Kokio amžiaus vyrams seksas nebėra svarbiausias dalykas?

Mokslininkų tvirtinimu, su amžiumi vyrai praranda seksualinio aktyvumo ir malonumo motyvaciją. O tai susiję su tuo, kad vyrai pradeda dalinti seksą į gerą ir blogą. 

Anot tyrėjų, tarp 25-30 metų vyrų jau pastebimi kai kurie seksualinio aktyvumo silpnėjimo požymiai.<br>V. Balkūnas
Anot tyrėjų, tarp 25-30 metų vyrų jau pastebimi kai kurie seksualinio aktyvumo silpnėjimo požymiai.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2012, 10:58 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:06 AM

Anot tyrėjų, tarp 25-30 metų vyrų jau pastebimi kai kurie seksualinio aktyvumo silpnėjimo požymiai. Santykiuose su moterimis seksas praranda savo pirminę reikšmę ir pamažu daugiau užleidžia vietos kitiems gyvenimo malonumams, rašo Mhealth.ru.

Tas procesas paaiškinamas tuo, kad vyro gyvenime įvyksta savotiškas vertybių perkainavimas ir anksčiau jam buvusius svarbius dalykus pamažu keičia kitos jo gyvenimo sritys. Vyras nebebūna egocentriškas, o savo partnerei skiria daugiau dėmesio ir atsiranda noras turėti vien monogamiškus santykius.

Be to, to amžiaus vyrai pradeda naujai įvertinti seksą, padalindami jį į dvi kategorijas: gerą ir blogą. Taip pat kokybiškai keičiasi ir vyriškas seksualumas, kurio tikslas – būtent geras seksas. T.y. su partnere abipusis supratimas ir malonumo gavimas. Tuo pačiu atsiranda stipresnių ir gilesnių emocinių bei dvasinių išgyvenimų.

Тokius vyriško seksualumo pokyčius nustatė agentūra „Trench“, atlikusi tyrimą tarptautinės farmacijos kompanijos „Teva“ užsakymu, kurioje dalyvavo 25-45 metų vyrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.