Efektingos medaus procedūros save mylinčioms moterims

Gintariniu nektaru vadinamas medus maitina odą ir plaukus vitaminais, o jo skanus aromatas nuslopina stresą ir apdovanoja gera nuotaika. Nesvarbu, jūs šviesiaplaukė ar tamsiaplaukė, pasinaudokite portalo lrytas.lt patarimais ir jūsų plaukai spindės kaip niekad anksčiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2012, 6:04 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:06 PM

Kaukė „Nuostabus plaukų spindesys“

Tamsiaplaukėms

Į dubenėlį įberkite 1 arbatinį šaukštelį maltos kavos, užpilkite vienu valgomuoju šaukštu virinto vandens. Uždenkite ir palaikykite 5-10 minučių. Pridėkite 1 valgomąjį šaukštą medaus, 2 kiaušinio trynius ir įpilkite arbatinį šaukštelį konjako (jei turite). Sumaišykite ir šia mase įtrinkite drėgnus išplautus plaukus. Užsidėkite dušo kepuraitę ir apsukite galvą rankšluosčiu. Kaukę nuplaukite šiltu (ne karštu!) vandeniu po 30 minučių.

Šviesiaplaukėms

Pusę stiklinės sausų ramunėlių užpilkite stikline virinto vandens. Palaikykite 20-30 minučių. Sumaišykite su pusės citrinos sultimis, 1 valgomuoju šaukštu medaus ir 1 arbatiniu šaukšteliu konjako (jei turite). Kaukę uždėkite ant drėgnų išplautų plaukų. Užsidėkite dušo kepuraitę. Apsukite galvą rankšuosčiu. Kaukę nuplaukite po 1 valandos.

Plaukų augimą skatinanti kaukė

Suplakite du kiaušinius. Pridėkite 2 valgomuosius šaukštus medaus ir įpilkite 1 valgomąjį šaukštą varnalėšų aliejaus. Gerai sumaišykite. Uždėkite kaukę ant drėgnų išplautų plaukų. Užsidėkite polietileno kepuraitę, apsukite galvą rankšluosčiu. Kaukę nuplaukite šiltu (ne karštu vandeniu!) Šią procedūrą kartokite kartą per savaitę.

Sveikata trykštantis veidas

Citrinos ir medaus kaukė maitina odą vitaminais, sumažina poras ir pašviesina pigmentines dėmes. Du valgomuosius šaukštus skysto medaus sumaišykite su pusės citrinos sultimis. Kaukę uždėkite po veido garinimo procedūros. Palaikykite 20 minučių. Nuplaukite šaltu vandeniu. Ant veido užtepkite maitinamojo ar drėkinančio kremo.

Patarimas: jei medus tirštas, jį praskieskite mėtos užpilu (1 valgomasis šaukštas 1 stiklinei virinto vandens).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.