Sveiko seksualinio gyvenimo paslaptys

Kada paskutinį kartą skubėjote namo iš darbo, žinodamos, kad šiandien vakare jūsų laukia kai kas malonaus lovoje su savo antrąja puse? Praėjusią savaitę, praeitą mėnesį ar prieš metus? Todėl padėkite į šoną visus savo pasiteisinimus ir atidžiai perskaitykite mūsų patarimus, rašo justlady.ru.

Raudona patalynė padės sužadinti aistrą.<br>123rf
Raudona patalynė padės sužadinti aistrą.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-04 23:55, atnaujinta 2018-03-16 23:06

1. Pasivaikščiokite po darbo

Tyrimai parodė, kad kuo moteris geresnės fizinės formos, tuo kokybiškesnis būna jos seksas. Todėl, jei jums trūksta laiko sportuoti, tiesiog pasivaikščiokite po darbo valandą lauke. Tai suteiks jums žvalumo ir energijos visam vakarui.

2. Užsirašykite pas masažistę

Маsažas ne tik padeda atsipalaiduoti ir pašalinti stresą, bet taip pat stimuliuoja ir lytinio hormono oksitocino lygį organizme, keliantį seksualinį geismą. O kai grįšite namo po masažo, turėsite daug daugiau jėgų ir nori mylėtis. 3. Perskaitykite erotinį pasakojimą

Vietoj vakarinių televizijos laidų geriau perskaitykite erotinį apsakymą ar pasakojimą, taip pat patarimų, kaip įžiebti aistrą, kurių nesunku susirasti internete.

4. Kaip reikiant atsipalaiduokite

Šilto vandens vonia ar pusės valandos meditacija – vieni iš geriausių būdų padedančių greitai atsipalaiduoti. Atsipalaidavusi moteris patiria gerokai aštresnius pojūčius ir greičiau pasiekia orgazmą. 5. Vartokite vitaminus

Viena iš seksualinio geismo nebuvimo priežasčių gali būti ir reikalingų organizmui medžiagų stygius. Tokioje situacijoje jums padės, jei vartosite multivitaminus su geležies, folijos rūgšties priedais.

6. Kvapai

Agurkų ar lakricos aromatai stimuliuoja kraujo pritekėjimą į lyties organus. Nors moliūgo pyragas gal ir nelabai tinka romantiškai vakarienei, bet juose taip pat gausu medžiagų, stiprinančių seksualinį geismą, todėl bent gabalėlį jo suvalgykite per vakarienę. Galų gale giliai įkvėpkite lelijų kvapo ir pagalvokite ką nors seksualaus.

7. Pasitikrinkite namų vaistinėlę

Kai kurie preparatai: antidepresantai, kontracepcijos tabletės ar vaistai nuo hipertonijos – sumažina bendrą emocinį lygį ir paprastai po to nebesinori mylėtis. Todėl reikėtų pasitarti su gydytoju.

8. Gėlių terapija

Тikriausiai žinote, kokių spalvų gėlės erotiškiausios? Raudonos spalvos, tamsiai mėlynos ir violetinės. Todėl nusipirkite patalynės komplektų būtent tokių spalvų. O mažiausiai jaudinanti – pilka spalva. 9. Išsimiegokite

Nuovargis mažina libido. Todėl pasistenkite miegoti 8 valandas per parą. O jei vis dėlto nepavyksta to padaryti, tada pasistenkite mylėtis ryte, vos prabudus.

10. Tiesiog padarykite tai

Tyrimai parodė, kad dauguma moterų, nejaučiančių jokio noro mylėtis intymaus suartėjimo pradžioje, jis atsiranda procesui įsibėgėjus. Mat fizinis susijaudinimas atsiranda nepaisant nuotaikos nebuvimo. Kitą kartą, kai mylimasis pasiūlys mylėtis, tiesiog padarykite tai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.