Kodėl kartais tiesiog būtina imituoti orgazmą?

Nors galvojama, kad suvaidinti orgazmą – vien moterų darbas, tačiau kartais pasitenkinimą simuliuoja ir vyrai. Bet vis dėlto, kas verčia apsimetinėti lovoje? Ar partneriai pastebi, kad jie yra apgaudinėjami ir, ar orgazmo imitavimas nekenkia sveikatai?

Moterys kartais mylisi tik todėl, kad nenori pasirodyti frigidiškos.<br>123rf
Moterys kartais mylisi tik todėl, kad nenori pasirodyti frigidiškos.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2012, 10:11 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:39 AM

Kai seksas tampa prievole

Bene labiausiai paplitusi suvaidinto orgazmo priežastis tarp moterų – noras, kad kuo greičiau baigtųsi lytinis aktas. Tuo atveju moteris imituoja orgazmą norėdama paskubinti vyrą. Tuomet vyras galvoja, kad jau patenkino moterį ir dabar laikas jam pačiam pasiekti orgazmą.

Paprastai moteris suvaidina orgazmą, kai jai intymus suartėjimas nėra geidžiamas. Greičiausiai moteris sutiko mylėtis vyro spaudžiama, o gal tuo metu jai neduoda ramybės visai kiti klausimai. Gal jai buvo sunki darbo diena, turėjo nemalonumų su kaimynais, susirgo vaikas. Tokie momentai atitraukia ir neleidžia visiškai atsipalaiduoti bei patirti malonumą. Todėl tokiais atvejais moterims seksas tampa prievole kaip ir kiti buitiniai darbai: išvirti valgyti, išplauti drbužius, sutvarkyti namus, patenkinti vyrą ir panašiai.

Tačiau kartais moteris imituoja orgazmą iš dėkingumo vyrui. Taip taip, kartais būna, kad moteris nori už kažką padėkoti vyrui lovoje. Pavyzdžiui, ji grįžo namo, o jos laukė romantiška vakarienė, žvakės, dovanėlė. Tada nepaisant to, kad ji ir neturėjo jokio noro mylėtis, moteris intymiai suartėja ir imituoja orgazmą.

Smalsus vyras atpažįsta partnerės orgazmo požymius

Taip pat orgazmas imituojamas, jei moteris nėra aistringa, tačiau nenori pasirodyti esanti frigidiška. Nors pamačiusi tokią moterį filme, gali pagalvoti, kad ir ji tokia. Įprasta manyti, kad seksuali moteris privalo norėti sekso visada ir visur.

Ar vyrai pastebi, kad moteris suvaidino orgazmą? Sunku vienareikšmiškai atsakyti į šį klausimą. Greičiausiai ne visada vyrai supranta, kad yra apgaudinėjami. Juk kiekvienas žmogus yra individualus. Kiekvieną sykį to paties žmogaus orgazmas gali būti vis kitoks.

Žinoma, kai kurie, ypač smalsūs vyrai, domisi tuo, skaito specialią literatūrą. Po to jie pradeda ieškoti aprašytų orgazmo požymių realybėje. Tokiems vyrams net tikras orgazmas gali atrodyti imitacija.

Moterims taip pat reikalinga seksualinė iškrova

Vertėtų įsidėmėti, kad suvaidintas orgazmas nėra naudingas moters organizmui. Greičiau priešingai. Juk moteriai, kaip ir vyrui, reikalinga seksualinė iškrova. Įprotis slėpti savo tikruosius pojūčius lovoje prie gero nepriveda.

Jei moteris nuolat simuliuoja orgazmą, ne tik neišvengia rimtų moteriškų ligų, bet ir iškyla onkologinės ligos grėsmė. Jau nekalbant apie tai, kad tokie santykiai dažniausiai baigiasi griūtimi.

Ne paslaptis, kad vyrai kartais taip pat imituoja orgazmą. Jie taip elgiasi, nes nenori skaudinti partnerės, bijo pasirodyti nevykėliu. Jeigu vyras atvirai parodo, kad jis nepasiekė orgazmo, moteris greičiausiai pagalvos, jog ji jo nedomina arba jis turi meilužę. Taip pat partnerio orgazmo nebuvimas moteriai signalizuoja, kad ji yra nepatraukli, neseksuali, neįdomi.

Vyras gali imituoti orgazmą ir dėl to, jog turi problemų darbe, dėl nuolatinės įtampos ir nuovargio, galų gale, dėl alkoholio įtakos. Visi vyrai mano, kad kiekvienas lytinis aktas turi baigtis orgazmu, todėl dažnai jį imituoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.