25 kilogramus sveriančios rusės mama: „Ji - gyvas lavonas“ (video)

Andrejaus Malachovo pokalbių laidos visada sutraukia milijonus Rusijos televizijos žiūrovų. Bet itin didžiulio dėmesio susilaukė „Segodnia večerom“, kurios metu buvo parodyta filmuota medžiaga apie liesiausią pasaulio moterį Valeriją Levitiną. „Gyvas lavonas“ – taip savo 39 metų dukterį vadina jos motina. Baisus apibūdinimas, bet į televizijos studiją įžengusi moteris buvo panaši į mumiją. 172 cm ūgio V. Levitina sveria vos 25 kilogramus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2012, 7:57 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:54 PM

Tai – rezultatas jos savarankiško badavimo, kurio ji griebėsi vaikydamasi grožio ir stipriosios lyties dėmesio. 1989 metais maskvietė V. Levitina kartu su patėviu ir motina išvyko į JAV. 1994 metais dailiai nuaugusi tamsiaplaukė, gyvenimo džiaugsmu trykštanti mergina pelnė „Mis Čikaga“ titulą. Dabar jau anoreksija serganti V. Levitina prisipažino, kad liesėti pradėjo ruošdamasi šiam konkursui. Bet po jo nesustojo, siekdama pasiekti idealų svorį.

Dabar Valerija sunkiai skiria maisto skonį, kiekvienas suvalgytas gabalėlis suteikia didžiulį skausmą. Ji turi rekordiškai žemą kraujospūdį, – 60/40 ir dėl to litrais geria kavą. Kasdienis apsipirkimas parduotuvėje yra tolygus vizitui pas dietologą. Baltymai, riebalai, angliavandeniai – griežtai pagal schemą, priešingu atveju – sunkiausios pasekmės.

V. Levitina gyvena Monake, nykštukinėje kunigaikštystėje, kur 350 dienų per metus šviečia saulė ir ten jos nusilpęs organizmas mėgina susigrąžinti prarastą sveikatą, bet kol kas – nesėkmingai. Fizinių jėgų pakanka tik mokymuisi, o vienintelis jos pragyvenimo šaltinis – bedarbystės išmoka.

V. Levitinos dalyvavimas A. Malachovo laidoje „Segodnia večerom“ – tai kartu ir pirmas jos apsilankymas Maskvoje po 23 metų pertraukos. V. Levitina nori pasilikti tėvynėje, tikina, kad Rusijoje jaučiasi geriau. Pasak jos, laidoje dalyvavo, norėdama papasakoti apie savo problemas ir įspėti jaunas merginas, koks pražūtingas gali būti grožio vaikymasis, – tiksliau pasakius, idealaus svorio.

Priminsime, kad nuo anoreksijos vos 28-erių mirė prancūzų modelis ir aktorė Isabelle Caro.

23-ejų amerikietė Lizzy Velasquez sveria kiek daugiau nei 25 kilogramus. Bet, priešingai nei Valerija Levitina, ji vartoja itin kaloringą maistą kas 15 minučių. Amerikietė kenčia nuo labai retos, praktiškai neįmintos ligos, kuri neleidžia jai priaugti svorio. Tokią diagnozę kaip L. Velasquez pasaulyje turi dar du asmenys, dvi moterys, gyvenančios Anglijoje – 30-metė ir 15-metė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.