Daugiausia lyderių gimsta ketvirtadieniais

Ar žinote, kad kiekvieno žmogaus charakterį ir įpročius lemia tai, kurią savaitės dieną jis gimė? Astrologai rėmėsi patikimais duomenimis, gautus palyginus su zodiako ženklais, pakankamai tiksliai atspindinčiais ypatumus, atsispindinčius kasdieniniame gyvenime.

Ketvirtadienį gimsta optimistai, kurie visada mato šviesą tunelio gale. Jie neretai tampa lyderiais ir puikiai sugeba vadovauti.<br>123rf
Ketvirtadienį gimsta optimistai, kurie visada mato šviesą tunelio gale. Jie neretai tampa lyderiais ir puikiai sugeba vadovauti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-08 10:19, atnaujinta 2018-03-15 15:22

Taigi, žmonės, gimę sekmadienį, aktyvūs ir veiklūs, jų energija nukreipta į aplinką. Jie patys labai greitai pavargsta nuo nuobodulio, todėl neleidžia nuobodžiauti ir aplinkiniams. Iš gimusių šią savaitės dieną yra daug ir egoistų, nesugebančių, o gal ir nenorinčių įsiklausyti į svetimą nuomonę. Pirmadienį dažniausiai gimsta romantikai ir svajotojai. Tai – jausmingi intravertai, kurių intuicija ir emocijos yra labai išvystytos. Gimę pirmadienį retai tampa lyderiais veikloje ir santykiuose, bet jie to ir nesiekia. Juos visiškai tenkina pagalbininkų vaidmuo: rūpinasi ir globoja savo artimuosius. Tiesa, kartais būna išsiblaškę, taip pat neretai eina už pavadėlio savo prastai nuotaikai.

Žmonės, gimę antradienį, tikri darboholikai ir disciplinuoti. Jie - atsakingi, aktyvūs, bet ir nekantrūs. Užtat negali pakęsti chaoso ir betvarkės. Tai ir kovotojai su pasyvumu ir abejingumu ar vangumu. Kai kurie iš jų itin greitai įsiplieskia ir emociški.

Trečiadienį paprastai gimsta komunikabilūs, labai mėgstantys bendrauti, iškalbūs ir pasitikintys savimi žmonės. Todėl jie įdomūs pašnekovai, puikūs organizatoriai, visada sugeba atrasti reikalingų ryšių ir sėkmingai sureguliuoja tarpusavio santykius bet kuriame kolektyve. Be to, tie žmonės jautriai reaguoja į bet kokios situacijos pokyčius ir sugeba greitai priimti sprendimus. Užtat kartais susilaukia iš aplinkinių klaidingų nuomonių ir nereikalingų apkalbų.

Ketvirtadienį gimsta optimistai, kurie visada mato šviesą tunelio gale. Jie neretai tampa lyderiais ir puikiai sugeba vadovauti. Tai racionalūs žmonės, mėgstantys viską apskaičiuoti, bet iš prigimties ramūs, todėl sunku juos išvesti iš pusiausvyros. Tiesa, kartais jie būna nepatenkinti kitų atliktais darbais, bet, deja, savo nepasitenkinimą jie dažniausiai išlieja šeimoje.

Žmonės, gimę penktadienį, mėgsta komfortą, gurmaniškus valgius, geros kokybės drabužius ir neįprastas pramogas. Jie sugeba įvertinti ir meno kūrinius, taip pat įdeda nemažai pastangų, kad juos supanti aplinka būtų kuo gražesnė ir jaukesnė. Tokių žmonių išskirtiniai bruožai – žavingumas ir aristokratiškos manieros. Tiesa, kartais būna tingūs.

Šeštadienį gimsta racionalūs ir atsakingi žmonės. Jie linkę tiksliai laikytis grafiko ir kruopščiai planuoti bet kokius darbus. Tokie žmonės ne tik praktiški, bet ir ekonomiški, taupūs. Jais galima visiškai pasitikėti, todėl, kad yra rimti, savarankiški ir sugeba saugoti paslaptis. Nors kartais mėgsta paniurzgėti ir kritikuoti kitus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.