Ramunės horoskopas rugsėjo mėnesiui

AVINAS (03 21–04 19)

MERGELĖ (08 23–09 22) Šeimos nario liga ar nelaimingas atsitikimas gali sujaukti visus jūsų planus. Gali tekti kuriam laikui atidėti atostogas ar net labai svarbų ir jau seniai suplanuotą įvykį, renginį. Pirmosiomis rudens dienomis gali kilti pagundų pasišvaistyti pinigais. Pasistenkite nuo to susilaikyti.
MERGELĖ (08 23–09 22) Šeimos nario liga ar nelaimingas atsitikimas gali sujaukti visus jūsų planus. Gali tekti kuriam laikui atidėti atostogas ar net labai svarbų ir jau seniai suplanuotą įvykį, renginį. Pirmosiomis rudens dienomis gali kilti pagundų pasišvaistyti pinigais. Pasistenkite nuo to susilaikyti.
Daugiau nuotraukų (1)

("Gyvenimo būdas")

Sep 2, 2012, 5:30 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:14 AM

Neužmirškite – praeina nemažai laiko, kol iš gilės užauga ąžuolas, tad būkite kantrūs laukdami savo darbo vaisių. Neskubinkite įvykių, neužbėkite jiems už akių.

Šiuo laikotarpiu būsite linkę sureikšminti smulkmenas. Pyksite, nervinsitės dėl niekų. Nevaldysite savo liežuvio, tad galite prikalbėti įvairiausių niekų.

Tokiu elgesiu galite įgyti net priešų. O to jums tikrai nereikia. Tad pasistenkite vengti konfliktinių situacijų, nekovokite su kitais net tuomet, jei esate teisūs. Tokiais atvejais prisiminkite posakį: „Duok kvailiui kelią.”

Šį mėnesį jūsų lauks ne vienas įvykis, renginys. Dauguma – nuobodūs. Tiesa, vienas toks vakaras gali pakeisti jūsų gyvenimą.

JAUTIS (04 20–05 20)

Pirmąjį rudens mėnesį jūsų laukia tiek daug įvykių, renginių, susitikimų, kad net galva suksis nuo įspūdžių, veidų, vardų. Nenuostabu, kad galite pasijusti lyg atsidūrę bepročių namuose.

Raskite laiko sau. Išbraukite iš darbo kalendoriaus susitikimus ir renginius, kuriuose dalyvauti nebūtina.

Skubėkite tik į tuos, kurie jums bus tikrai malonūs ir suteiks daug gerų emocijų. Nebijokite kitiems pasirodyti egoistiškais individualistais.

Pasistenkite daugiau laiko praleisti su tėvais, kitais vyresniais artimaisiais. Jiems jūsų dėmesys be galo svarbus ir neįkainojamas.

Šį mėnesį galite tikėtis teigiamų permainų darbe. Tiesa, dėl to teks pasistengti. Nebijokite pasirodyti viršininkui per daug įkyrūs. Jūs turite teisę išsakyti savo lūkesčius ir norus.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Jei artimiausiu metu planuojate įsigyti svarbų pirkinį, verčiau tai atidėkite kitam laikui. Dabar tam tikrai nepalankus metas.

Netikėkite pažadais, kad jau netrukus jūsų laukia geresnė darbo vieta, didesnis atlyginimas.

Kai to sulauksite, tada ir planuokite, kur išleisite pinigus. Kol kas gyvenkite pagal savo dabartines galimybes, antraip galite giliai įklimpti į skolas.

Šį mėnesį galite sulaukti pasiūlymo įsilieti į visuomeninį projektą. Neatsisakykite – tai padės atskleisti paslėptus jūsų talentus, taip pat patirsite nemažai malonumo.

Dabar palankus metas imtis sveikatinimo programų. Sportas, dieta, tinkamas poilsio ir darbo režimas padės ne tik geriau jaustis, bet ir geriau atrodyti.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Rudenį pasitiksite kupini energijos. Ne tik aplinkinius, bet ir save stebinsite, iš kur tiek gyvybingumo, veržlumo ir geros nuotaikos.

Bet būkite atsargūs. Nepersistenkite, tausokite save, nepamirškite poilsio. Antraip gali iškilti pavojus jūsų sveikatai. Saugokitės peršalimo ligų.

