Ką daryti, jei jūsų buvęs – prielipa?

Jūsų tėvai pamiršta jus pasveikinti su gimimo diena, o štai jo atvirutė ateina laiku, net papuošta širdele, kurią jis pats ir nupiešė.

Jei buvusysis vis dar skambina ir išdygsta ant jūsų durų slenksčio, greičiausiai, jis - prielipa.<br>123rf
Jei buvusysis vis dar skambina ir išdygsta ant jūsų durų slenksčio, greičiausiai, jis - prielipa.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 1, 2012, 11:11 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:07 PM

Judu atsitiktinai susidūrėte kavinėje ir jis pažiūrėjo į jus lygiai tokiu pat žvilgsniu, kaip ir santykių pradžioje. Užsuko į svečius

Kažkas skambina į duris. Jūs susisukusi išplautus plaukus į rankšluostį einate atidaryti durų. Ir kas ten? Ogi tavo buvęs! Tiesiog užsuko eidamas pro šalį ir norėjo paklausti kaip laikotės. Skambina vidurnaktį išgėręs

Per miegus suprantate, kad skambina žadintuvas, tačiau iš tikrųjų – telefonas. Atsiliepiate galvodama, kad geriausiai draugei kažkas nutiko, tačiau išgirstate buvusiojo girtą balsą. Apie jį primena ir kiti

Į jūsų elektroninį paštą ateina laiškas iš vieno gero pažįstamo, kuris rašo: „Ką tiktai jį buvau susitikęs. Jis sako, kad labai tavęs ilgisi“. Gimimo dienos proga atsiunčia atvirutę su parašu: „myliu“

Jūsų tėvai pamiršta jus pasveikinti su gimimo diena, o štai jo atvirutė ateina laiku, net papuošta širdele, kurią jis pats ir nupiešė.

Akivaizdu, ką visa tai reiškia. Kita vertus, beprasmiška aiškintis, kas dedasi prielipos galvoje. Ko gero, jis galvoja, kad elgiasi galantiškai, kaip tikras džentelmenas. Tačiau net jei jis nesupranta, kaip reikėtų elgtis tokiais atvejais, beprasmiška uždavinėti sau kankinamą klausimą: „Kodėl?“. Juk jis jau įrodė, kad viso labo buvo tik praeivis jūsų gyvenimo kelyje, todėl jums bus lengviau, jei išrausite jį su šaknimis iš savo gyvenimo.

Beje, santykius galima nukirsti vienu iš šių būdų: 1. Kai paskambins buvęs, paprašykite kurio nors savo jauno kolegos, kad jis perimtų telefoną ir mandagiai jam paaiškintų situaciją.

2. Nusipirkite servetėlių ir ant vienos iš jų parašykite savo vardą, o ant kitos žodį „kiaulė“. Kai jis vėl užsuks pas jus į svečius, padėkite tą servetėlę po jo puodeliu. 3. Padarykite iš kaktusų falo formos skulptūrą. Tai daroma taip: ant ilgo kaktuso iš šonų prikabinkite du apvalios formos kaktusus. Kai jūsų buvęs vėl užsuks į svečius, pasakykite, kad užaugo labai pikantiškos formos kaktusas ir parodžiusi jam paimk peilį ir perpjaukite didelį kaktusą išilgai.

4. Кai jis jums šypsosi pasakykite, kad jo tarpdančiuose įstrigęs kažkas žalio. Nutraukus santykius ir taip būna nelengva, tačiau bus dar sunkiau, jei buvęs vėl pasirodys, neaišku nei kokiu tikslu, nei dėl ko. Todėl geriausiai būtų užtrenkti duris prieš pat jo nosį. Aišku, visam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?