10 vyriškų paslapčių, kurių moterims nevalia žinoti

Kiekvienas vyras, užmezgęs santykius su moterimi, anksčiau ar vėliau supranta, kad geriausiai laikytis liaudiškos išminties: „Tylėjimas lygu auksui“, rašo point.ru. Kartais tam tikrų faktų nutylėjimas pagerina tarpusavio santykius su priešingos lyties atstovėmis. Tai supratęs vyras pradeda slėpti daugelį dalykų nuo savo mylimosios smalsių akių ir mintinai išmoksta moterų mėgiamas frazes: „Žinoma, brangioji, tu puikiai vairuoji mašiną“, „klube su draugais buvo nuobodu“, „nepasakyčiau, kad laiptinės kaimynė išvaizdi“ ir panašiai.

Kartais vyro ištarta frazė: „Aš einu į futbolo rungtynes“ reiškia „Aš noriu truputėlį pailsėti nuo tavęs“.<br>123rf
Kartais vyro ištarta frazė: „Aš einu į futbolo rungtynes“ reiškia „Aš noriu truputėlį pailsėti nuo tavęs“.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2012, 10:48 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:49 AM

Kitaip tariant, tai – ne melas, o mėginimas nuraminti savo antrąją pusę, kuri itin audringai reaguoja į vyro pastabą, kai ji nevykusiai mėgina pastatyti automobilį prekybos centro stovėjimo aikštelėje, jo pomėgį leisti laiką draugų kompanijoje ar kai įdėmiu žvilgsniu jis nužvelgia laiptinės kaimynę.

Iš kur moteriai žinoti, kad vyras taip elgiasi tik norėdamas ją nuraminti? Beje, vyrai neskuba vykdyti specialistų patarimų ir atskleisti savo mažų paslapčių. Pamėginkime išsiaiškinti, kokios tos paslaptys.

1. Laiptinės kaimynė iš tiesų yra žavinga ir patraukli

Tačiau tai nereiškia, kad vyras nori su ja gyventi. Jie tiesiog taip sutverti: vyrai visuomet nesąmoningai žiūri į simpatiškas moteris.

2. Kartais frazė: „Aš einu į futbolo rungtynes“ reiškia „Aš noriu truputėlį pailsėti nuo tavęs“

Dažnai ėjimai į futbolo, krepšinio rungtynes, noras su draugais pažaisti tenisą ar šachmatais – tai tik pretekstas pailsėti nuo savo antrosios pusės. Suprantama, nei vienam protingam vyru nešaus į galvą mintis pasakyti: „Žinai, brangioji, labai pavargau nuo tavęs ir noriu praleisti laiką su draugais“. Štai ir tenka apsimesti užkietėjusiu krepšinio ar futbolo sirgaliumi.

3. Bet kokie įsipareigojimai susilpnina vyriškas pozicijas

Retas vyras pirmąją pažinties dieną su savo svajonių moterimi mąsto apie vestuves, apie vaikų kambario ir miegamojo sienų spalvas. Daugumai vyrų prireikia ne vienerių metų, kol susitaiko su mintimi, kad mylima moteris seniai laukia pasiūlymo ištekėti už jo.

4. Lyčių lygybė – puiku, bet vyras turi uždirbti daugiau

Šiuolaikiniai vyrai iš protėvių paveldėjo vadinamąjį „medžiotojo sindromą“. Juk senovėje vyrai vienu smūgiu nudobdavo mamutą, atitempdavo jį už uodegos į savo urvą, išdidžiai numesdavo po kojomis savo moterims ir pasišalindavo ilsėtis: laukti sąžiningai užsidirbtos vakarienės. Nuo to laiko niekas ir nepasikeitė: vyras medžioja mamutą, tiksliau, uždirba pinigų, o moteris ruošia vakarienę, tiksliau, uždirba mažiau.

