Horoskopas rugsėjo 8 - 14 dienomis

MERGELĖ (08 24—09 23)

MERGELĖ (08 24—09 23) Prisitaikymas. Net jei viską suplanavote, gali paaiškėti, kad planus teks taisyti. Nebus viskas ramu ir paprasta, kaip tikėjotės. Gal kas su gėlėmis ar balionais ateis, gal kas susitikimų datas pakeis, o dar kitiems atrodys, kad jūsų laikas priklauso visiems.
MERGELĖ (08 24—09 23) Prisitaikymas. Net jei viską suplanavote, gali paaiškėti, kad planus teks taisyti. Nebus viskas ramu ir paprasta, kaip tikėjotės. Gal kas su gėlėmis ar balionais ateis, gal kas susitikimų datas pakeis, o dar kitiems atrodys, kad jūsų laikas priklauso visiems.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV Antena")

2012-09-08 08:00, atnaujinta 2018-03-16 21:33

Prisitaikymas. Net jei viską suplanavote, gali paaiškėti, kad planus teks taisyti. Nebus viskas ramu ir paprasta, kaip tikėjotės. Gal kas su gėlėmis ar balionais ateis, gal kas susitikimų datas pakeis, o dar kitiems atrodys, kad jūsų laikas priklauso visiems. Tai trukdys padaryti tai, ką privalote, kas jums yra svarbu. Deja, nieko negalėsite pakeisti, tik prisitaikyti. Vis dėlto neleiskite, kad aplinkiniai gyvenimą paverstų chaosu.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Medus. Manote, kad laukia saldaus medaus statinė? Argi taip būna? Vis tiek atsiras deguto šaukštas, kuris gali viską sugadinti. Būkite apdairūs, matykite tuos, kas gali sukliudyti ir viską supainioti. Taigi kalti ne jūs, bet srėbti teks jums. Joks geras maistas ar rafinuotas vakarėlis neatsvers darbo rūpesčių. Atsipūsti nuo kasdienybės vis dėlto reikia, todėl nepainiokite darbo su namais, o meilės su darbu.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Norai. Statydami savą piramidę nepamirškite, dėl ko jas statė egiptiečiai ir kiek vergų turėjo. Todėl gerai pagalvokite prieš imdamiesi didelių sumanymų, brisdami į nepažįstamą upę. Ar tikrai užteks lėšų, jėgų ir užsidegimo vėliau viską tinkamai baigti? Savaitė tekės neįprastu ritmu, trūks stabilumo.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Atsakomybė. Pasisaugokite neigiamų emocijų, slogių minčių. Aplinkos įtaka šiuo metu išties didelė — įsikalkite tai į galvą. Ieškokite malonumų ten, kur jų išties yra: kino teatre, koncertuose, renginiuose. Darbe niekas nesikeis. Namuose taip pat norėsite klausyti, o ne šnekėti. Viskas bus gerai, jei galvosite savo galva.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Rūpesčiai. Kartais maži rūpesčiai pabyra kaip smulkus smėlis. Ir neįmanoma to proceso pagreitinti, apeiti, tenka viską sutvarkyti. Taip ir su jūsų bėdomis — reikia laukti kantriai, ramiai ir iki galo. Tikėtina, kad iki trečiadienio viskas stos į savo vietas. Dideliems laimėjimams vietos nelieka. Kita vertus, jei yra problema, visada atsiras ir sprendimas. Svarbu, kad tai nesugriautų įprasto gyvenimo.

VANDENIS (01 21—02 19)

Žemyn. Net gražiausi laiptai nebūtinai veda į sėkmę ar geresnį gyvenimą. Kartais jų vingiais esate priversti leistis žemyn. Ir kito kelio tiesiog nėra. Jei sugebėsite sustoti, pralaukti laiptų aikštelėje bent iki trečiadienio, pasitaikys proga pakeisti kryptį. Tiems, kam išvis nesinori judėti, palankus metas tingėti — tiesiog valgykite ir miegokite. Tačiau sėkmė į jūsų namus greičiausiai neužsuks.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Be noro. Nepavyks nuveikti tiek, kiek suplanavote. Darbų daug, planų dar daugiau, o noro dirbti nėra. O tai, kas daroma prievarta, neatneša trokštamo rezultato. Tik antradienis gal pasuks viską kitaip: atsiras galimybė atlikti svarbiausius darbus, bus lengviau pamatyti gražiąją gyvenimo pusę. Savaitgalį laukia dovanos ir smagūs susitikimai. Nenukelkite jų. Trečiadienis bus sunkus, bet palankus finansiškai.

AVINAS (03 21—04 20)

Pastovumas. Kasdien keisti pažiūras, įsitikinimus gali tik karalius. O jums tenka ne tik laikytis savo pozicijos, bet ir ją ginti. Per daug niekas ir nepuls, nesiginčys, bet sostą patraukti bandys. Jums reikia išsilaikyti. Savaitgalį tikėtini pasitarimai ir derybos. Nieko nenuspręsite, bet daug apšnekėsite, o dar daugiau vyno išgersite. Jauskite saiką, nes pirmadienis ateis greitai ir reikės blaivios galvos. Finansiniai reikalai pajudės po antradienio.

JAUTIS (04 21—05 21)

Dalybos. Svarbu, kad būtų ką ir su kuo dalytis. Pastaruoju metu susikaupė daug visko: minčių, jausmų, daiktų, kurie gožte gožia tai, kas svarbu. Todėl dar savaitės pradžioje išdalykite tai, ko jums jau seniai nereikia. Pasijusite laisvesni. Darbe vis dar nelengvas laikas — atrodo, kad viskas stringa, neliko tobulėjimo galimybių, kad niekam neįdomu, ką veikiate ir kiek stengiatės. Tai — tik pojūtis, realybė kitokia

DVYNIAI (05 22—06 21)

Švara. Kartais reikia gero vėjo, gal net ir su lietumi, kad pakeltų visus lapus, popierėlius, viską, kas seniai guli pakampėse, ir būtų lengva pamatyti, kas apsunkina gyvenimą. Tada liks tik išsišluoti, nuvalyti dulkes. Tačiau, kartu iššluojamos ir mažos malonios akimirkos. Džiugu, kad po šio valymo atsiras vietos naujiems sumanymams, kitiems žmonėms. Todėl drąsiai atmeskite tai, kas sena, ir atsargiai priimkite tai, kas nauja.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Fejerverkai. Neverta virsti rykliu, kad jumis visi patikėtų ir klausytų. Visi supranta, kad dabar jums reikia žygių, rizikos ir įrodymų, jog tai, kas vyksta, pelnyta ir ilgai siekta. Supraskite tai ir jūs. Šiek tiek pašėlioję ir pasibarę savaitgalį, antradienį suprasite, kad visa tai neturėjo prasmės. Likusią savaitės dalį praleisite be didesnių fejerverkų. Tik ketvirtadienis gali būti įdomus.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Laikas. Žvaigždžių nepriversite paklusti savo planams. Jei palankus laikas pirmadienį taikytis ir derėtis — derėkitės, neatidėliokite, net jei visi aplink sako, kad valdžia labai pikta. Savaitgalį nevertėtų planuoti tolimų kelionių — sumanymas subliūkš dar nespėjus iš kiemo išjudėti. Apsvarstykite viską, ką žinote, ką sugebate, ir pasinaudokite savo galimybėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.