Požymiai, kad jis niekada jūsų neves

Visi vyrai yra dalinami į tris grupes, pagal jų polinkį kurti šeimą. Pirmai grupei priklauso tie, kurie pasirengę vesti merginą vos tik ji to pareikalauja. Šios grupės vyrai neįdomūs dėl priežasčių, nesuprantamų pačioms moterims. Kitai vyrų grupei priklauso tie, kurie niekada neveda. Šios grupės vyrai taip pat neįdomūs, nes moteris su juo tik gaišta laiką, eikvoja energiją ir viskas lygu nuliui. Trečios vyrų grupės moterys labiausiai nemėgsta. Tai – abejojantys vyrai. Kitaip tariant, jie neturi nieko prieš šeimą, tačiau, kai kalba pradeda suktis apie santuokų rūmus, jie pradeda pokštauti, apsimeta, kad nesuprato klausimo.

Kai kurių vyrų neįmanoma priversti jus vesti.<br>123rf
Kai kurių vyrų neįmanoma priversti jus vesti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2012, 2:18 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:11 PM

Ką daryti tokiais atvejais? Kokie požymiai galėtų padėti suprasti, kad nieko gero iš to nebus ir geriau sutelkti savo dėmesį į perspektyvesnius santykius, kurie galėtų baigtis vedybomis. Akivaizdu, kad vyras neves merginos, jei jųdviejų santykiai trunka daugiau kaip trejus metus. Jis iki šiol nelieka nakvoti pas draugę daugiau kaip vieną ar dvi naktis. Jis stengiasi išlaikyti atstumą tarp mylimosios ir laisvės. 

Jūs iki šiol nepažįstate jo draugų? Jis nė karto nepasiūlė praleisti kartu vakarėlį jų kompanijoje, nepakvietė pažiūrėti, kaip jis šoka su parašiutu, galų gale kartu pakeliauti? Ką judu veikiate, kai susitinkate? Mylitės? Geras dalykas! Tačiau vedybos ir šeima – ne tik seksas, bet ir bendra buitis bei gaunamos pajamos. Jei iš šių trijų sudedamųjų dalių trūksta dviejų pastarųjų, vien su pirmu toli nenueisi.

Jis niekados jūsų neves, jei mama jam – neginčijamas autoritetas. Juo labiau, jei nepatinkate jo mamai. Itin retais atvejais, stipriai prisirišęs prie savo mamos vyras vis dėlto ryžtasi vedyboms net su mergina, kuri nepatinka jo mamai. Tačiau, deja, dažniausiai jos baigiasi skyrybomis.

Jis niekados jūsų neves, jei jums matant jis flirtuoja ir su kitomis merginomis. Jis niekados jūsų neves, jei jau santykių pradžioje jis pradeda ieškoti priekabių dėl smulkmenų. Tai juokiatės ne taip, tai palaidinukė ne ta, tai rankinę ne ten padėjote, tai saulė per anksti patekėjo ar lietus ne laiku prasidėjo. Išvada: jis jūsų nemyli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.