Kai moteris mėgina įkelti koją į vyrui priklausančią teritoriją ir pasivyti mamutą, uždirbti tiek pat, kiek ir vyras, o kartais dar ir daugiau, santykiai šeimoje kaip mat pasikeičia į blogąją pusę: lygybė lygybe, tačiau kuris vyras sutiks stovėti prie viryklės?

5. Iš tikrųjų vyrams patinka darbas namuose

Vyrai neretai vengia to, ką moterys laiko vyriškais darbais namuose: įkalti vinį į sieną ir pakabinti paveikslą, pataisyti čiaupą virtuvėje, išvalyti dulkių siurblį. Juk tuomet jiems atsiranda kitų neatidėliotinų darbų, o čiaupas ir toliau teka. Iš tikrųjų vyrams patinka buities darbai namuose dėl vidinio pojūčio būti viršesniam.

Be to, tai maloniai paglosto jų savimeilę: suprask, be manęs čia niekas kitas nepataisytų, nepadarytų ir neuždirbtų pinigų. Kodėl jie tai slepia nuo moterų? Tikriausiai dėl to, kad visi neatidėliotini namų darbai atsiranda netinkamiausiu laiku, pavyzdžiui, kai per televizorių rodo futbolo rungtynes. Argi galima jas praleisti?

6. Su metais jie myli savo antrąsias puses vis stipriau

Anot psichologų, vyrų emocijos gilėja ir stiprėja pamažu, ir pasiekia viršūnę, kai jiems sueina 40-50 metų. Kitaip tariant, su metais vyrai atranda savo antrosiose pusėse naujų, anksčiau jiems nežinotų jų charakterio bruožų.

Be to, su amžiumi įvyksta vidinis vertybių perkainavimas ir vyras pradeda vertinti tas moters savybes, į kurias anksčiau nekreipė jokio dėmesio. Tačiau nei vienas iš jų nepasakys savo moteriai: „Brangioji, kiekvieną dieną aš myliu tave vis stipriau“. O gal netikėtai moteris nuspręs, kad anksčiau jis mylėjo ją mažiau? Ne, geriau patylėti nei aiškinti, kad pasikeitė ne jausmai, o greičiau jis pats.

7. Kartais vyrai nesupranta, ką kalba moterys

Tai viena iš labiausiai slepiamų vyro paslapčių. Nei vienas sveiko proto vyras neprisipažins, kad jis nesuprato nė žodžio iš liepsningos žmonos kalbos, pasakytos virtuvėje. Juk daug paprasčiau pasakyti: „Taip taip, aš viską supratau“, „žinoma, tu teisi“ nei perklausti ir po to klausytis jos moralų.

8. Vyrai bijo vairuojančių moterų

Kai moteris sėda prie vairo, o vyras į keleivio sėdynę, jis išsigąsta kaip vaikas. Vieta prie vairo – grynai vyriška teritorija. Ta, kuri nusprendė sulaužyti šią nerašyta taisyklę ir sėda prie vairo, negali tikėtis vyro palankumo ir pritarimo. Žinoma, jis niekada to jai nepasakys ir tylės kantriai sukandęs dantis, tačiau, jei važiuojant 30 kilometrų per valandą greičiu, vyras netikėtai pasakys: „Brangioji, man atrodo, kad per greitai važiuojame“, galite neabejoti – jis mirtinai išsigandęs.

9. Visi vyresni vyrai paslapčia svajoja, kad jiems vėl būtų 25 metai

Jie niekada to neprisipažins. Jie galvoja, kad dėl greitai bėgančio laiko kankinasi tik moterys, todėl bet kuris vyras stengiasi apeiti šią temą. Aišku, širdies gilumoje jie norėtų, kad jiems vėl būtų 25, blogiausiu atveju – 30 metų.

10. Suteik vyrui laisvę ir jis padovanos tau amžinybę

Moteris nuoširdžiai gerbianti vyro laisvę turi daugiau šansų užkariauti jo širdį ir būti su juo iki grabo lentos nei pavyduolė, sekiojanti paskui jį kiekvieną minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.