Horoskopas mokiniams: kaip jiems šiais metais seksis mokykloje?

Paauglių tyko sudėtingi romantiški santykiai.

Šį horoskopą sudarę astrologai apžvelgė, kaip mokytis seksis visiems.<br>123rf
Šį horoskopą sudarę astrologai apžvelgė, kaip mokytis seksis visiems.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 12:18 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:33 PM

Vandenis

Po šiuo Zodiako ženklu gimusiems vaikams reikalinga šilta, nuoširdi atmosfera namuose. Jaunesnio mokyklinio amžiaus vaikai bus labai imlūs informacijai. Pirmame šių metų pusmetyje jie turėjo lankyti būrelius, o jei to tėvai nesuskubo padaryti, - ne bėda. Rudenį astrologai pataria juos užrašyti į sporto sekcijas ar kūrybines studijas.

Paauglių tyko sudėtingi romantiški santykiai.

Žuvys

Svarbiausia - ugdyti jų talentą. Šiuo atveju bus labai naudinga tėvų pagalba. Mokytojai privalės būti griežtesni Žuvų požiūriu, tai gali mažumėlę pagadinti jų tarpusavio santykius.

Paauglius sužavės naujas autoritetas.

Avinas

Jaunesnio mokyklinio amžiaus moksleiviai gali susidurti su sunkumais. Jiems gali pagelbėti jų gebėjimus ugdantys žaidimai, pažinimo knygos ir, savaime suprantama, vadovėliai. Tad metų pabaigoje jiems bus tikrai lengviau.

Paaugliai stengsis „paragauti“ gražaus gyvenimo skonio, bet šį jų siekį būtina nuslopinti. Beje, jų bendravimas bus nuspalvintas ir šiurkštumo gaidelėmis. Į tai turėtų atkreipti dėmesį tėvai, kad pastariesiems netektų pernelyg dažnai dėl savo atžalų elgesio varstyti mokyklos durų.

Jautis

Juos teks kantriai mokyti gerumo ir dosnumo. Paaugliai bus linkę į šiurkštumą. Tėvams teks pasiraityti rankoves ir nukreipti juos kūrybinio ugdymo keliu. Jei tai pavyks, jų atžalų elgesys pagerės.

Dvyniai

Jaunesniojo mokyklinio amžiaus moksleiviai bus linkę visur kur įmanoma meluoti. Tėvai privalo apsišarvoti kantrybe: nešaukti, nerėkti, o kiekviename žingsnyje ryžtingai nurodyti, kur jie pasakė netiesą.

Paauglių tėvai savo atžaloms turi parodyti išskirtinį dėmesį: rudenį juos pradės dominti gražioji lytis.

Vėžys

Po šiuo Zodiako ženklu gimusiems jaunesnio mokyklinio amžiaus vaikams mokslas bus tik lengvai išsprendžiamas uždavinys. Tėvai, būkite dėmesingi savo paauglių amžiaus vaikams! Rudenį juos gali užvaldyti depresinės nuotaikos. Būtini atviri ir nuoširdūs tėvų pokalbiai su savo atžalomis.

Liūtas

Po šiuo Zodiako ženklu gimusius vaikus tėvai turi mokyti kantrybės, sėslumo. Žinoma, šias savybes reikia ugdyti ramiai, pasitelkiant kantrumą, gebėjimą susivaldyti, kai taip norisi pakelti balsą. Rudens mėnesiais Liūtai gali įsigyti naujų draugų. Tėvams pravartu žinoti, kas jie.

Paauglių amžiaus Liūtai gali pakliūti į blogas kompanijas. Ir vėl būtina akyla tėvų akis ir griežtas žvilgsnis. Jei to bus išvengta, paauglių Liūtų pasiekimai mokyklose pagerės.

Mergelė

Po šiuo Zodiako ženklu gimusiems vaikams būtina sportuoti. Jei pirmą pusmetį jie turėjo problemų dėl bendravimo su suaugusiaisiais, tai dabar, rudenį, jie sės už mokyklos suolų visai kitokie: ne tik pakantesni, tvirtesni, bet ir sveikesni.

Paauglių energiją tėvai turės nukreipti pozityvių darbų kryptimi.

Svarstyklės

Metų pradžioje juos kankins nerimas. Pastebėję pasikeitusį savo atžalų elgesį, tėvai privalo kreiptis į psichologą. Antrasis pusmetis bus nelengvas: galimi konfliktai su mokytojais.

Paauglius labiau domins ne intymi gyvenimo pusė, kas buvo būdinga pirmam 2012-ųjų pusmečiui, o labiau jų pasaulėžiūra.

Skorpionas

Šio ženklo vaikai privalo užsiimti sportu - lankyti grupinius užsiėmimus. Tokiu būdu jie išmoks bendrauti ir supras, kokia vertybė yra patikimas draugo petys. Antrą pusmetį po šiuo Zodiako ženklo gimę vaikai privalo būti atsargūs: gali patirti traumų.

Paauglių tėvai veikiausiai pastebėjo, kad po vasaros mėnesių jų atžalos suaugo ir išsiugdė didesnį atsakomybės jausmą.

Šaulys

Jų nereikia versti užsiimti rutininiais reikalais. Po šiuo Zodiako ženklu gimę moksleiviai stengsis viską pasiekti savo jėgomis ir rankomis, nes nenori laurų ir pergalės džiaugsmo dalytis su kitais.

Paaugliai rudenį susižavės visuomeniniais darbais ir įsigis naujų draugų.

Ožiaragis

Jei pirmą pusmetį jaunesniojo mokyklinio amžiaus Ožiaragiai nemažai pasiekė, tai rudenį gali atsirasti problemų dėl bendravimo su tėvais, draugais. Bet gerai, kad ne su mokytojais!

Paaugliai rudenį įsigis vyresnių draugų. Bet mokykloje jų laukia nemaži pasiekimai! O juk tai - svarbiausia!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.