14 patarimų, kaip atnaujinti vedybinius santykius

Specialistų tvirtinimu, prieš sukurdama šeimą pora turėtų iš anksto aptarti savo seksualinius santykius, kad vėliau netektų dažnai dėl to bartis ir konfliktuoti. Būtent tai ir yra vienas svarbiausių momentų, tvirtinančių tarpusavio ryšius.

Skirkite daugiau laiko asmeniniam gyvenimui. Jei judviejų įtemptas darbo grafikas ir gyvenimo būdas, kasdien planuojate savo dieną ir net laisvalaikį, tada tiesiog reikėtų įtraukti į grafiką ir tokį dalyką kaip intymūs santykiai.<br>123rf
Skirkite daugiau laiko asmeniniam gyvenimui. Jei judviejų įtemptas darbo grafikas ir gyvenimo būdas, kasdien planuojate savo dieną ir net laisvalaikį, tada tiesiog reikėtų įtraukti į grafiką ir tokį dalyką kaip intymūs santykiai.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2012, 4:45 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:51 PM

1. Gal iš pradžių ir nepatogiai jausitės, varžysitės apie tai kalbėti, tačiau būtent kalbantis intymiomis temomis, pora dar labiau suartėja. Bet jūs galite aptarti savo intymųjį gyvenimą su savo antrąja puse ir valgydami vakarienę, ir vaikštinėdami parke.

2. Preliudija turėtų prasidėti ne tik prieš patį meilės aktą, bet ir nuo pat ankstyvo ryto: vos prabudus padovanokite savo antrajai pusei aistringą bučinį, vietoj įprasto pakštelėjimo į skruostą. O dieną nustebinkite vienas kitą netikėtomis, bet maloniomis staigmenomis. Pavyzdžiui, nusiųskite savo mylimam žmogui smagią trumpąją žinutę.

3. Net jei darbo diena įtempta, skirkite bent keletą minučių mintims apie savo partnerį arba pafantazuokite meilės tema.

4. Skirkite daugiau laiko asmeniniam gyvenimui. Jei judviejų įtemptas darbo grafikas ir gyvenimo būdas, kasdien planuojate savo dieną ir net laisvalaikį, tada tiesiog reikėtų įtraukti į grafiką ir tokį dalyką kaip intymūs santykiai.

5. Nepamirškite, kad seksas turi teikti malonumą, todėl išnaudokite viską, kas tik galėtų jus įaudrinti: sekso žaisliukus, erotiškus apatinius, muziką ir t.t. Labiausiai įsimintinas meilės aktas – ne tas momentas, kai pavyksta pasiekti orgazmą, o pats procesas.

6. Todėl pradėkite nuo prekybos centro. Nusipirkite produktų, kuriuos panaudosite meilės žaidime: plaktą grietinėlę, šokoladinį kremą, bananų ir kt. Jie turėtų kaip reikiant sužadinti aistrą.

7. Stenkitės rodyti iniciatyvą. Seksas turi teikti malonumą abiems partneriams, todėl judu abu turite būti aktyvūs.

8. Nepamirškite, kad susijaudinimas neatsiejamas nuo bendravimo. Pavyzdžiui, jei galvojate mylėtis vakare, tai užuot žiūrėję televizorių skirtinguose kambariuose, pažiūrėkite kartu įsirašytą erotinį filmą. Galų gale kartu pavartykite savo šeimos albumą ir pasidalinkite prisiminimais.

9. Mokykitės suprasti vienas kitą be žodžių. T.y. iš mimikos ar gestų pamėginkite atspėti savo antrosios pusės mintis. Gal ir nepavyks, bet kodėl nepamėginus? Kas žino, gal paaiškės, kad tuo metu judu apie tą patį galvojate.

10. Įsivaizduokite, kad tai paskutinė minutė prieš ilgą išsiskyrimą. Todėl mėgaukitės kiekviena akimirka, negailėkite vienas kitam šilumos ir dėmesio, tarsi tai būtų judviejų paskutinis susitikimas.

11. Susidarykite jums labiausiai patinkamų dalykų sąrašą. Juk kiekvienas iš jūsų turite mėgstamą spalvą, gėlę, patiekalą ir t.t. O ar žinote, kas labiausiai patinka jūsų antrajai pusei lovoje? Todėl paimkite popieriaus lapą, vienoje eilutėje surašykite, kas jums patinka lovoje, o kitoje - kas nepatinka. Tegul tą patį padaro ir jūsų sutuoktinis. Paskui apsikeiskite lapais ir tada geriau sužinosite apie vienas kitą.

12. Surenkite namuose šokių vakarėlį, užuot sėdėję ir nuobodžiavę prie televizoriaus.

13. Pasakokite vienas kitam apie savo erotines fantazijas. O jei vis dėlto nedrįstate atvirai apie tai prabilti, pasiūlykite sutuoktiniui kartu parašyti savo meilės istoriją, kurioje ir atsispindėtų jūsų erotinės fantazijos. Tuo pačiu tai būtų puiki užuomina, ko norėtumėte lovoje.

14. Būtinai nusipirkite sekso žaisliukų, kurie padės paįvairinti jūsų seksualinį gyvenimą. Tačiau, jei varžotės tai padaryti, bijote, kad gali kas nors pamatyti iš pažįstamų, užsisakykite internetu ir jums pristatys į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.