Šešios situacijos naikinančios įsimylėjimo jausmą

Santykių pradžioje paprastai viskas būna labai gražu, romantiška ir pakylėta. Jų negadina nei buitis, nei partnerių ėjimas kartu į parduotuvę pirkti maisto produktų, rašo Wjm.ru. Tačiau gana greitai nelauktas bei nenuspėjamas atšalimas įvyksta būtent tuo laikotarpiu: vakar dar žiūrėjai jam tiesiai į akis, laikei už rankos, o šiandien – visiškai svetimas balsas. Akyse – nykuma, o klausimas: „Kada mes pasimatysime?“, pakimba ore taip ir nesulaukęs atsakymo.

Santykių pradžioje paprastai viskas būna labai gražu, romantiška ir pakylėta.<br>123rf
Santykių pradžioje paprastai viskas būna labai gražu, romantiška ir pakylėta.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2012, 9:06 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:32 AM

Pirmiausiai pradedame kaltinti save, ieškodamos savo elgesyje ir žodžiuose lemtingos klaidos. Paskui jį – klastingą viliotoją ir lovelasą, žaidžiusį jūsų jausmais savo malonumui, paskui horoskopų neatitikimą arba blogą karmą. Vis dėlto esama nemažai gyvenimiškų situacijų, kai įsimylėjimo euforiją sunaikina pačios moterys. 1. Kai pirmasis pasimatymas baigiasi lovoje

Kaip atsitinka? Jei kuri nors iš jūsų visai neseniai išgyvenote išsiskyrimo su mylimuoju ar skyrybų stresą – naujas nežemiškos aistros pliūpsnys bus tik vienas iš būdų atitraukti dėmesį ir numalšinti buvusį prieraišumą. Tačiau tokie meilės romanai dažniausiai baigiasi vienos nakties nuotykiu, kadangi naujiems santykiams pirmiausiai reikia pasiruošti psichologiškai. O tam reikia laiko. Paprastai pirmasis romantiškas vakaras prie žvakių šviesos ar pasivaikščiojimas mėnesienos nutviekstame parke, padovanota didžiulė gėlių puokštė nesiderina su lova. Net ir dalykiniai pietūs kitą dieną gali viską sugriauti negrįžtamai.

Ką daryti? 

Pasistenkite pažvelgti į tai, kas vyksta kaip į gražią ir stebuklingą pasaką, kur Pelenė būtinai turi pabėgti iki vidurnakčio. Nes mėginimas jėga pagriebti savo svajonių paukštei už uodegos prie nieko gero neprives. O malonūs prisiminimai bus perbraukti nemaloniais ir beprasmiškais pykčiais.

2. Kai moteris nepasiruošusi naujiems santykiams

Kaip atsitinka? Išgyvenusioms išsiskyrimo stresą, tampa sunku ir liūdna. Sieloje – vien šaltis ir tuštuma, o akyse – ilgesys. Tačiau, jei tuo metu horizonte pasirodys kilnus gelbėtojas, jūsų laukia neilgi, nors ir ryškūs santykiai. Jis vaišins karšta kava ir mėgins įkvėpti romantiškumo dvasios, o paskui... paliks. Bet ne dėl to, kad jis būtų egoistiškas ir nesuprastų moterų. Tiesiog mažai vyrų pasiruošusių palaikyti santykius su moterimi, kuri ne geriausios formos: nuolat įsitempusi, susinervinusi, nepatenkinta. Be to, jei žmogus ne auka pagal savo natūrą, jį pradeda varginti toks vaidmuo, todėl moters norą paverkti ant jo peties supranta tik kaip abejingumą jam.

Ką daryti?

Jei tokioje situacijoje jums svarbiausias savo reikšmingumo pojūtis, reikėtų padirbėti su savo saviverte. Būtent žema savivertė neretai ir priveda prie santykių žlugimo. O jei partneris užgavo, įžeidė reikėtų pamėginti keisti santykius, viską pradėti iš pradžių, ir kitaip elgtis su juo.

