Kaip atsikratyti varžymosi lovoje?

Drovumas, susikaustymas, varžymasis – ne geriausios moters savybės, nes jos trukdo atsipalaiduoti ir patirti malonumą. Be to, kai moteris varžosi, mato ir partneris. O tai reiškia, kad ir jam gali būti sunku patirti malonius pojūčius, kadangi, tikėtina, jaučiasi kaltas dėl to, kad nemoka ar nesugeba padėti moteriai atsipalaiduoti. Todėl jis net gali pradėti šalintis tokios moters. Taigi, jei norite būti mylima ir geidžiama, reikėtų kuo greičiau atsikratyti minėtų savybių ir išmokti atsipalaiduoti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2012, 11:29 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:50 PM

Pirmiausiai vertėtų išsiaiškinti savo varžymosi priežastis. Jos gali atsirasti dėl nepasitenkinimo savo kūnu, auklėjimo konservatyvioje ar religingoje šeimoje, lytinio šaltumo, galų gale paprasčiausios baimės nepatikti partneriui ar pasirodyti jam juokingai.

Jei problema susijusi su auklėjimu, reikėtų suprasti, kad jau esate suaugęs žmogus ir tėvai neturi žinoti apie jūsų seksualinius pomėgius ir žygdarbius. Vertėtų griežtai atskirti savo asmeninį gyvenimą nuo jūsų tėvų, draugų ar pažįstamų.

Jeigu priežastis – nepasitenkinimas savo kūnu, šią problemą galima išspręsti keliais būdais. Vertėtų įsidėmėti, kad vyro aistrą sukelia gerokai padidėjęs lytinių hormonų lygis organizme intymaus suartėjimo metu. Jausdamas stiprų seksualinį geismą, jis „nemato“ moters įsivaizduojamų ar esamų kūno trūkumų. Vadinasi, moteriai taip pat reikia stipriai seksualiai susijaudinti.

Kita vertus, jai niekas netrukdo pasinaudoti labiau gundoma pozicija, kai kūno pranašumai atsiduria ryškesnėje šviesoje, o trūkumai – prieblandoje. Bet, svarbiausia, norint, kad jūsų kūnas būtų mylimas, pirmiausiai jį reikia pačiai pamilti. Todėl, jei galvojate, kad kažko trūksta jūsų kūnui, tobulinkite jį, mankštinkitės, treniruokitės.

Nereikėtų varžytis ir dėl savo menkos patirties sekse, juk žmogus negimsta tobulas ir patyręs. Viskas ateina su laiku, nuolat mokantis. Tai ir įdomu, nes atsiranda galimybių patirti vis naujų pojūčių su savo partneriu. O jis savo ruožtu, žinoma, jei labiau patyręs, galės mėgautis sekso guru vaidmeniu.

Moterys varžosi ir dėl to, kad bijo atrodyti juokinga. Įsidėmėkite, jei patinkate mylimam žmogui, jei tas žmogus su jumis, tai kokia bebūtumėte, jūs jam patiksite. Tačiau, tik nuvijusi baimę pajėgsite visiškai atsipalaiduoti ir parodyti savo meilę partneriui. Tai jam būtų puiki dovana.

Beje, reikėtų nepamiršti, kad jausmams įtaką daro aromatiniai aliejai. Pavyzdžiui, rozmarinas sustiprina aistrą, jazmino kvapas padeda atsipalaiduoti, suteikia daugiau pasitikėjimo savo seksualumu. Tam, kad meilės aktas truktų kuo ilgiau, ant lempos užlašinkite pušies kvapo esencijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.