Būsite linkę praverti burną tuomet, kai to nereikia. Jei norite išvengti nesusipratimų, tai, kas sukasi ant liežuvio, sakykite tik gerai apgalvoję.

Vasara jau praėjo, tad, kad ir kaip būtų gaila, šilto sezono malonumus reikia pamiršti. Nebent išvyktumėte ten, kur vis dar kaitina saulė, – tuo labiau kad šis metas palankus kelionėms.

Galite sulaukti svarbaus laiško ar pranešimo. Jis gali labai stipriai pakeisti dabartinį jūsų gyvenimo būdą.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Šį mėnesį galite tikėtis sulaukti papildomų įplaukų. Gautus pinigus išleiskite savo malonumui. Taupymas – geras dalykas, bet retkarčiais reikia save palepinti, pasimėgauti savo darbo, pastangų vaisiais.

Antraip paskata dirbti ir stengtis gali labai greitai išgaruoti.

Šis laikotarpis ypač palankus kūrybinių profesijų atstovams. Jausitės lyg ant sparnų. Visą rugsėjį netrūks linksmybių, įdomių reginių, pažinčių.

Gali būti, kad sutiksite žmogų, dėl kurio pamesite galvą. Viskas būtų puiku, jei ne jūsų įsipareigojimai kitam asmeniui. Sprendimas, kaip elgtis, – jūsų rankose.

Tačiau žvaigždės pataria nepasiduoti momentinei aistrai. Nemeskite kelio dėl takelio. Blaiviai mąstykite, antraip galite skaudžiai nusivilti.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Šeimos nario liga ar nelaimingas atsitikimas gali sujaukti visus jūsų planus. Gali tekti kuriam laikui atidėti atostogas ar net labai svarbų ir jau seniai suplanuotą įvykį, renginį.

Pirmosiomis rudens dienomis gali kilti pagundų pasišvaistyti pinigais. Pasistenkite nuo to susilaikyti. Šiuo metu geriau neišlaidauti pramogoms ir malonumams. Verčiau pataupykite. Tų pinigų jums tikrai prireiks kur kas svarbesniems dalykams.

Jei esate vieniši, būkite pasiruošę tam, kad sutiksite antrąją pusę. Tiesa, pradžia gali nepasirodyti daug žadanti.

Gali būti, kad pirmiausia su būsimąja antrąja puse įsivelsite į ginčą. Ir tik po kurio laiko suprasite, kad tas nepakenčiamas žmogus be galo įdomus ir žavus.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Džiaukitės tuo, ką turite. Vertinkite tai, ką pasiekėte. Net jei taip trokštamo aplinkinių pripažinimo kol kas nesulaukiate.

Protingi žmonės matys ir žinos, ką nuveikėte, ir sugebės tai įvertinti. O į kvailius nėra ko kreipti dėmesio.

Darbe gali kilti nesusipratimų. Būtų puiku, jei nesiveltumėte į ginčus ir rezgiamas intrigas. Pasistenkite laikytis kuo toliau nuo bet kokio purvo.

Jei pastaruoju metu kamavo finansinės problemos, jos turėtų išsispręsti jau artimiausiu metu. Galite sulaukti netikėtų įplaukų. Palankus metas bandyti savo laimę loterijose.

Iškilus problemoms, sunkumams, negalėdami apsispręsti, kreipkitės pagalbos į daugiau patyrusį asmenį. Jo patarimas bus labai vertingas.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Kažkodėl šiuo laikotarpiu būsite linkę į baimes, pyktį ir depresiją. Viskas atrodys kur kas juodžiau, tamsiau, baisiau nei yra iš tikrųjų. Manysite, kad net patys artimiausi ir mylimiausi žmonės jums linki tik blogo.

Neapsirikite. Nepulkite jų kaltinti nebūtais dalykais ir nesugriaukite gražių santykių. Jei kas nors kelia įtarimų, paklauskite tiesiai. Bet neteiskite nesuteikę progos pasiaiškinti.

Būkite nuoširdūs ir darbe. Tiek atlikdami savo užduotis, tiek bendraudami su kolegomis, viršininkais.

