7 taisyklės, padedančios tapti lemtinga moterimi

Vyrai atsisuka ir žiūri jai pavymui, jie praranda kalbos dovaną, kai ji šalia, dėl jos pasirengę neįtikėtiniems žygdarbiams. Moteris, sugebanti apsukti galvą bet kuriam vyrui... Tu nori tokia tapti? Tai nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 9:49 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:36 AM

Tapti tokia – sudėtingas uždavinys, bet išsprendžiamas. 1. Nereikėtų verstis per galvą keičiant save kardinaliai. Jei tu – sentimentali asmenybė, nereikėtų stengtis atrodyti šalta, bejausme ir neprieinama. O jei iš prigimties linksma, nereikėtų būti visą laiką rimtai. Priešingai, išsaugok savyje tas savybes, kurių neturi kitos moterys. Juk būtent tai ir skiria tave nuo kitų.

Тavo uždavinys ne tai, kaip pakeisti save, laikytis kažkokių standartų, o priešingai - pamilti save tokią, kokia esi ir suprasti savo individualumą, net unikalumą. 2. Pasistenk visada atrodyti gražiai, todėl visą laiką rūpinkis savo išvaizda. Tačiau negalvok, kad gražus, kosmetikos priemonėmis išpuoselėtas veidas turi būti pirmoje vietoje. Pagalvok pati, kaip gražiai atrodančios merginos ar moterys savo viduje dažnai būna tuščios ir neįdomios. Jose nėra žavesio ir jos netraukia vyrų. Tokios moterys nesugeba pateikti save. Galų gale jos neįdomios aplinkiniams.

Idealus sprendimas: suderinti malonią išvaizdą su vidiniu žavesiu, o tuo pačiu likti ryškia ir nepakartojama asmenybe.

3. Būk savimi patenkinta. Elkis taip ir atrodyk taip, kad pačiai sau patiktum. O jei būsi patenkinta savimi, vyrai tai pajus. Todėl mažiau suk galvą dėl to, jog kažkam patiktum, o užsiimk tuo, kas tau pačiai labiau teikia malonumą ir džiaukis gyvenimu. 4. Elkis natūraliai. Taip, kaip pasako tavo charakteris ir auklėjimas. Ir nemėgink atrodyti tokia, kokia nesi.

5. Skirk pakankamai dėmesio savo figūrai. Tai suteiks tau ne tik daugiau seksualumo, bet ir pasitikėjimo savimi. O nuolatiniai fiziniai krūviai ir sportavimas suteiks tau galimybę palaikyti ne tik gerą formą, bet ir savijautą.

6. Užsibrėžk sau tikslą ir drąsiai siek jo. Tegul tavo gyvenimas būna aktyvus, o interesai – įvairiapusiški. Žinoma, juk visa tai darai tik sau, tačiau ir vyrai pastebės, kad esi – ryški asmenybė, kad su tavimi yra apie ką pakalbėti. Tačiau nereikėtų dėtis eksperte, išmanančia visais klausimais. Svarbiau turėti savo nuomonę.

7. Pasistenk, kad vyrui, atsidūrusiam greta tavęs, visada būtų malonu ir lengva. Net jei tau atsiranda problemų, neparodyk to. Nesiskųsk savo sveikata, pažįstamais, kolegomis. Ir pamatysi, kaip stebėtinai greitai viskas aplink tave ims keistis į gerąją pusę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.