Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kaip patikrinti jo penio jautrumą?

Apklausos duomenimis, daugiau kaip 87 proc. vyrų, dėl vienokių ar kitokių priežasčių, susilpnėja penio jautrumas. Nors daug kas galvoja, kad tai neišvengiama su amžiumi, tačiau šis nemalonus dalykas nutinka ir jauniems vyrams. Todėl lyties organo jautrumo praradimas - viena iš svarbiausių visų amžiaus vyrų bėda, rašo Pr4links.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2012, 10:11 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:15 PM

Тiems vyrams, kuriems kelia nerimą sumažėjęs penio jautrumas siūloma atlikti specialų testą namų sąlygomis ir padedant partnerei. Prieš testo pradžią vertėtų įspėti partnerį, kad nesakysite jam tai, ką darysite su juo. Vyrui nusirengus užriškite jam akis, o kai penis bus erekcijos būsenoje, pradėkite testuoti.

1. Paimkite plunksnelę ir lengvai praveskite jos galiuku išilgai penio. Ar jis ką nors pajuto? Ar nustatė, kokiu būtent daiktu pravedėte?

2. Po to lygiai taip pat švelniai praveskite pirštų galais per penį. Ir vėl partneris turėtų apibūdinti savo pojūčius. Pajuto? Ar nustatė, ką jūs darėte su juo?

3. Atlikite tokią pat procedūrą su ledo gabalėliu.

Jei vyras pajuto kokius nors pojūčius tik kuria nors savo penio dalimi, vadinasi, jis kiek prarado jo jautrumą.

Kas priveda prie penio jautrumo susilpnėjimo?

Aptempti drabužiai apriboja kraujo pritekėjimą į penį, o taip pat sukelia trintį, privedančią prie lytinio organo odos sugrublėjimo. Aišku, nedidelis penio jautrumo susilpnėjimas gali įvykti ir su vyro amžiumi.

Per didelis svoris arba nutukimas taip pat priveda prie daugelio sveikatos negalavimų: tai ir kraujotakos sutrikimų, cukrinio diabeto, padidėjusio kraujospūdžio. O visa tai neretai baigiasi penio jautrumo susilpnėjimu. Beje, apipjaustyti vyrai taip pat dažnai skundžiasi sumažėjusiu penio jautrumu.

Taip pat tam įtakos turi ir sausas masturbavimasis bei agresyvus lytinis aktas. T.y. sausas trynimasis ir perdėtas seksualinis aktyvumas visam laikui sumažina odelės jautrumą.

Каip išvengti ar atitolinti lyties organo sumažėjusio jautrumo?

Tam reikalui skiriamas specialus vitaminų ir mineralų kompleksas tie vidiniam, tiek it išoriniam naudojimui. T.y. jis uždedamas tiesiog ant švelnios penio odelės: įsigeria, sudrėksta ir netrukus jautrumas atsistato.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.