Nemaloniausi klausimai, kuriuos moterys užduoda vyrams

Kiekviena moteris nori, kad kuo mažiau kiltų nesusipratimų bendraujant su vyrais. Todėl norint jų išvengti, reikėtų neuždavinėti jiems bereikalingų klausimų. Kalbėkite trumpai ir tik apie reikalą, tada nepasitenkinimo ir nesusipratimų bus gerokai mažiau. Įsidėmėkite pagrindinę taisyklę bendraudamos su vyrais: geriau mažiau, bet geriau. T.y. kuo mažiau klausinėsite, tuo daugiau sužinosite.

Taip, vyrai nemėgsta garsiai kalbėti apie savo jausmus.<br>123rf
Taip, vyrai nemėgsta garsiai kalbėti apie savo jausmus.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 3:48 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:18 PM

1. Тu mane myli? O kaip tu mane myli?

Taip, vyrai nemėgsta garsiai kalbėti apie savo jausmus. Ir juo labiau nemėgsta, kai jų reikalauja prisipažinti meilėje. Na, ar galima į mylimos moters klausimą: „Ar tu myli mane“? atsakyti „Ne“? Kaip įsivaizduojate jos reakciją, jei jis atsakytų neigiamai?

O jei ji žino atsakymą, tai kam be jokio reikalo tikrinti mylimojo jausmus. Tiesiog kuo nors nustebinkite savo mylimąjį ir jis pats jums pasakys: „Myliu, myliu, myliu!“ Ir tada suprasite, kaip stipriai jis jus myli.

2. Už ką tu mane myli?

O štai uždavusi šį klausimą pamėginkite atsidurti vyro vietoje. Ką jūs atsakytumėte į šį klausimą? Negi jūs tiksliai žinote, už ką mylite savo vyrą? O jei mylite vyrą dėl kokio nors konkretaus dalyko: jo socialinio statuso, materialinės padėties, galų gale gražaus užpakalio, tai kažin, ar jūs tai prisipažinsite.

Todėl greičiausiai ir vyras neprisipažins, net jei jis su jumis palaiko santykius dėl jūsų ištaigingo biusto ir ilgų kojų. Ko gero jis pasistengs išvardinti visas jūsų kūno dalis, visus charakterio bruožus: tiek negatyvius, tiek ir pozityvius.

Tam prireiks pusdienio, o išvada bus tokia: „Myliu tave už viską“. Taigi, ar verta spausti mylimąjį klausimu, kurio atsakymas ir taip jums suprantamas? 3. Тau su manimi gerai?

Šį klausimą moterys mėgsta užduoti lovoje. Bet kodėl jos taip daro? Aišku, jos nori kad vyras pagirtų, pasakytų, kad ji nepamainoma sekso partnerė ir kitų komplimentų.

O vyrai galvoja kiek kitaip. Iš tikrųjų, jei jis su jumis mylisi, vadinasi ir taip aišku, kad esate geriausia meilužė. Ypač vyrus erzina, kai toks klausimas užduodamas sekso metu. Kai moteris mėgina jėga ištraukti iš partnerio meilių, gražių žodžių ir diterambų apie ją, jos sugebėjimus, meistriškumą ir talentus. Tuo tarpu jis galvoja: „Kurių velnių malonumą gadinti nereikalingais klausimais“

4. Kur tu esi?

О šis klausimas gali išvesti iš pusiausvyros ir kantriausią vyrą. Jis iš karto supranta tą klausimą, kaip mėginimą jį kontroliuoti. Todėl nė nemėginkite sužinoti atsakymo į šį klausimą. Net jei vyras neturi ką slėpti, jis vis tiek nieko nepasakys. Tai jo principo reikalas ir asmeninės laisvės klausimas. 5. Тu nieko nepastebi?

Мoteris neretai užduoda tą klausimą vyrui, norėdama sužinoti, ar jai tinka nauja šukuosena, lūpų dažai ar net pedikiūras. Moterys supranta, kad naujas akių tušas pakeičia akis: jos tampa išraiškingesnės, o žvilgsnis skvarbesnis, o štai vyrui šis klausimas gali pavirsti nelengvu jo nuovokumo nustatymo egzaminu.

Aišku, gali išgirsti ir komplimentų pliūpsnį, jei vyras staigiai susigaudys arba jau yra pamokytas, pasisėmė patirties iš anksčiau buvusių panašių situacijų.

6. Ar man tinka ta suknelė? Neatrodau labai stora?

Jūs žinote, kad jei jau nusipirkote tą suknelę, tai ji jums patiko ir turėtų tikti. Tačiau vyras apie tai nieko nežino, todėl gali pasakyti, kas tik jam šaus į galvą. Užtat, jei nenorite bereikalingo konflikto, prieš užduodant tokį klausimą reikėtų pasakyti: „Man ši suknelė patinka, tačiau man labai svarbi ir tavo nuomonė“.

Тaip vyras bus įspėtas ir sulauksite norimo atsakymo. Žinoma, pasitaiko tarp vyrų ir labai nuovokių: jie iš karto apipila moterį komplimentais ir taip išsprendžia problemą.

Užduodat klausimą: „Aš – stora?“, gali iškilti ir sudėtingų kliūčių. Na, pasakys jis „taip“, ir kas toliau? Ašaros ir priekaištai: „Tu manęs nemyli!“ Kam uždavinėti vyrui klausimų, kurių atsakymas jus tik nuliūdins?

Aišku, geriau būtų, jei vyras pasakytų: „Ne, nestora, tu tikra Coliukė“. Juk yra nemažai vyrų, mėgstančių sarkazmą ar ironizuoti.

Тodėl labiau mylėkite save ir neklausinėkite ko nereikia, norėdamos išsaugoti meilę ir harmoningus santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.