramogos, teks romantikos ieškoti namuose. Tai nebus lengva — turėsite pasistengti, kad tos lengvos kibirkštėlės šiek tiek suaudrintų kraują. Bet apie jausmus kalbėkite atsargiai.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Draugystė. Jus apakins draugystė. Tai — jūsų silpnybė. Bet kas sakė, kad visą laiką turite būti stiprūs? Atsiranda tokių, kurie pasinaudoja jūsų patiklumu, sentimentalumu. Būtų gaila, jei kas nors sugriautų gražius prisiminimus. Nebūkite pernelyg atviri, nepasakokite brangių istorijų. Antradienis ir trečiadienis — geros dienos susitikimams. O savaitgalį paskirkite šeimai. Darbai eisis vangiai. Tai gal geriau atostogauti?

LIŪTAS (07 23—08 23)

Trukdžiai. Viskam — savas laikas. Ir geriems dalykams, ir blogiems. Nieko nepaskubinsite, nieko nepadarysite anksčiau, nei ateis laikas. Nors imtis veiklos norisi, rezultatai gali nedžiuginti. Ir ne todėl, kad tam trukdys gimtadienio organizavimas, vėlyvų vyšnių rinkimas ar Oninių šventimas. Tai laikas, kai sunkiai realizuojami net patys paprasčiausi sumanymai. O ką jau kalbėti apie grandiozinius planus.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Taupyklė. Norisi šiek tiek atsidėti juodai dienai. Gal ir ne pačiai juodžiausiai, bet kad kojinėje būtų. Todėl nenuostabu, kad atostogos bus kuklesnės, nei galėtų, o namiškių lepinimas netaps pagrindine jūsų pramoga. Rytai prasidės darbų planavimu, ieškojimu išeities iš susidariusios padėties. Tačiau ji — nei tragiška, nei siaubinga. Norėsis garantijų, kad viskas bus gerai. Ne tik šiandien, bet ir rytoj, poryt, po metų. Kilus klausimų ieškokite, su kuo pasitarti.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Veržlumas. Apims didesnis entuziazmas, veržlumas nei paprastai. Aplinkinius jūsų idėjos gali šiek tiek šokiruoti. Namiškiai nustebs, bendradarbiai sunerims. Taip yra dėl to, kad nebeturite kantrybės. Tačiau jus išklausys, supras ir padės patarimais. Tie patarimai ne visada gali būti teisingi, todėl reikia daugiau pasitikėti savimi ir vertinti save pagal tai, ką sugebate. Visiems geras vis tiek nebūsite. Rimtam juridinių reikalų tvarkymui labiausiai tiks antradienis.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Atostogos. Atsidavimas darbui — geras bruožas, bet kai kada reikia ir pagyventi. Net jei visus išleistumėte atostogų, visiems pažadėtumėte atlikti jų darbus, laimingesni netapsite. Juk darbas — ne visas gyvenimas. Jei vien tik dirbsite, gyvenimas tikrai pakiš koją. O tada galite griūti ir skaudžiai užsigauti. Kad taip neatsitiktų, raskite laiko pramogoms, linksmybėms, pasaulio pažinimui. Ši savaitė turi būti skirta būtent tam. Eikite atostogų.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Krato. Nepulkite į paniką, kvėpuokite ramiai ir nežiūrėkite žemyn. Žodžiu, elkitės taip, kaip elgiasi tie, kurie užsikabarojo aukščiau už kitus. Gali būti, kad kažkas jus bando išpurtyti iš esamos padėties. Purtymą labiausiai jausite savaitgalį, dar šiek tiek — pirmadienį. Nepasiduokite — tikrai galite išsilaikyti. Jeigu išsaugosite savo padėtį, apsaugosite ir finansus. Jeigu manote, kad jums niekas negresia, pasikalbėkite su tiesioginiu viršininku.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Priešingybės. Niekada negali žinoti, kaip baigsis istorija. Ne viskas priklausys tik nuo jūsų. Didelę įtaką turi ir namuose esantis viršininkas. Dabar jo nuotaika gera, bet permaininga, o elgesys ekscentriškas. Todėl kai kurie jo sprendimai ne tik nesutaps su jūsų, bet ir kardinaliai skirsis. Vis dėlto neverta krimstis — vėjas pasikeis, pasikeis ir situacija. Neskubėdami laimėsite daugiau. Darbo savaitė daug geresnė už linksmą savaitgalį.

VANDENIS (01 21—02 19)

Realybė. Reikia žmogaus, galinčio jums pasakyti tiesą į akis, nes panašu, kad šiuo metu iš aplinkinių girdite tik tai, kas jums labai patinka. Jus vien giria. Verkiant reikia teisybės. Ji nebus skaudi, bet padės suprasti, kuria kryptimi eiti ir ką daryti. Vasaros karštis, atostogų svaigulys visai pakerta pareigos jausmą, todėl klaidžiojate tarp liaupsių, malonumo ir darbų, kuriems skiriate mažai laiko.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Pasirinkimai. Sveikos mitybos periodas gali sujaukti visus antrosios pusės planus. Gurmanų vakarėliai, šlapių marškinėlių konkursai ir diskotekos — štai ko gyvenimas reikalauja iš jūsų. Todėl teks pasukti galvą, ar pavyzdingą gyvenimo būdą atidėti niūriam rudeniui, ar visko atsisakyti ir gyventi taip, lyg salotų lapai būtų didžiausias desertas. Kad ir kaip nuspręstumėte, diskusijų šia tema namuose bus. O darbe tiesiog stumsite dieną po dienos. Net nebandysite būti pavyzdingesnis darbuotojas nei prieš viršininko atostogas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.