Penki patarimai, kaip sujaudinti vyrą bučiniu

Kaip seksualiai įkaitinti vyrą bučiniu? Tik nemanykite, kad tai priklauso nuo to, į kurią vietą jį bučiuosite. Šį kartą kalbėsime ne apie vyrų erogenines zonas, o kaip galima sujaudinti priešingą lytį bučiuojant į lūpas, rašo girlstalks.ru.

Bučinys - ne vien lūpų susilietimas. Bučiuojantis derėtų glostyti mylimojo nugarą.<br>123rf
Bučinys - ne vien lūpų susilietimas. Bučiuojantis derėtų glostyti mylimojo nugarą.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-10 14:08, atnaujinta 2018-03-15 14:17

1. Visų pirma reikėtų žinoti, kad bučinys – ne vien lūpų susilietimas. Norint, kad vaikinas įsiaudrintų, reikia glostyti jo kūną bučiuojantis: pakaitomis švelniai ir tvirtai, aistringai ir lengvai. Taip pat bučiuojantis reikėtų glostyti jo nugarą, iš lėto nuleidžiant rankas ant jo sėdmenų ir šlaunų. Stipri vyrų erogeninė zona – įdubimas, einantis stuburu per visą nugarą. Todėl, jei bučiuojantis viena ranka pravesite iš viršaus į apačią ar atvirkščiai per nugarą, visai lengvai sužadinsite jo seksualinį geismą.

Be to, vaikinai greitai susijaudina, jei bučiuojantis sukišite pirštus į jų plaukus arba tiesiog liesite jų ševeliūrą. Tačiau judesiai taip pat turi būti glostantys, švelnūs. Beje, galima švelniai timptelėti už plaukų prie pat šaknų. Tai bus geriausias įrodymas, kad esi jam neabejinga.

2. Norint įskelti aistrą, taip pat naudojamas ir vadinamasis kontrastingas bučiavimosi metodas: kai giliai, aistringai bučiuojantis, staiga pradedama bučiuoti švelniai, kai savo drėgnomis lūpomis vos vos liečiate jo lūpas.

3. Žmogaus burną, kaip ir jo kūną, taip pat galima padalinti į erogenines zonas, kurias sumaniai veikiant galima priversti vaikiną stipriai susijaudinti. Jautriausia vieta yra gomurys, todėl bučiuojantis glamonėkite jį savo liežuviu.

4. Вučiuojantis atvėpkite jo apatinę lūpą savo lūpomis, lengvai pakandžiodama ir pačiulpdama ją. Jei tuo metu vaikinas darytų tą patį su jūsų viršutine lūpa, norimas efektas būtų pasiektas greičiau.

5. Svarbiausia – vengti monotoniškumo ne tik bučiuojantis, bet ir liečiant. Bučiuojant vaikiną vadinamuoju jūros bangos stiliumi, glamonės banguojančiai, bet aistringai stiprėja, o paskui pereina į jausmingus, švelnius prisilietimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.