Konkursas. Tą naktį jis buvo būtent toks, kokio norėjau visus metus

Pradėsiu nuo pabaigos. Jie abu tikrai negyveno „ilgai ir laimingai“. Ne todėl, kad nenorėjo. Tiesiog - negalėjo. Ir abu žinojo, kad tai, kas vyksta, yra tik „butaforinė realybė“.

Gal vyno ir nereikėjo - jis šiek tiek aptemdė protą. Tačiau vos per rūką matoma realybė suteikė savotiško šarmo, kuris suveikė kaip afrodiziakas.<br>123rf
Gal vyno ir nereikėjo - jis šiek tiek aptemdė protą. Tačiau vos per rūką matoma realybė suteikė savotiško šarmo, kuris suveikė kaip afrodiziakas.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Madona

Nov 6, 2012, 4:51 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:07 PM

Sakoma, kad karščiausios naktys - tai tikrai nebūtinai vasaros naktys. Tačiau mano aistringiausias prisiminimas - iš vidurvasario mėnesienos.

Tą naktį jis buvo būtent toks, kokio norėjau visus metus. Toks, apie kokį svajojau ir net nemaniau, kad šita svajonė gali išsipildyti.

Nedrąsus pirmas žingsnis. Uždegtos žvakės. Tada - vidinis klausimas: „Ar tikrai mes tai darome?“

Vėl šypsena. Bučiniai. Vėl tas pats klausimas. Truputis nuogumo ir truputis paslapties. Nieko nederamo - nes viskas tą akimirką derėjo.

Gal vyno ir nereikėjo - jis šiek tiek aptemdė protą. Tačiau vos per rūką matoma realybė suteikė savotiško šarmo, kuris suveikė kaip afrodiziakas. Toks siužetas dažniausiai vyksta tik filmuose. Tiesa - šitame filme buvo tik du aktoriai. Visai neprofesionalūs. Bet jų jausmai - nesuvaidinti.

Gaila, kad filmo tęsinio nebuvo.

Mano nuotykis - pats saldžiausias prisiminimas. Smerkti linkę žmonės to niekada nesupras.

Siųsk savo aistringiausios nakties istoriją ir laimėk 10 kvietimų dviem asmenims į filmą „30 širdies dūžių“. Savo istorijas siųskite pramogos@lrytas.lt iki lapkričio 16 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.