3. Kai moteris tampa atsidavusia garbintoja

Yra dar vienas efektyvus santykių atvėsinimo būdas: kai į partnerio parodytą dėmesį, pernelyg greitai ir audringai susižavima juo. Kai jis tampa geriausiu, nuostabiausiu, nepakartojamu, vyriškiausiu pasaulyje. Be to, tas akimirksniu plykstelėjęs jausmas, pagardinamas laimingomis ašaromis ir šimtais SMS eilėmis. Aišku, iš pradžių partnerį tai net džiugina, tačiau netrukus gali ne juokais išgąsdinti net ir labai romantišką vyrą. Juk žmogus, jei jis neserga didybės manija, anksčiau ar vėliau supras, kad žavitės ne realiu sutvėrimu, o kažkokiu išgalvotu herojumi. O atitikti jūsų įsivaizduojamą idealą - nepaprastai sunkus ir nedėkingas darbas.

Ką daryti?

Jei esate pasirengusi atiduoti savo širdį su tokiu užsidegimu ir atsidavimu, tada laukite drąsaus ir savimylos princo. Priešingu atveju, po kiek laiko vis tiek teks nusiimti rožinius akinius ir pademonstruoti protingą santūrumą.

4. Kai suveikia medžiotojo instinktas

Jis siekė jos ne vienerius metus. Vos ne kiekvieną vakarą ilgai stovėdavo po savo mylimosios langais. Tačiau net ir po to gavęs iš jos sutikimą tekėti, istorija nesibaigė kaip pasakose: „Jie ilgai ir laimingai gyveno“. Jei vyras pagal savo natūrą medžiotojas, tai jį traukia moteris tol, kol pabėga ir išslysta iš jo rankų. Todėl, anksčiau ar vėliau, bet į moters pasakytą „taip“, partneris atsako „ne“.

Ką daryti?

Geriau nežaisti tokių žaidimų. Nebent norite jais paįvairinti savo santykius ar net padaryti savo gyvenimo stiliumi. Tik pirmiausiai sąžiningai atsakykite sau į klausimą: „O ar to reikia?“ 5. Kai nepavyksta ilgai išsilaikyti aistros sūkury

Таrkim, per pirmąjį pasimatymą judu buvote aukštumoje ir palikote vienas kitam neišdildomą įspūdį. Antras susitikimas tik patvirtino, kad egzistuoja meilė iš didelės raidės ir pirmo žvilgsnio. Tačiau nepavyks ilgai išsilaikyti tokios aistros sūkury. Juk kiekvienai iš jūsų pasitaiko nesėkmingų dienų, būnate prastos nuotaikos, nervina storinantys drabužiai. Žodžiu, lyginant su pirmaisiais pasimatymais kiti bus nuobodesni ir kasdieniškesni.

Ką daryti?

Nedramatizuokite situacijos ir padarykite pertrauką: šansai pratęsti santykius bus didesni, jei kurį laiką palaikysite atstumą ir nekelsite vienas kitam pernelyg didelių reikalavimų. 6. Kai neišsipildo lūkesčiai

Tai buvo kurortinis romanas arba susipažinote draugų kompanijoje, kai linksmai leidote laiką užmiesčio sodyboje, arba susipažinote lėktuve, traukinyje. Žodžiu, nelauktai ir netikėtai. Sutapo viskas, kas tik įmanoma: žvaigždės, kvapai, nuotaika, mėgstama daina... Tačiau, kaip bebūtų keistai, bet tokios pažintys neretai baigiasi nusivylimu ir lūkesčių neišsipildymu. Ką daryti?

Reikėtų labai atsargiai žiūrėti į tokias pažintis. geriau tegul tai lieka judviejų paslaptimi, o pasitaikius progai gyvenime, viliūkiškai mirktelėkite vienas kitam: „Ar prisimeni?“ Beje, panašūs nuotykiai turi savybę pasikartoti vėl atsitiktinai sutapus aplinkybėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.