Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vyras pagal iškvietimą. Ko iš tiesų nori moterys?

Nervingai žvilgteliu į laikrodį, laukiu vyro pagal iškvietimą. Vėluoja jau ketvirtį valandos. Spėju pagalvoti: kažin, ar tas laikas bus įskaičiuotas į valandos kainą, ar ne? Ir staiga - durų skambutis. Plačiai praveriu. Pieš mano akis aukštas, raumeningas, atletiško sudėjimo, kiek išsišovusiais skruostikauliais jaunas gražus brunetas. Ką reiškia vien jo kiaurai veriantis mėlynų akių žvilgsnis... Spėju pamatyti, kad žemiau pusę aukšto stovi jį atlydėjęs stambus, bet nedidelio ūgio vyrukas.

Daugiau nuotraukų (1)

Sniegė Pilypienė

Sep 8, 2012, 10:12 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:18 PM

Vos peržengęs slenkstį mėlynakis sugriebia mane į glėbį ir kiek kilstelėjęs priremia prie sienos: ima švelniai lūpomis vedžioti per skruostą, pasmakre, per kaklą žemyn. Kai pajuntu grindis po savo kojomis, išlemenu, kad pirmiausiai norėčiau su juo pasišnekėti.

Susipažįstame. Prisistato Aivaru. Pasakau, kad pirmiau pasikalbėkime, bet dar bijau atskleisti, ko iš tikrųjų iš jo noriu. Vyras iš karto pasigiria, kad jo geidžia visos moterys. Atvyko į Vilnių iš vieno provincijos miestelio mokytis. Bet, kaip neretai nutinka gražuoliams, gatvėje atsitiktinai jį pamatė modelių agentūros atstovas.

Viskas baigėsi tuo, kad Aivaras buvo išprievartautas gėjaus ir išspirtas į gatvę, nes tada jam kėlė siaubą vien mintis, kad už sekso paslaugas bus mokama. Paskui, kai nepavyko susirasti padoresnio (suprask, geriau apmokamo) darbo, Aivaras įdėjo skelbimo tekstą ir savo įspūdingo apnuoginto kūno nuotrauką su kiek pritemdytu veidu į kelis sekso pažinčių portalus. Nereikėjo ilgai laukti moterų skambučių.

- Ką moterys dažniausiai užsisako?

- Maudynes dviese vonioje, erotinį masažą, klasikinį seksą su sadomazochistiniais elementais, analinį seksą. - Kas jos? - Įvairaus amžiaus ir socialinio sluoksnio moterys. Tarp mano klienčių yra nemažai savarankiškų, materialiai apsirūpinusių moterų ir finansiškai sėkmingų verslininkių ir net jaunos pagyvenusių verslininkų žmonos, pavargusios nuo šopingų, SPA salonų, auksinių apynasrių ir nesibaigiančių apkalbinėjimų su draugėmis prie kavos puodelių ir vyno butelio.

- Sakai, klientės mėgsta sadomazochistinį seksą. O ko jos konkrečiai prašo?

- Kad tvočiau per veidą, tampyčiau už plaukų, muščiau. Būdavo, paprašo, kad pririščiau jos rankas ir kojas prie lovos galų ir prievartaučiau kiek galima stipriau ir šiurkščiau, kol ji pradėdavo, dejuoti, aimanuoti, blaškytis iš skausmo ir pasitenkinimo. Po to jos kūnas būdavo nusėtas mėlynių.

Manau, kai kurios moterys ir išprovokuoja, kad jas muštų vyrai, nors paskui ir bėga skųstis į policiją. Nes bijo net sau prisipažinti, kad joms taip patinka, kad kitaip negali susijaudinti. Man ne viena taip sakė, kai paklausiau, kodėl turėčiau ją mušti. Juk labai rizikuoju. Ką aš žinau: gal po to ji nulėks į policiją su pareiškimu. Ir mane pasodins.

