Vyrams labiau patinka „padūmavusių“ akių makiažą pasidariusios moterys

Amerikiečių atlikėja Gwen Stefani neseniai atskleidė, jog jos vyrui ji gražiausia, kai būna pasidažiusi ir nepamiršta ryškiai raudono lūpdažio. Naujausia apklausa parodė, jog taip mąsto daugelis vyrų – net 73 procentai apklaustųjų tvirtino, kad jiems patinka, kai gyvenimo partnerė yra visuomet pasidažiusi, o patraukliausiu makiažu pripažintos „padūmavusios“ akys, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 6:22 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:43 AM

Nors didžioji dauguma nori, kad mylimosios jų akyse niekuomet nesirodytų bent be minimalaus makiažo, 21 procentas vyrų teigė, kad jiems priimtiniausia, kai moteris pasigražina tik šventėms ar specialioms progoms, o 6 procentai apklaustųjų labiausiai mėgsta visiškai natūralią išvaizdą.

Apklausa, kurią užsakė internetinė grožio priemonių parduotuvė Escentual.com, parodė, jog labiausiai vyrams patinka „padūmavusios“ akys, kurias išpopuliarino aktorė Mila Kunis, manekenė Kate Moss ir Kembridžo kunigaikštienė Katherine. Ši makiažo technika surinko daugiausiai balsų, nes yra nepavaldi laikui, atrodo paslaptingai, seksualiai. Antrąją ir trečiąją vietas pasidalino daili lūpų spalva bei lygus odos atspalvis.

Tyrime dalyvavo daugiau nei 1000 vyrų ir Escentual.com grožio redaktorė Emma Leslie prisipažino, jog rezultatai jos pernelyg nenustebino: „Nieko keisto, jog vyrams labiau patinka pasidažiusios moterys. Nėra nieko patrauklesnio nei savimi pasitikinti moteris, o tokį jausmą sukelti gali net paprasčiausias blakstienų tušo prisilietimas ar truputis pudros.“

Apklausos išvados turbūt nebūtų nustebinusios ir G. Stefani, kuri mados leidiniui „Harper’s Bazaar“ atskleidė, jog vyrui Gavinui Rossdale’ui ji patraukliausia, kai veidą dengia preciziškai atliktas makiažas: „Jam patinka, kai būnu pasidažiusi. Taigi dažausi, kai vežu vaikus į mokyklą, grįžusi nusiprausiu ir prieš pietus vėl pasidažau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.