Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Koks seksas patinka jautriam vyrui?

Nežinia, kas sugalvojo frazę: „Visi vyrai vienodi“. Juk jie net susijaudina skirtingai. Vienus labiau užveda erotiniai paveikslėliai, kitus – garsai ir žodžiai, tačiau jautrius ir emocionalius vyrus labiausiai jaudina prisilietimai ir kvapai. Tokie vyrai labai jautriai reaguoja net į audinius: aksomą, atlasą ar kailį. Tik jautrūs vyrai supranta ir sugeba pajusti šilkinių užvalkalų švelnumą ir kilpinių rankšluosčių minkštumą, masažinio aliejaus šilumą ant vėsios odos. Užtat gali likti abejingi moters apatiniams su nėriniais, jei jie bus šiurkštūs apčiuopus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2012, 10:13 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:19 AM

Tokie vyrai nelieka abejingi ir moters rankų švelnumui. Jai taip pat nesunku bus pažadinti jo aistrą, jei duos valią savo erotinėms fantazijoms. Kuo daugiau padovanos jautriam vyrui naujų pojūčių, tuo stipriau jis prisiriš prie jos. Jautriam vyrui seksas reiškia pojūčius, suvokiamus, pagal kvapus, skonį:

1. Tikėtina, kad jį paveiks žvakių ar kitų aromatingų daiktų kvapas.

2. Tikėtina, kad jis sureaguos į moters kūno kvapą.

3. Atitinkamas maistas jam gali būti seksualinis stimulas.

4. Tokį vyrą jaudina, jei moteris glosto jo kaklą, paliečia veidą, pabučiuoja jautrias vietas.

Jautriam ir emocionaliam vyrui nepatinka staigios permainos. Pavyzdžiui, jei jis su partnere visada miegojo atitinkama poza, tai pakeitus padėtį lovoje, jautriam partneriui tai gali sukelti diskomfortą. Jeigu dėl kokių nors priežasčių esate priversti atsisakyti įprastos pozos, tai tokiam vyrui gali atrodyti, kad jūs jo nebemylite.

Jei jūsų partneris tapo mažiau seksualus, greičiausiai tai yra susiję su disharmonija. Jautrūs vyrai paprastai būna labai seksualūs. Prisiminkite tą periodą, kai jųdviejų santykiai buvo harmoningi. Pasistenkite atkurti kvapus, skonio pojūčius ir to meto jausmus. Jus turėtų pakerėti tas lengvumas, kurį pasitelkusi ir pažadinsite vyro geismą. Kartais net nežymūs pokyčiai padeda nervingą, šaltą vyrą paversti aistros vulkanu.

1. Patyrinėkite savo jautraus partnerio reakciją. Palieskite jo įvairias kūno vietas pirštų galiukais, lūpomis, plaukais. Dažniau apkabinkite jį.

2. Emocionaliam vyrui patinka mylėtis iš lėto, jausmingai, todėl niekada jo neskubinkite. Jis taip pat mėgsta nuolat liesti partnerę, todėl visada atidžiai renkasi sekso pozą.

3. Jeigu jums atrodo, kad jūsų jautrusis partneris negali atsipalaiduoti, neskubinkite mylėtis. Taip pat neįtraukite jo į ilgas intelektualines diskusijas apie seksą. Pasistenkite išreikšti savo jausmus be žodžių. 4. Sekso metu dažniau naudokite įvairius masažinius aliejus. Nusipirkite jų kelių rūšių. Susikurkite savo aromatų kolekciją ir naudokite juos pagal nuotaiką. 5. Perduokite tam tikrus signalus savo partneriui, kai esate viešoje vietoje. Tokiu būdu jūs stimuliuosite ir jo seksualinį geismą.

Nuolat lieskite savo jautrųjį partnerį ir dalinkitės su juo savo emocijomis bei pojūčiais. Dažniau sakykite jam: „Aš suprantu, ką tu dabar jauti ir patiriu tas pačias emocijas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.