Septynios gudrybės, padedančios padaryti įspūdį kiekvienam vyrui

Daugelio merginų svajonė – sėkmingai ištekėti. Gana dažnai nepasiseka to pasiekti ir simpatiškos, patrauklios išvaizdos, dailios figūros, protingai merginai. Taigi, kas padeda padaryti vyrui neišdildomą įspūdį? – klausia beautyblog.ru

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 1, 2012, 11:14 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:07 PM

1. Mergina turi žinoti, kokie svarbiausi įvykiai vyksta pasaulyje. Dar svarbiau, kad ji būtų įdomi pašnekovė. Laikraščiai, radijo stotys, televizija ar interneto portalai – geriausi informacijos šaltiniai, todėl išsirinkite labiausiai patinkantį iš jų ir naudokitės kasdien. 2. Bet kuri mergina ar moteris turi būti išradinga kulinarė, nors ir nebūtina mokėti viską gaminti. Užtenka kelių originalių ir iš tikrųjų gardžių patiekalų receptų.

3. Jei nemokate saikingai svaigintis, tai apskritai atsisakykite alkoholio. Žodžiu, reikia žinoti savo normą. Net jei vyras ir juokauja, kad išgėrusi moteris – dovana jam. Jei jau padauginote svaigalų, tai po to išgerkite mažiausiai kelias stiklines vandens. Tai padeda greičiau išgaruoti alkoholiui ir išvengsite ryte galvos skausmo.

4. Priimkite vyro jums sakomus komplimentus santūriai, ramiai ir oriai, bet jokiu būdu nepradėkite audringai į juos reaguoti.

5. Sugebėjimas šokti yra svarbus įgūdis bet kuriai moteriai. Mokykitės pačios arba lankykite šokių kursus. Užtenka išmokti kelis nesudėtingus judesius. Vyrams patinka, kai moterys gracingai juda pagal muzikos ritmus.

6. Turėjimas pinigų „juodai dienai“, suteikia galimybę žmogui jaustis laisvu ir nepriklausomu. Todėl visados reikėtų turėti vadinamųjų laisvų pinigų. Be to, aplinkiniai visada pastebi, kai žmogus finansiškai tvirtai stovi ant kojų.

7. Sugebėjimas tinkamai prižiūrėti vyro padovanotą gėlių puokštę – svarus įrodymas, kad jo dovana jums svarbi. Tačiau reikėtų žinoti, kad prieš įdedant gėles į vazą, reikia kiek patrumpinti jų stiebus ar įmerkti jų galiukus į verdantį vandenį.

Tai toli gražu dar ne viskas. Taip pat reikia skoningai rengtis, teisingai darytis makiažą, o kur dar įvairios etiketo taisyklės ir daugelis kitų dalykų. Svarbiausia tokios moters ypatybė – mokytis visko, kas galėtų praversti gyvenime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.