Kartais tekdavo dar ir ne taip rizikuoti. Kai kurios mano klientės patirdavo orgazmą tik ekstremalioje situacijoje. Pavyzdžiui, jei žinodavo, kad netrukus turėtų grįžti vyras. Prisimenu, mes mylimės plačioje, besisukančioje apvalioje santuokinėje lovoje, o miegamajame įmontuotas daviklis pranešė, kad prasivėrė vartai ir į kiemą įvažiavo automobilis. Moteris dar stipriau mane suspaudė, paskubomis baigiau ir ji ėmė raitytis kaip gyvatė, lūpomis kandžioti mane, dejuoti, stenėti. O aš pašokęs iš lovos stvėriau už drabužių. Bet ji nė nemanė sustoti.

Išgirdome rakinamų durų trakštelėjimą. Moteris taip pat pašoko iš lovos, užsimetė chalatėlį ir palydėjo mane iki vidinio kiemo durų. Ar per gėlyną, per tvorą ir atsidūriau gatvelėje.

Man atrodo, kad išgelbėjau ne vieną šeimą. Moterys, sumokėjusios pinigus, gali išsikrauti su manimi kaip tik širdis geidžia. Užtat nebelieka susikaupusio pykčio, nepasitenkinimo, kurį šiaip išlietų ant savo sutuoktinio galvos.

- Tavo klientės tik moterys?

- Iš pradžių teikdavau intymias paslaugas tik moterims, paskui - ir gėjams, transvestitams. Jie moka daugiau. Važiuoju tik į užsakovų nurodytas vietas. Turiu žmogų, kuris atlieka ir vairuotojo, ir apsaugininko darbą. Jis nuveža, palydi, patikrina, ar užsakymas nemelagingas, ar nieko daugiau nėra namuose. Beje, moterys nuomojasi gana ištaigingus kambarius viešbučiuose, laukia moteliuose ar užmiesčio, kaimo turizmo sodybose.

Įsitikinau, kad net ir gražioms, dailioms moterims dažnai neužtenka vieno, nuolatinio sekso partnerio. Todėl, kad su juo gėdijasi realizuoti savo seksualines fantazijas, o su manimi galima absoliučiai viską. Kam varžytis to, kieno kūną nusipirkai.

Prisimenu, viena gal apie 40 metų moteris, pas kurią jau buvau ne kartą, išsikviesdama mane paprašė, kad kartu atsivesčiau dar vieną vyrą savo nuožiūra, bet ne prastesnį nei aš. Ji norėjo, kad iš karto ją paimtume dviese. Kaip ji kaifavo, kai aš su ja santykiavau iš priekio, glamonėjau ir bučiavau jos krūtis, o mano kolega – iš nugaros. Sakė, neprisimenu, kada patyriau tokį orgazmą.

Tiesa, buvo vienas atvejis, kai teko net primokėti, kol policija išvadavo mane iš vienos klientės. Neišleido ir gana. Jai vis buvo mažai.

- O kiek jauniausiai klientei metų?

- Buvo tokių jaunų, kurios susimesdavo ir išsikviesdavo mane. Tiesa, kartais apsiribodavo erotiniais šokiais - visi nusirengdavome nuogai ir šokdavome susiglaudę kartu arba po vieną. Glamonėdavomės. Prašydavo, kad reguliuočiau, kaip ir ką jos turi daryti, kad pasakyčiau, kai stipriau jaudindavo. Supratau, kad mokėsi, sėmėsi žinių, nori būti kietos sekso partnerės, kad visi vyrai eitų iš proto.

O labiausiai išgėrusios moterys nori grupinio sekso. Tada jau nebesuprasdavai nei kas su kuo, nei kas ant ko.

- Ar buvo kokių nors nepriimtinų pageidavimų?

- Jei atvažiuoju pagal iškvietimą, neturiu teisės nepildyti jų norų. Iš anksto telefonu dažnai aptariame tik kainą, o ne klienčių pageidavimus. Todėl, jei imi pinigus, turi ir paklusti jų norams. Kartą buvo, kad ir pinigų neėmiau, nes klientė nežmoniškai patiko.

