Konkursas. Buvome taip įkaitę, kad nulėkėme į viešbutį, mėgavomės vienas kitu visą naktį

Prieš pradėdama šią istoriją, norėčiau pasakyti, kad tai nutiko prieš porą metų. Tačiau vos tik prisimenu jį, tą naktį, man vis dar užverda kraujas... Tai įvyko su mano buvusiu vaikinu. Dabar aš esu pakeitusi savo gyvenimą, turiu naują draugą, su kuriuo puoselėju rimtus santykius, bei vis pamąstau apie šeimą.

Abu buvom taip įkaitę, kad nusprendėme nieko nelaukę lėkti į viešbutį, kur galėtume mėgautis vienas kitu visą naktį.<br>123rf
Abu buvom taip įkaitę, kad nusprendėme nieko nelaukę lėkti į viešbutį, kur galėtume mėgautis vienas kitu visą naktį.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Gabija

Nov 16, 2012, 3:40 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:16 AM

Yra tiesos žodžiuose: „Kai prarandi, tik tada supranti ko netekai“.

Su tuo vaikinu draugavome 4 metus, nutrūkus santykiams, vis dar palaikėme draugiškus ryšius. Tą aistringą vakarą, jau po išsiskyrimo, sugalvojau nueiti į pasimatymą su nauju vaikinu. Viskas atrodė gražu, susitikus gražiai pabendravome, bet žinojau, kad jis ne tas, kurio ieškau.

Jau ruošiausi judėti namo, kai netikėtai gavau SMS žinutę nuo buvusiojo. Jis siūlė susitikti paplepėti. Niekur neskubėjau, todėl sutikau. Visada mėgau bendrauti.

Kai susitikome jis žiūrėjo į mane svaiginančiu žvilgsniu, o gilios rudos akys mane ryte rijo ir dar labiau jaudino. Plepėjome mašinoje, žodis po žodžio ir štai – mes jau apsikabinome. Jaučiau kaip jo ranka slydo man po kelnaitėmis, jo lūpos lietė mano kaklą, bei krūtinę. Abu buvom taip įkaitę, kad nusprendėme nieko nelaukę lėkti į viešbutį, kur galėjome mėgautis vienas kitu visą naktį.

Pasukome į pirmą pasitaikiusį viešbutį. Į kambarį jis mane įnešė ant rankų ir paguldė į lovą. Joje mes vienas nuo kito plėšėme rūbus, vienas kitą aistringai glamonėjome, laižėme. Tai buvo nuostabu ir netikėta, po tiek laiko vėl suartėti, vėl atrasti iš naujo tai, kas jau buvo atrasta. Buvo neapsakomai gera. Kai baigėme vieną kartą, tęsėme duše. Vėliau gurkšnojome vyną ir toliau mėgavomės vienas kitu visą naktį.

Ryte nubudę vienas kitam šelmiškai šypsojomės. Abiems buvo gera, bet susitarę, kad viskas lieka tik tarp mūsų, išsiskirstėme. Po to sekė dar keletas tokių susitikimų, bet jie nebuvo tokie netikėti. Galiausiai jis išvažiavo į kitą šalį ir mūsų bendravimas visiškai nutrūko.

Dabar pasveikiname vienas kitą tik per didžiąsias šventes ir gimtadienius. Nieko nesigailiu, nes buvo gera mums abiems. Dar ir dabar kai tik pagalvoju apie tą naktį, manyje nubunda išdykęs žvėriukas.

Siųsk savo aistringiausios nakties istoriją ir laimėk 10 kvietimų dviem asmenims į filmą „30 širdies dūžių“. Savo istorijas siųskite pramogos@lrytas.lt iki lapkričio 16 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.