Mokyklos suole gimusios meilės neužgesino ir tūkstančiai kilometrų (konkursas)

„Meilė yra viskas, ko reikia“, - teigia Sussane Brier. Ir tai yra tikra tiesa! Meilė - pati stipriausia jėga, laikanti du žmones tvirtai susikibusius už rankų, kai nebaisu niekas - nei greičiausias gyvenimo tempas, nei permainos jame ir netgi nebaisus mylinčius žmones skiriantis atstumas. Šioje istorijoje kviečiu susipažinti su mūsų meilės istorija, arba kitaip, pasakojimu kaip Aistė ir Povilas vienas kitą atrado.

Aistės ir Povilo meilė įveikė tūkstančius kilometrų.<br>Asmeninis archyvas
Aistės ir Povilo meilė įveikė tūkstančius kilometrų.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Aistė Abaravičiūtė

2012-10-01 19:47, atnaujinta 2018-03-16 10:50

Taigi, viskas prasidėjo mokykloje, dešimtoje klasėje, kai dar paaugliškose širdyse suplazdėjo didelis, jaudinantis ir dar nepažintas meilės jausmas. Abu pamenam, kokie nedrąsūs ir keisti buvo pirmieji mūsų pasimatymai - kelionės į kiną ir ilgi pasivaikščiojimai danguje ryškiai šviečiant mėnuliui.

Savo meilės istoriją pradėję dar visai jauni, būdami vos 16, kartu baigėme mokyklą, pildėme paraiškas studijoms ir priėjome pirmąjį rimtą išbandymą mūsų santykiams - mano studijų universitete sutartyje, laukelyje, kur įvardijama mokymosi vieta, buvo užrašyta „Vilnius, Lietuva“, o jo - už jūrų marių - „Aarhusas, Danijos Karalystė“. Nei vienas negalėjome versti kito aukoti savo svajonių, todėl priėmėme iššūkį studijuoti skirtingose šalyse ir taip draugauti per atstumą.

Šiandien jau šiek tiek daugiau nei dvejus metus gyvename skirtingose šalyse, matomės per atostogas, kartu Danijoje leidžiame vasaras ir sugebame nustebinti vienas kitą net skiriami pusantro tūkstančio kilometrų.

Praeitą savaitę atšventėme penktuosius draugystės metus. Meilė mums yra viskas, ko reikia - jai nebaisus mus skiriantis atstumas, ji padeda išlikti tvirtiems sunkiomis dienomis ir svaigina dienomis, kai būname kartu.

Savo istorijas siųskite iki spalio 4 dienos adresu pramogos@lrytas.lt, nurodydami laiško temą „Meilė“. 10 geriausių rašinių autorių bus apdovanoti kvietimais dviem asmenims į filmą „Meilė yra viskas, ko reikia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.