Aštuoni dalykai, kuriuos reikėtų žinoti prieš einant „į kairę“

Kai šeimą užklumpa pilka kasdienybė, rutina ir nuobodulys, ne vienas iš sutuoktinių susimąsto ar net pradeda žvalgytis į kitus, norėdami bent kažkiek praskaidrinti šeimyninio gyvenimo monotoniją. Tačiau, prieš žengiant tokį žingsnį, reikėtų žinoti, kas jūsų laukia, jei pasuksite „į kairę“, – rašo yoki.ru.

Pagalvoję apie išdavystę, susimąstykite, ar verta rizikuoti tuo, ką turite?<br>123rf
Pagalvoję apie išdavystę, susimąstykite, ar verta rizikuoti tuo, ką turite?<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2012, 7:32 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:01 PM

1. Bus baisu

Visada lydės baimė, kad gali išaiškėti neištikimybė. Be to, jei nesugebate apsimesti ir meluoti, tai bet koks meilės romanas „kairėje“ šeimyninius santykius paverčia tikru košmaru. 2. Bus labai brangu

Meilužio ar meilužės turėjimas labai kerta per šeimos biudžetą. Dovanos, kelionės, vakarienės – dėl visų tų išleistų pinigų reikės kažkaip pasiaiškinti savo sutuoktiniui.

3. Ryšio priemonės - telefonas ir kompiuteris taps tikra našta

Susirašinėjant elektroniniu paštu ar socialiniuose tinkluose, siunčiant SMS gali greitai sužinoti teisėta antroji pusė.

4. Bijosite supainioti vardus

Pavadinti žmoną ar vyrą meilužio ar meilužės vardu – baisiau nei košmariškas sapnas. Todėl nuolat kontroliuojant savo emocijas ir jausmus, nesunku tapti ir neurotišku. 5. Seksas „kairėje“ nusibos

Neretai intymumas su nauju sekso partneriu nusibosta ir baigiasi labai didelis nusivylimu gyvenime. 6. Atsiras neapykanta antrajai pusei

Kuo geriau su neištikimu vyru elgiasi žmona, tuo blogiau jis elgiasi su ja: jos glamonės jį erzina, bučinys būna koktus, apskritai niekas nedžiugina ir juo labiau neteikia malonumo sekse. Be to, tokiais atvejais neretai prabunda ir pradeda graužti sąžinė dėl neištikimybės. 7. Reikės daug meluoti

Beje, ne tik kaimynams, pažįstamiems, draugams, bet ir artimiems žmonėms: tėvams, vaikams. Tai ne tik būna sunku, bet ir kabo tarsi akmuo po kaklu.

8. Kankins sąžinė dėl vaikų

Kiekvieną sykį, grįžęs iš meilužės, galvosite, kad intymumui sugaišote labai daug laiko, kurį galėjote skirti savo vaikams ir kankinsitės dėl savo silpnumo.

9. Galite praleisti kažką labai reikšmingo savo šeimyniniame gyvenime

Įsimylėję naują partnerį, jūs rizikuojate nepastebėti kažko svarbaus savo šeimoje - to, kas galbūt niekada nepasikartos.

10. Ateis nusivylimas

Kai meilužis tampa artimesnis, ima labiau matytis ir jo trūkumai. Štai tada ir ateina nusivylimas. Todėl pirmiau siūlome jums išanalizuoti svetimą patirtį ir atsakyti sau į klausimą: „Ar verta rizikuoti tuo, ką turite?“ Gal geriau ir paprasčiau mėginti pagerinti santykius šeimoje? Jei problemų nėra, tai ir nereikėtų jų susidaryti vien iš smalsumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.