Tad pasistenkite jiems įrodyti, kad esate verti užkopti vienu karjeros laipteliu aukščiau.

Mėnesio pabaiga palanki norintiems keisti savo išvaizdą – atlikti grožio procedūras, pradėti sportuoti, sureguliuoti mitybą, atsisakyti žalingų įpročių.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Jeigu tik įmanoma, nors kelioms dienoms pabėkite nuo įprastos rutinos. Kuo toliau nuo tų pačių darbų, žmonių, aplinkos.

Jums reikia pabūti vieniems su savimi, kad apsispręstumėte, ką norite veikti toliau, kokie jūsų ateities planai ir tikslai.

Ką keisti tuojau pat, gali būti ne tik labai sunku, bet ir skausminga. Todėl atidėkite tai netolimai ateičiai. Palaukite tinkamesnių aplinkybių.

Gali būti, kad jūsų mintis užkariavo žavus priešingos lyties atstovas. Kad ir kaip stengtumėtės, nieko gero neišeis. Tiesiog tai ne tas žmogus.

Tad patausokite savo laiką ir energiją tam, kuris bus to vertas. Beje, labai gali būti, kad jį sutiksite jau visai netolimoje ateityje vieno smagaus nuotykio metu.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Jei galvojate apie pokyčius profesinėje srityje, dabar pats laikas imtis veiksmų. Labai tikėtina, kad jie duos džiuginančių rezultatų.

Be abejo, nepatariama visko mesti nedelsiant. Ypač jei dabartinėje darbovietėje dirbate jau ne vienus metus, esate pelnę gerą vardą ir poziciją.

Tačiau pasilikti ten, kur esate, vien dėl to, kad taip paprasčiau ar patogiau, irgi nepatartina. Iššūkiai jums būtini – tik juos priimdami gerai jausitės.

Nežinodami, kurį kelią pasirinkti, pasitarkite su artimu žmogumi, kuriam buvo iškilęs toks pat klausimas.

Gali būti, kad sutiksite žmogų, kurį kadaise labai branginote. Nenustebkite, jei jausmai vėl įsiliepsnos. Išaiškės, kad to žmogaus jūs taip ir nebuvote pamiršę.

VANDENIS (01 20–02 18)

Įdomiausi dalykai šį mėnesį jūsų laukia meilės srityje – neįtikėtinos staigmenos, nepakartojamos akimirkos. Bus daug džiaugsmo, bet ne ką mažiau ir nesusipratimų, barnių.

Visa tai gali išprovokuoti depresijos proveržius. Jums trūks saugumo jausmo, pasitikėjimo savimi. Tokiais momentais nesinorės su niekuo bendrauti, jausitės esą niekam nereikalingi.

Gali būti, kad sulauksite naujo įdomaus darbo pasiūlymo. Bet neskubėkite apsispręsti. Viską gerai apsvarstykite, pasitarkite su artimais žmonėmis. Gal iš tiesų neverta nieko keisti.

Pastaruoju metu dėl įvairiausių priežasčių esate įgiję nemažai priešų. Pasistenkite nekreipti dėmesio į pavyduolius.

Antroji mėnesio pusė – palankus metas kelionėms į tolimas šalis.

ŽUVIS (02 19–03 20)

Šiuo laikotarpiu profesinė veikla neišvengiamai turės įtakos jūsų asmeniniam gyvenimui. Patikėkite, tai nieko gero nežada. Ilgi viršvalandžiai kels nepasitenkinimą tiek jums, tiek antrajai pusei ar atžaloms.

Pavyduolių, intrigantų kalbos apie neva besimezgantį jūsų ir kolegos ar viršininko romaną gali pasiekti jūsų mylimo žmogaus ausis.

Viso to išvengti kažin ar įmanoma. Bet pasistenkite darbe niekam nekristi į akis. Laikykitės taisyklių, niekam neužkliūkite. Prieš ką nors leptelėdami pirmiausia gerai pagalvokite apie pasekmes. To paties patarimo laikykitės ir namuose įsiplieskus diskusijoms ar ginčams.

Gali būti, kad šiuo laikotarpiu dar kartą įsitikinsite, kokie laimingi esate turėdami jums ištikimų draugų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.