Septyni požymiai, kad jūs moteriai patikote

Kaip manote, ką turėjo omenyje Sharon Stone filme „Esminis instinktas“, plačiai užsikėlusi koją ant kojos? Kodėl tai stebėję vyrai tai išraudo, tai išblyško? Tą akimirką ji perdavė jiems paslėptą seksualinį signalą, rašo wday.ru. Seksualios moterys nemėgsta kalbėti. Kai jos nori vyro, tai jos pasako nepratardamos nė žodžio. Kitaip tariant, tiesiog perduoda jiems įvairius „nematomus“ seksualinius ženklus. Pateikiame jums sąrašą tokių slaptų signalų.

Jei moteris žaidžia su savo plaukais, jūs jai patikote.<br>123rf
Jei moteris žaidžia su savo plaukais, jūs jai patikote.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2012, 2:00 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:17 PM

1. Netikėtai prisiartina prie pat vyro

Ji nori jausti jo kvėpavimą, todėl pamažėle priartėja prie jo maždaug keturiasdešimties centimetrų atstumu. Ji laukia vyro atsakomosios reakcijos. Tai reiškia, ji tikisi, kad vyras nusišypsos ir palies jos ranką.

2. Rankas suneria už galvos

Moteris kiek atsilošusi suneria rankas už galvos ir atrodo nerūpestingai. Tai – viliojimo ženklas. Taip paprastai elgiasi tos moterys, kurioms patinka šalia sėdintis vyras. Jis turėtų suprasti, kad jei tuo metu kiek linktelės į jos pusę ar priartės arčiau, gali atsidurti jos glėbyje.

3. Kedena plaukus

Kai moteris žaidžia su savo plaukais, juos pakedendama ar vyniodama ant piršto, bet tuo pačiu metu neatitraukia žvilgsnio nuo vyro, vadinasi, nori, kad jis ją paliestų. Jei vyras ištiesė ranką tiesiog prie jos plaukų, tai galima šimtu procentų tvirtinti, kad jis – jos. Tuo tarpu vyrai turėtų žinoti, kad kai moteris žaidžia su plaukais jų akivaizdoje, tai – vienas iš ryškiausių jos paslėpto seksualumo požymių.

4. „Netyčia“ nukrenta suknelės petnešėlė

Suknelės petnešėlė nukrenta nuo peties, o moteris to „nejaučia“. Tačiau vyras turėtų suklusti, jei petnešėlė nuslysta būtent tuo momentu, kai jis žiūri į moterį. Tai reiškia, kad ji jo geidžia.

Moterys neturėtų pamiršti, kad tokius triukus pavojinga viešai demonstruoti, nes ne visi vyrai teisingai gali tai suprasti. Jei moteris retsykiais paglosto savo pečius, šlaunis, pasitaiso suknelės petnešėlę, vadinasi, ji taip pat geidžia to vyro. Todėl jis, sugavęs jos žvilgsnį, turėtų prieiti prie jos ir užkalbinti.

5. Žaidžia žvilgsniu

Moteris staiga nukreipia akis į šalį. Tai – akivaizdus ženklas, kad ji geidžia vyro. Tačiau jis turėtų įsidėmėti, kad jei po minutės ji vėl taip pat įdėmiai pažvelgs į jį, vadinasi, reikia ją užkalbinti.

Kartais moteris dėbteli į vyrą skersomis. Jei ji tai pakartoja dar kartą?! Vadinasi, ji iš tikrųjų rimtai susidomėjo tuo vyru. Tiesa, prieš pakildamas susipažinti su ja, vyras turėtų įsitikinti, ar kas nors tuo metu nestovi už jo nugaros, kuriam ir galėjo būti skirtas tas žvilgsnis.

6. Žaidžia su papuošalais

Jei moteris įdėmiai žiūri į vyrą, žaisdama su savo papuošalais ant kaklo ar pasukiodama žiedą, akivaizdu, ji kviečia jį prieiti ir susipažinti. Moterys turėtų žinoti, kad iššaukiamai demonstruojant savo brangius papuošalus, galima jų ir netekti. Tuo tarpu vyras, prieš eidamas susipažinti, turėtų įsitikinti, ar neužkliuvo jos papuošalas už plaukų ar suknelės viršutinės sagos. 7. Atvirai demonstruoja kojas

Kai moteris negali ramiai nusėdėti vienoje vietoje, užsikelia dešinę koją ant kairiosios ir atvirkščiai, sukryžiuoja jas, pradeda, kiek ištraukusi iš kojos batelį, juo sūpuoti, vadinasi, ji tiesiog trykšta seksualine energija. Vyrai turėtų žinoti, kad tai vienas stipriausių moters seksualumo įrodymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.