5 moterų klaidos, atbaidančios vyrus

Bijote išgąsdinti vyrą, į kurį dedate daug vilčių? Todėl vertėtų kai ką įsidėmėti, norint, kad judviejų santykiai pradėtų vystytis pagal susikurtą scenarijų, - rašo Lovecalendar.ru. Jei norite būti laiminga su mylimu žmogumi, nepadarykite šių klaidų:

Dažnai moterys manipuliuoja vyrais manydamos, kad jie to nepastebės. Būkite pozityvi.<br>123rf
Dažnai moterys manipuliuoja vyrais manydamos, kad jie to nepastebės. Būkite pozityvi.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2012, 4:25 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:12 AM

1. Nereikalaukite pernelyg daug

Jis – kompanijos siela, linksmas ir komunikabilus, tačiau nesugeba užsidirbti pinigų. Arba priešingai - parneša į namus maišus pinigų, tačiau įkyrus namisėda, kurio nė už ką neištempsite į vakarėlį ar naktinį klubą.

Aišku, jūs jau anksčiau pastebėjote jo trūkumus, tačiau buvote įsitikinusi, kad jau kas kas, bet jūs tikrai nulipdysite iš jo idealą. Įsidėmėkite - to niekada nebus. Žmogus gali keistis tik tada, kai pats to nori. Todėl klausydamas jūsų per daug užkeltus reikalavimus, priima juos ne kaip motyvaciją asmeniškai keistis, o kaip savęs menkinimą. Kaip manote, ar panorės vyras būti greta tos, kuri trypia jo savigarbą?

2. Nelipkite ant nuospaudų

„Тu ir vėl nepakalbėjai su viršininku? Na, taip, tu - nevykėlis“, „Šiandien mes mylėsimės kaip visada - greitai ir mechaniškai?“ Patikėkite: jis ir pats išgyvena dėl savo perdėto santūrumo ir kuklumo, seksualinio drovumo, neryžtingumo ir t.t. O kai jūs dvidešimtą kartą užlipate ant jo nuospaudos, jis nesupranta, kad darote tai iš meilės jam. Užuot pribaigusi jį priminimais apie jo trūkumus, dažniau kalbėkite jam apie jo pranašumus.

3. Nebūkite įkyri

„Мes šiandien susitiksime?“, „Na ir kas, kad praėjo tik dvi valandos, kai išsiskyrėme“, „Раpasakok, kaip praėjo diena. Ką reiškia – „nenoriu“?“. Тavo buvimas šalia 24 valandas per parą tikriausiai jį erzina. Bet kuris žmogus nori asmeninės erdvės ir laisvės. Kažkiek laiko praleisti vienumoje. Todėl tavo agresyvus brovimasis į jo asmeninę erdvę jį paprasčausiai erzina. Patarimas: padarykite pauzę santykiuose ir suteikite jam galimybę panuobodžiauti vienam.

4. Nesiderėkite dėl sekso

Jei seksą naudojate kaip būdą manipuliuoti vyru, nebūkite naivi – jis tai puikiai mato. Visos tos moteriškos gudrybės seniai vyrų išlukštentos. Jūs nesiruošiate jam atsiduoti, kol jis nepadovanos jums naujo žiedelio (neišneš šiukšlių kibiro, nepripažins savo kaltės ir t.t.)? Tada nesistebėkite, jei rytoj ar po savaitės jam visa tai nusibos ir jis pradės žvalgytis į kitas, kurios nešantažuos jo seksu.

5. Nebūkite nuolat kažkuo nepatenkinta

Beje, nebūtinai juo, o apskritai gyvenimu. Tai subjuro oras, tai kainos šoktelėjo aukštyn, tai kaimynė apliejo. Žmones atstumia, jeigu jie visuomet kažkuo nepatenkinti. Todėl išmokite matyti tik gerąsias gyvenimo puses. Vyrai vertina optimistes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.