8 patarimai, kaip kalbantis telefonu užkariauti vyrą

Pokalbis telefonu – taip pat geras būdas suvilioti vyrą. Taigi, judu apsikeitėte telefonų numeriais, vyras paskambina ir pradedate kalbėtis. Šie patarimai turėtų padėti jums susikurti vilioklės įspūdį kalbantis su vyru telefonu.

Šypsokis kalbėdama telefonu.<br>123rf
Šypsokis kalbėdama telefonu.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2012, 6:13 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:41 AM

1. Būk geranoriška ir maloniai nusiteik jo atžvilgiu. Šypsokis kalbėdama telefonu. Nors jis to ir nepamatys, užtat balso tembrui suteiks meilumo: jis bus švelnesnis ir seksualesnis. Jei tu pirma paskambinai, būk aktyvi ir energinga. Jei sugebėsi prisitaikyti prie jo balso tembro intonacijos, kai jis kalbės, tada bus paprasčiau jam patikti.

2. Kreipkis į jį vardu, tai sutrumpins atstumą tarp judviejų. Vardas – geriausias komplimentas. Jis glosto klausą. Kartodama jo vardą, nuteiksi jį intymumui.

3. Jei susipažįstant vyras prisistatė ne savo vardu, o pseudonimu ar slapyvardžiu, vadinasi, jis taip nori, kad į jį taip ir kreiptumeisi. Tačiau net ir tada nepaversk jo vardo maloniniu žodeliu: „Robertėli“ „Robertuk“. Jam tai gali nepatikti.

4. Vienas iš svarbiausių flirtavimo telefonu veiksnių – balsas. Vyrui labai svarbu moteriško balso intonacija, jos minkštumas, kadangi ji vilioja ir svaigina, padeda atsipalaiduoti bei sustiprina norą bendrauti.

5. Bendraudama telefonu, keisk balso intonaciją. Kalbėk neutraliu balsu apie bendrus dalykus: orą, įvykius mieste, o gilų ir kiek prislopintą balso tembrą palik intymioms temoms.

6. Jei tu esi skambučio iniciatorė, tai būtinai pasiteirauk, ar vyrui patogu kalbėti dabar. Geriau perskambinti vėliau nei mėginti patikti vyrui, kai jis užsiėmęs.

7. Norint patikti vyrui, reikėtų domėtis juo ir užduoti jam klausimų. Todėl klausinėk apie jo darbą, pomėgius, įpročius, tačiau nepamiršk būti korektiška ir taktiška.

8. Subtilus įsiteikimas visada vietoje. Joks vyras neliks abejingas, kai jam sakoma, jog jis įdomus, geras ir protingas. Ir nepamirškite svarbiausio: vyrams patinka moters natūralumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?