10 patarimų, kaip pasiekti abipusę meilę

Ką daryti, kai simpatijų reiškimo periodas akivaizdžiai užsitęsia ir romantiški atodūsiai ar žvilgsniai tampa vos ne įpročiu? Tiesiai šviesiai pasakyti vyrui apie jausmus gali toli gražu ne kiekviena moteris. Energingų ir atkaklių moterų ne tiek ir mažai, tačiau taip elgtis neleidžia auklėjimas, įsitikinimas, kad jos turi laukti vyrų iniciatyvos iki pergalingos pabaigos. Todėl psichologai rekomenduoja moterims siekti abipusės meilės užuominomis.

Pasiūlykite mylimajam surengti pikniką. Tai tikrai patiks jums abiems.<br>123rf
Pasiūlykite mylimajam surengti pikniką. Tai tikrai patiks jums abiems.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2012, 10:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:25 PM

Pirma užuomina

Pagrindinis dalykas, jungiantis porą, tai – abipusė trauka. Vadinasi, vien tai jau yra rimtas pagrindas palaikyti ilgalaikius santykius. Pamėginkite paliesti mylimojo apgamą ant kaktos ar skruosto. Juk užtenka ir lengvo prisilietimo prie jo kūno, kad norimo rezultato netektų ilgai laukti.

Antra užuomina

Ne taip ir svarbu, ar jis „suvalgytų“ jus tylėdamas, savo žvilgsniu ar pasakodamas anekdotus. Norėdama, kad santykiai nestovėtų vietoje – diskutuokite su juo. Tokiu būdu turėsite galimybę ne tik artimiau jį pažinti, bet ir jis jus pažins. Jeigu būsite kantri ir sulauksite partnerio prisipažinimo, kad jo širdis priklauso tik jums, galite drąsiai galvoti, kad ši užuomina buvo naudinga. Surinkite drauges ir atšvęskite pirmąją pergalę.

Trečia užuomina

Humoras žemiau juosmens, aišku, ne moterų stilius. Tačiau, bendraudama su vyru, bandykite atrasti koketišką ir linksmą formą išreikšti šioms mintims. Taip jis supras, kad jūs, toli gražu, nesate drovi ar nekalta mergelė. Juk patys vyrai nevengia juodo humoro, todėl tokie juokeliai jam turėtų būti papildomas stimulas imantis aktyvių veiksmų. Ketvirta užuomina

Jūs – žavinga, jis – velniškai patrauklus, tačiau vis tiek kažko trūksta. Gal abipusių veiksmų? O gal jus sieja bendri poreikiai ar nedideli buitiniai rūpesčiai?

Daug gerbėjų įgauna oficialų statusą po to, kai padeda moteriai. Pavyzdžiui, sutaiso varvantį čiaupą ar kompiuterį, surenka baldą ar dar ką nors. Vyrai daug ką sugeba, tačiau ne taip dažnai jie turi galimybės pademonstruoti tai patikusiai moteriai Suteikite jiems tokį malonumą ir nepasigailėsite.

Penkta užuomina

Komplimentas – tai tarsi vokas, kuriame laiškas, o jame rašoma, kiek dar daug malonių dalykų jūsų laukia ateityje. Tereikia tik atplėšti voką! Tas pats ir su vyrais.

Jei sutikote patrauklų, protingą, dėmesingą, rūpestingą, patikimą, atkakliai siekiančio užsibrėžto tikslo, vyrą, tai kam tai slėpti? Paklauskite, iš kur pas jį tiek daug gerų savybių ar kaip jam pavyko tai pasiekti. Girkite jį, kai būsite jo draugų kompanijoje. Greičiausiai jam perduos jūsų žodžius, todėl gerokai išaugs šansai dėl tolimesnių santykių perspektyvos. Šešta užuomina

Vyrai nelabai pasižymi intuicija. Tuo tarpu moterims nereikia treniruoti šios savybės. Nes ir taip ji nujaučia jo asmeninio gyvenimo detales, žino jo pomėgius, kur vakarieniauja, kokios rūšies viskis jam labiausiai patinka.

Kadangi ji tai žino, nuodėmė būtų tuo nepasinaudoti. Užtat vyras turėtų nustebti: iš kur ir kada? Žinoma, moteris neprivalo atsakyti. Užtat atrodysite intriguojanti, nuovoki, protinga ir supratinga jo akyse. Jis tikrai nepasigailės atkreipęs į jus dėmesį.

Septinta užuomina

Tarsi juokais pasiūlykite kartu praleisti kurias nors išeigines. Pasakykite, kad norite nueiti kartu į kultūros renginį arba praleisti savaitgalį gamtoje. Aišku, jis gali ir atsisakyti (būkite tam pasiruošusi), tačiau, jei vis dėlto pasiūlys nueiti į kiną ar koncertą, kinų restoraną ar pasivažinėti dviračiais, galų gale surengs pikniką gamtoje, tai galite savimi didžiuotis.

Svarbu, kad prieš tai jį pasiektų SMS žinutė: „Norėčiau būti su tavimi dažniau ir ilgiau nei iki šiol. Kaip ir kada – spręsti tau“.

Aštunta užuomina

Čia omenyje turima ne jausmai, o scenarijus, pagal kurį ir klostytųsi įvykiai. Aišku, suprasti, kokios mintys sukasi jo galvoje galima nebent pajungus savo fantazijas, bet vis tiek rezultatas gali būti lygus nuliui.

Juk iš tikrųjų mes nežinome ir negalime žinoti, ką galvoja kitas. Todėl, jei jųdviejų bendravimas kaip reikiant įsibėgėjo, surežisuokite atvirą pokalbį, kur pasidalintumėte, ką galvojate apie jųdviejų galimus labiau artimus santykius. Devinta užuomina

Žinia, prieš šaunant į nubėgantį nusikaltėlį civilizuotoje šalyje priimta atlikti įspėjamąjį šūvį į orą. Jei pajutote, kad rytoj ar poryt jis gali ir nepaskambinti ar nenorėti susitikti, tai kuo greičiau pirmoji kur nors jį pakvieskite.

Kalbėkite susijaudinusiu balsu, tačiau dėl vizito tikslo neišsiduokite. Atėjusi į pasimatymą, pasakykite tiesą: labai jo išsiilgote ir pavargote laukti. Tai viskas, ką jūs galite padaryti. Bet kuriuo atveju, geriau taip pasielgti nei jausti kartų meilės skonį ir nusivylimą.

Dešimta užuomina

Tiesiausias kelias – prisipažinti, kad mylite. Aišku, tai negarantuoja sėkmės, bet padeda išvengti nežinomybės ir apgaulės. Todėl liaukitės bijojusi savo jausmų, atvirai juos reikškite ir, tikėtina, galite sulaukti to paties iš jo.

Suimkite save į rankas ir pasakykite: „Aš tave myliu“. Variantas banalus, bet prasmingas. Svarbiausia, priverčiantis susimąstyti. Juk išgyventų nesėkmių ir sunkumų patirtis moko nekartoti tų pačių klaidų. Užtat ir prisipažinkite, kad jį mylite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.