Keturi moterų tipai, su kuriomis vyrai nenori mylėtis

Seksologų tvirtinimu, kai kurių moterų elgesys gali ilgam ar net visam laikui sunaikinti vyrų seksualinį geismą. Kartais susidaro įspūdis, kad vyrai – tai sutvėrimai, kuriems amžinai trūksta sekso, o moterys – priešingai: nuskriaustos būtybės, pasmerktos kasnakt pildyti santuokinę prievolę. Tačiau nutinka ir priešingai. Tuomet moteris ima klausti savęs: „Gal vyras įsitaisė meilužę? Susirgo? Persitempė darbe?“.

Vyras nenori mylėtis su moterimi, kuri sekso metu bando spręsti buitines problemas.<br>123rf
Vyras nenori mylėtis su moterimi, kuri sekso metu bando spręsti buitines problemas.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2012, 1:23 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:13 PM

Užuot ieškojus priežasčių „kairėje“, geriau būtų pamėginti įžvelgti jų savoje šeimyninėje aplinkoje, rašo yoki.ru. Tikėtina, kad vyrui nepatinka jūsų elgesys intymioje gyvenimo sferoje, tačiau jis neišdrįsta to pasakyti.

Tarkim, moteris patyrusi sekse, tikra specialistė, todėl žino kaip mylėtis ir dažnai nurodinėja bei komanduoja savo vyrui kaip ir ką daryti. Jei jis kažko nepadaro, smarkiai įsižeidžia ar net pakelia skandalą. Linkusioms vadovauti lovoje moterims pirmoje vietoje žodis „reikia“, o ne vyro pasiūlymai. Tuo tarpu vyrui norisi suteikti partnerei malonumą savo iniciatyva, o ne jos nurodymu. Būna moterų, ant kurių veidų parašyta: „Palik mane ramybėje!“ Tiksliau, ji yra pavargusi arba paniro į depresiją, arba išgyvena paaštrėjusį chronišką susirgimą, arba tiesiog neturi jėgų dėl nesibaigiančių rūpesčių namuose ir problemų darbe.

Lovoje ji elgiasi taip, tarsi nuo vieno prisilietimo subyrės kaip krištolas į šipulius. Prašo vyro būti atidesniu, švelnesniu, nes bijo pasitempti nugarą, iškristi iš lovos, pastoti. Ji niekada nesimyli, jei už sienos kas nors yra. Net jei tas kas nors – jų kietai įmigęs vaikas. Jei sutuoktinis, norėdamas paįvairinti monotonišką seksualinį gyvenimą, pasiūlo jai išmėginti kažką naujo, tai išsigandusi ir sutrikusi žmona atmeta net ir nekalčiausius pasiūlymus. Taip pat yra moterų, kurios seksualinį artumą išnaudoja norėdamos vien išlieti tai, kas susikaupė per dieną ar net per pastarąją valandą. Būtent intymumo akimirkomis ji stengiasi su vyru aptarti visas problemas, kurių dauguma labai toli nuo sekso. Tuo pačiu žmona visiškai pamiršta, kodėl ji guli su vyru vienoje lovoje. Ji negali ar nenori suprasti, kad vyrai nemėgsta kalbėtis intymaus suartėjimo metu. Paskui ji stebisi, kodėl nepavyko nei pokalbis, nei seksas.

Nors dabar daugybė visokiausių kūno priežiūros ir kosmetikos priemonių, yra ir tokių moterų, kurios nebesirūpina savo išvaizda. Jų tvirtinimu, sutuoktinis turi mylėti ją visokią, tačiau iš tikrųjų ji negerbia nei savęs, nei vyro.

Visas tas moteris vienija vienas dalykas: seksas joms reikalingas tik sprendžiant kurią nors problemą, keliančią pavojų jų šeimyniniame gyvenime. Iš tikrųjų seksas jų nejaudina, joms jis nėra gyvenimo prasmė, o tik priemonė nurodinėjant vyrui, pašalinant įtampą, aiškinantis santykius, galų gale išliejant pyktį. Būtent dėl tų priežasčių seksas jų gyvenime nėra vertybė. Iš esmės jis joms neegzistuoja.

Norint, kad kuo mažiau kiltų problemų, vertinkite ir gerbkite savo antrąją pusę. Tada ir jis bus pasiryžęs dėl jūsų aukotis. Todėl būkite nuotaikingos, dėmesingos ir rūpinkitės savo mylimu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.