Kaip žmonoms įveikti meilužes?

Šis klausimas neduoda ramybės bet kuriai padoriai žmonai, besirūpinančiai savo sveikata, nes neištikimas vyras gali nežinia kokią ligą parnešti į namus, rašo terrawoman.com.ua. Tuo tarpu kai kurios moterys mėgina kopijuoti meilužių ar laisvo elgesio moterų rengimosi stilių: nešioja ilgus aulinius, ryškia raudona spalva dažosi lūpas, dėvi erotinius apatinius. Taip tikėdamosi sulaikyti vyro žvilgsnį į kitas moteris. Tačiau vis tiek nesulaukia reikiamo dėmesio iš saviškio! Tada susitaiko su mintimi, kad jos vyras – nepataisomas mergišius.

Jei moteris bus puikios nuotaikos, vyras neieškos meilužės.<br>123rf
Jei moteris bus puikios nuotaikos, vyras neieškos meilužės.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2012, 9:12 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:27 PM

Patys vyrai siūlo savo antrosioms pusės vienintelį būdą, kad jie nesižvalgytų į kitas: visados būti geros nuotaikos. Tai bene svarbiausias dalykas, kodėl vyras eina iš namų.

Vyras prastai jaučiasi tuose namuose, kur jo laukia nesibaigiantys priekaištai, pretenzijos, skandalai, depresijos, nuobodulys. Galų gale frazė: „Parnešei pinigų?!“

Kuk vyrui reikia tiek nedaug: kad jo lauktų, kad jį pavargusį sutiktų žmona su šypsena veide. Ir, patikėkite, to beveik užtenka, kad vyras gerai jaustųsi šeimyniniame gyvenime.

Vyrų manymu, moterys, kurioms problemos atsispindi raukšlėtoje kaktoje, turėtų žinoti: vyras savanoriškai susieja su ja gyvenimą dėl to, kad jo kupiną įtampos ir problemų darbo dieną, ji paverstų švente. Kai to nėra ar nelieka, vyras ir nenori grįžti namo.

Vyrai įsitikinę, kad žmona, kuri džiaugiasi, nuoširdžiai šypsosi, vos tik vyras peržengia namų slenkstį, elgiasi labai protingai. Jos gera nuotaika, švytintis veidas iš karto pašalina mažiausiai pusę visų jo problemų ir sunkumų. Taip elgdamasi žmona pasako viską: „Džiaugiuosi, kad tu namuose ir aš tave myliu!“ Tos šeimyninės vertybės bet kuris normalus vyras niekados neiškeis į meilužę ar laisvo elgesio moterį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.