Nuo plaukų slinkimo padeda reguliarus seksas

Daugelis moterų sunerimsta, kai pradeda gausiai slinkti plaukai. Kirpėjai pasakoja baisius dalykus: pas juos ateina visai jaunos, kiek praplikusios moterys. Joms krenta plaukai, kaip lapai rudenį. Ir net gydytojai negali paaiškinti, kodėl taip atsitinka. Ko gero, dėl to reikėtų kaltinti ne vien ekologiją, rašo Wherewoman.ru.

Lytinio akto metu į moters organizmą patenka baltymų, būtinų fermentų ir vitaminų, kurie užkerta kelią plaukų slinkimui.<br>123rf
Lytinio akto metu į moters organizmą patenka baltymų, būtinų fermentų ir vitaminų, kurie užkerta kelią plaukų slinkimui.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 1:32 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:04 AM

“Plaukai labai aštriai reaguoja į bet kokius stresus, - sakė žinomas gydytojas-trichologas Michailas Kelebejevas. – Nepamirškite, kad plaukams, taip pat kaip ir apskritai moterims, labai svarbūs džiaugsmo pojūčiai, norint, kad jie būtų tvirti ir stiprūs. Todėl labai svarbu reguliarus lytinis gyvenimas. Lytinio akto metu į moters organizmą patenka baltymų, būtinų fermentų ir vitaminų, kurie užkerta kelią plaukų slinkimui.

Таip pat naudinga:

1. Trinkti plaukus filtruotu, upės ar lietaus vandeniu, kadangi juose mažai druskų ir mineralų, todėl plaukai tampa labai švelnūs.

2. Reikėtų naudoti tik nedidelį kiekį šampūno, kadangi užpylus daug ir dažnai jį vartojant, kenčia ne tik plaukai, bet ir galvos oda.

3. Paplaukiojus baseine, kiekvieną kartą netrinkite plaukų šampūnu, o tiesiog išskalaukite juos po tekančiu vandeniu.

4. Ištrinkus plaukus, reikėtų išskalauti juos silpnu acto tirpalu, plaukai taps ne tik švelnūs, bet ir mažiau skilinės jų galai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.