Vilniuje pasiektas vaikiškų vežimėlių vienoje vietoje rekordas

Šeštadienio popietę Vilniuje buvo siekiama naujo rekordo – didžiausio vaikiškų vežimėlių skaičiaus vienoje vietoje. Vaikus auginantys tėveliai buvo kviečiami rinktis į Ogmios miesto Šeimos aikštę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2012, 3:24 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:01 AM

Šeimos su mažais vaikais į smagią šventę atvyko ne tik iš Vilniaus. Praleisti popietės siekiant vaikiškų vežimėlių vienoje vietoje rekordo atvyko mamytės ir tėveliai iš Klaipėdos ir Elektrėnų.

Šventės organizatoriai džiaugėsi, kad pavyko sutraukti iš ties daug šeimų su vaikais. Iš viso Šeimos aikštėje suskaičiuoti 292 vaikiški vežimėliai.

„Manome, kad iš atostogų grįžusioms šeimoms buvo smagu susiburti ir kartu praleisti paskutinį šeštadienį prieš mokslo metus“, - sakė Ogmios miesto rinkodaros vadovas Edgaras Valickas.

Kiekviena iš rekorde dalyvavusių šeimų gavo po dovaną, o viena, išrinkta burtų būdu, laimėjo vaikišką automobilinę kėdutę.

Šeimos aikštėje buvo demonstruojamos ir vaikiškos mados – savo rudens kolekcijas pristatatė jauni ir ambicingi lietuviški drabužėlių vaikams prekių ženklai „oxox“ ir „Modi Du“.

Susirinkusius linksmins „Round Mignight“ atliekamos jazz, soul, popmuzikos melodijos, taip pat vaikų pučiamųjų instrumentų orkestras „Sklepučini" ir kiti atlikėjai.

Įrengtoje mini futbolo aikštelėje, kurioje judėjimo „Moterys už futbolą“ narės organizavo įvairius žaidimus ir užduotis vaikams bei tėveliams. Čia pat vyko „Žalgirietukų“ parodomosios varžybos.

Besirūpinantys, kad savarankiškai į mokyklas keliausiantys vaikai išvengtų galimų pavojų gatvėse, apsilankė Lietuvos policijos prevenciniame autobuse, o moteris pasitikrinti kvietė krūties vėžio prevencijos programą „Nedelsk“ vykdantis „Rožinio kaspino“ autobusiukas.

Organizacija „SOS gyvūnai“ priminė šeimoms apie galimybę į savo namus priimti beglobį augintinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.