Kaip atgaivinti jausmus padedant pomėgiams?

Norint, kad sutuoktinių santykiuose netrūktų meilės ir romantiškumo, dviem mylinčioms širdims reikėtų užsiimti bendru pomėgiu. Išsaugoti aistrą ir susidomėjimą vienas kitu – nėra lengva užduotis, tačiau įveikti problemą visada padeda bendras pomėgis. Svarbiausia, susirasti tokį užsiėmimą, kuris patiktų ir jums, ir vyrui, rašo Wherewoman.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-17 09:13, atnaujinta 2018-03-17 08:04

Kolekcionavimas - bene paprasčiausias, bet gana ir savitas pomėgis. Mat žmogui, kuriam apskritai nepatinka ką nors rinkti, sunku suprasti, kaip galima žavėtis kolekcionavimu. Užtat tam atsidavę žmonės žino, kad tik tereikia užsidegti kokiu nors pomėgiu ir nebegalėsi sustoti.

Kolekcionavimas – tai ne vien kokių nors daiktų rinkimas. Tai ir malonus laiko praleidimas, ko nors naujo tyrinėjimas, bendravimas su įdomiais žmonėmis. Tarkim, jūs su sutuoktiniu atrandate naują hobį. Tuo pačiu atsiras ir naujos pokalbių temos, ir nauji tikslai, draugai bei pažįstami. O jei kada nors jums ir nusibos kolekcionuoti, visados galėsite parduoti kolekciją už nemenką pinigų sumą.

Ką čia slėpti, daugeliui moterų labiau prie širdies įvairūs rankdarbiai. Todėl vyrą bus sunku sudominti siuvinėjimu, mezgimu ar aplikacijų kūrimu. Tačiau, jei jūsų vyrui patinka meistrauti, tai galite atrasti bendrą pomėgį. Pavyzdžiui, galima pamėginti ką nors sukurti iš plastiko, molio ar medžio. Taip jūsų namuose atsiras įdomių daiktų, naudingų buityje arba tiesiog gražių papuošalų. Turint tokį pomėgį, niekados neiškils galvosopis, ką padovanoti draugams ar giminaičiams. O jei hobis seksis, galite pradėti ir nedidelį šeimos verslą ir pardavinėti savo darbus per internetą.

Vienas iš romantiškiausių sutuoktinių pomėgių - aistra kelionėms. Todėl visai nesvarbu, kaip ir kur atostogausite: kruiziniame laive ar palapinėje miške. Taip pat nereikėtų manyti, kad kelionės labai brangiai kainuos ir išleisite daug pinigų. Juk keliauti galima ne tik į užsienį, tolimas šalis, bet ir į kaimyninius miestus mašina, dviračiu ar traukiniu. O jei jums arčiau širdies užsienio kelionės, niekados nepirkite kelialapių. Poilsį egzotiškoje šalyje galima susiplanuoti savarankiškai su minimaliomis išlaidomis. Taip jūs ne tik sutaupysite pinigų, bet ir sužinosite daugiau įdomaus. Iš anksto susipažinkite su kuo nors internete, kuris galėtų padėti sužinoti, kur geriau ir pigiau poilsiauti. Be to, per internetą galima atrasti labai įdomių ir kelionės draugų.

Yra dar vienas būdas atnaujinti santykius padedant pomėgiams. Tai – jachtingas. Negalvokite, kad šis pomėgis prieinamas tik turtingiems žmonėms. Katamaranai, jachtos, vandens motociklai. Visa tai galima išsinuomoti kartu su kapitonu, o nepirkti už milijonus! Tačiau, jei kapitono paslaugos ne jūsų kišenei, praeikite specialius laivų vairavimo kursus.

Galų gale nesvarbu, kokį pomėgį išsirinksite, svarbiausia, kad jis padėtų judviem tapti artimesniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?