Taip, buvau įsimylėjęs ją iš pirmo žvilgsnio, bet jėga mėginau nuvyti šį jausmą ir įtikinti save, kad tai tik darbas, užsakymas. Nors paskui ilgai negalėjau jos pamiršti. Svarbiausia, jaučiau, kad ir aš jai smarkiai patikau. Po kiek laiko, suėmęs save į rankas, paskambinau tai merginai. Ji apsimetė, kad manęs neprisimena. Manau, dėl to, kad aš - vaikinas pagal iškvietimą.

- Visi susitikimai su moterimis baigdavosi seksu?

- Ne, pasitaiko ir tokių, kurioms reikia ne sekso, o tiesiog išsikalbėti. Tada kantriai klausydavau ir tylėdamas pritariamai linguodavau galva, kai jos varydavo ant savo vyrų, vaikų, draugų ir apskritai gyvenimo. Praėjus kažkiek laiko aš net imdavau nujausti, kad gausiu pinigų už dyką - nereikės dulkinti.

Tada iš karto pereidavau prie ketvirtos bendravimo stadijos, apėjęs tris pirmąsias: oralinį, vaginalinį, analinį seksą. Todėl, kai užsisakydavo tik pasišnekėti, o jei dar klientė pavaišindavo ir pati kiek išgerdavo, kalbėdavomės apie gyvenimą ir nė nepajusdavau, kaip ta valanda prabėgdavo.

Bet jos nepykdavo. Susimokėdavo kaip priklauso ir viso gero. Juk joms svarbiausia būna širdį išlieti. Ypač jei neseniai paliko vyras, išsiskyrė su mylimuoju. Aš ir dabar retsykiais aplankau tas moteris. Bet mes draugiškų santykių nepainiojame su seksu.

- Kiek uždirbi per mėnesį?

- Aš dirbu tik sau. Taip naudingiau. Valandos įkainis – nuo 500 litų. Bet iš tos sumos sumoku ir vairuotojui. Nesidraskau per daug. Vidutiniškai du iškvietimai per parą. O kartais nebūna nei vieno. Tad ir paskaičiuokite, kiek per mėnesį susidaro. Žinot, kiek tokių, kaip aš? Be to, konkurencija, nes taiko įvairias nuolaidas, siūlo mažesnes kainas. Aišku, jie ir kuklesnių duomenų. Aš pasakiau sau: geriau mažiau, bet aš savo vertę žinau ir nesiruošiu derėtis kaip turguje.

Aivaras neslepia, kad priklauso vadinamųjų patinų kategorijai. Tačiau nepyksta. Nes patinas – tai mačo, skiriantis labai didelį dėmesį savo kūnui. Todėl daug laiko praleidžia sporto salėse ir pas masažuotojus. Tačiau bendraujant labiau primena išlepintą berniuką nei mačo. Jis iš tų, kuris nuolat vėluoja susitikti su kliente ir prieš peržengdamas durų slenkstį dar dešimt kartų spėja pagalvoti, ar verta. Aišku, tokie ilgai sekso sferoje ir neužsilaiko.

Aivaras - puikus aktorius, nors dažnai jo vaidmuo ir neatitinka parašyto scenarijaus. Užtat neriasi iš kailio, norėdamas padaryti moteriai pribloškiantį įspūdį ir kad ji iš karto jį įsimylėtų. Ir nereta sutinka mokėti jam vien už galimybę tiesiog pasėdėti greta jo.

Sako, kad jam intymių paslaugų teikimas – pramoga, laisvalaikis ir patirties sėmimasis. Šis mėlynakis gražuolis yra ir neblogas psichologas, nors tos profesijos atstovai nė iš tolo nepanašūs į vyriško grožio etalonus. Aivaras – išimtis. Jis puikiai žino, ką ir kaip pasakyti moteriai. Ką reiškia vien jo prisilietimai: tarsi elektra pereina išilgai kūno.

Pokalbį palaiko bet kokia tema, retai išgirsi iš jo „aš“. Užtat stengiasi kuo daugiau dėmesio skirti moteriai. Nuostabus vyras. Tokio norėtų visos moterys. Arba bent dauguma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.