Horoskopas rugpjūčio 11—17 d.

LIŪTAS (07 23—08 23)

LIŪTAS (07 23—08 23) Pirmas žingsnis. Jūsų sėkmė priklausys nuo to, ar esate drąsus, ar ryšitės kovoti už tai, ko trokštate, ar energingai sieksite savo tikslo.
LIŪTAS (07 23—08 23) Pirmas žingsnis. Jūsų sėkmė priklausys nuo to, ar esate drąsus, ar ryšitės kovoti už tai, ko trokštate, ar energingai sieksite savo tikslo.
Daugiau nuotraukų (1)

("TV Antena")

Aug 12, 2012, 1:05 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:19 AM

MERGELĖ (08 24—09 23) Ratas. Likimo ratas sukasi — reikia spėti išnaudoti visas pasitaikančias progas. O jei jums atrodo, kad ratas sustojo, pasukite jį patys. Net ir sunkiai dardėdamas, girgždėdamas jis judės į priekį. Jaučiate didelę atsakomybę už tai, kas vyksta. Kartais jaudinatės ne dėl realių, bet dėl menamų pareigų. Neblogas laikas brandinti ilgalaikius planus. Ketvirtadienis — rimtų darbų diena.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23) Be pastangų. Kai laimė trypia slenkstį, reikia atverti duris. Plačiai. Norisi žvilgtelėti pro durų akutę, praverti tik plyšelį. Bet laimė — didelė, pro plyšį neįlįs. Mokėkite priimti tai, ką gaunate. Gali būti, kad ši savaitė padovanos ne tik voveraičių kraitelę, bet ir naujų sutarčių. Net ir tiems, kas ramiai po obelimi drybso, geresnių laikų laukia. Savaitgalis — ramus, bet savaitės pradžia kupina įvykių.

SKORPIONAS (10 24—11 22) Veikla. Sunku atskirti, kur tiesa, o kur tik nuostabi teorija ar svajonės. Vis dėlto nesvajodami debesų nepasieksite, todėl pirmiausia — planas, o tik paskui darbas. Gal kam norėsis viską daryti iš karto, be pasirengimo ir be pagalbininkų. Tai nelabai gera idėja — paramos reikia, kaip ir dar kelių papildomų rankų. To, ko nepavyks padaryti iki antradienio vakaro, šią savaitę ir nepadarysite.

ŠAULYS (11 23—12 22) Pažintys. Asmeniniame gyvenime gali įvykti neįtikėtinų pokyčių. Pažintys, kurios iš malonaus pokalbio virsta flirtu, o flirtas — ilgalaikėmis simpatijomis. Būkite atsargūs, nes galite išplepėti savo sumanymus. Laukia įdomios diskusijos rūpimais klausimais. Sulauksite patarimų, rasite būdų, kaip įgyvendinti savo planus. Kitaip tariant, naujos pažintys duos naudos.

OŽIARAGIS (12 23—01 20) Kūrybinis pakilimas. Raustantys šermukšniai ar gelstantys beržai jums įtakos neturi. Kitaip tariant, romantika čia niekuo dėta. Paprasčiausiai dabar yra puikus laikas kurti planus. Be rugsėjo antros pusės jie nebus įgyvendinti, bet gali būti, kad pagrindai klojami būtent dabar. Net jei savaitė labiau pramogų nei darbo, raskite laiko paskambinti į darbą ir aptarkite planus. Kai kas sėkmingai pradės smulkųjį verslą.

VANDENIS (01 21—02 19) Konfliktai. Šeiminiai konfliktai, nuoskaudos, nesusipratimai. Savaitgalį visa tai užgriūva staiga. Ir panašu, kad šie nemalonumai — tik todėl, kad neįvykdėte nurodymų, nepadarėte to, ką reikėjo, o permetėte kitiems. Kaltinti nėra ko, nebent viską suversite aplinkybėms. Gaila, bet dėl to vėl susigadinate santykius, o vėliau nukenčiate materialiai. Išvengti bėdų galima tik laiku atsiprašius.

ŽUVYS (02 20—03 20) Svečiai. Nereikia būti didžiausia žuvimi, kad suprastumėte, jog svečiai dabar — dar vienas galvos skausmas. Ir nesvarbu, ar jie vietiniai, ar atvažiavę iš toli. Laiko jiems skirti negalėsite, nes turite įsipareigojimų, kurie nelaukia. Pirmiausia — namams ir šeimai, kuri reikalauja dėmesio. Nedideli konfliktai dėl smulkmenų su vyresniais šeimos nariais ypač paaštrės trečiadienį.

AVINAS (03 21—04 20) Simpatijos. Neaišku, kas geriau — ar dumblinas ežeriukas, ar baseinas su žydru vandeniu. Šiuo metu jūsų simpatijas lemia tie, kas greta. Nuotaika priklauso nuo kompanijos ir vyno kiekio. Atostogoms gal ir bus laiko, bet vidiniai konfliktai per dideli, kad galėtumėte atsipalaiduoti ir džiaugtis tuo, ką turite. Tų, kas vis dar gauna popieriuje rašytus laiškus, laukia geros žinios, nedidelės dovanos. O tiems, kas naudojasi tik elektroniniu paštu, teks susidurti su naujos blokavimo sistemos įdiegimu.

JAUTIS (04 21—05 21) Sentimentai. Ši savaitė bus tokia pati, kaip ir praėjusi — domins amžinosios vertybės, prisirišimas. Užplūs sentimentai. Tai nereiškia, kad iš naujo svarstysite, kur pastatyti spintą ar išmesti seną skrynią (gal ji — mados reikalas?). Teks kalbėtis apie tai, kas svarbu, o kas — ne. Gali būti, kad šis pokalbis bus itin nemalonus, bet būtinas. Jums teks pagrindinis vaidmuo — to, kuris kaltina, to, kuris saugo tradicijas. Kiti turės nulenkti galvas. Kitokių pramogų nesitikėkite.

DVYNIAI (05 22—06 21) Investicijos. Investuoti reikia tai, kas liko nuo atostogų. Gal ne tiek daug, kiek tikėtasi, bet vis tiek liko. Tai, kas liks nuo investicijų, atidėkite Kalėdoms. Juk jos jau artėja. Ši savaitė gali įsiminti dėl kelių akimirkų — pavydo priepuolių bei senų dokumentų pertvarkymo. Pavydo scenas kels jums, o dėl pamestų dokumentų ir sutarčių — jūs. Vienu ir kitu atveju bus kalta antroji pusė.

VĖŽYS (06 22—07 22) Atgaila. Gal padės atlaidai, gal pelenais galvą barstysitės, bet gauti atleidimą reikia dabar. Reikia ir nuoširdžiai gailėtis. Jei nežinote dėl ko, paklauskite antrosios pusės — tikrai pasakys. Net jei triukšmingų konfliktų nėra, tikėtina, kad pykčio puodas vis tiek verda. Išsiaiškinę namuose galėsite ramiai atsikvėpti darbe — ten viskas eisis be didesnių kliūčių ir siurprizų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.