Penki vyrų tipai, pagal paukščių pavadinimus

Mūsų ausiai įprasta, kad vyrai moteris vadina paukštytėmis. Tiesa, neretai moterys pačios palygina vyrus su paukščiais ir atranda bendrų savybių, rašo bt-lady.com.ua. Pateikiame jums penkis vyrų-paukščių tipus.

Vyras-varnas moters akyse jis tikras džentelmenas, kuriam dar daugiau žavesio suteikia jaunatviškas šarmas.<br>123rf
Vyras-varnas moters akyse jis tikras džentelmenas, kuriam dar daugiau žavesio suteikia jaunatviškas šarmas.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2012, 8:05 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:06 AM

1. Varnas

Išvaizda: Moters akyse jis tikras džentelmenas, kuriam dar daugiau žavesio suteikia jaunatviškas šarmas. Toks vyras mėgsta rengtis laisvo stiliaus drabužiais, avėti sportbačius. Jo marškiniai visada nepriekaištingai išlyginti.

Ypatybės: Jis mėgsta ne tik laisvę, erdvę, bet ir žmonių susitelkimo vietas. Nemėgsta monologų. Apsimeta, kad klauso savo pašnekovo ir su viskuo sutinka linguodamas galvą.

Atėjęs į restoraną ar naktinį klubą, jis pirmiausiai ima žvalgytis moters, su kuria norėtų praleisti vakarą. Vyras-varnas sutelkia dėmesį tik ties išsirinkta moterimi ir stengiasi nenuleisti nuo jos savo kerinčių ir hipnotizuojančių akių.

Vyras-varnas su moterimi susipažįsta greitai ir be didelių sunkumų. Jis jai skiria gana daug dėmesio, negaili komplimentų, nepamiršdamas retsykiais pakštelėti jai į ranką. Savo gerbėjoms toks vyras negaili pinigų. Jo triukas – leisti moteriai pajausti, kad ji – pasaulio ašis.

2. Banguotoji papūgėlė

Išvaizda: Jo mėgstamiausi drabužiai – trumpas švarkas su gobtuvu, marškinėliai ir džinsai. Toks vyras mėgsta nešioti labiau aptempiančius figūrą drabužius, tuo pačiu pabrėždamas savo treniruotus raumenis. Jis kerpasi trumpai, mėgsta susitepti plaukus žele. Jį dažnai galima pamatyti moterų apsuptyje, todėl stengiasi tapti jų numylėtiniu.

Ypatybės: Būdamas su moterimi, kaip tikra banguotoji papūgėlė, vyras nenustygsta vietoje, lakioja iš vieno kambario į kitą.

Jis žino, kad visoms moterims patinka komplimentai, todėl daug kalba ir stengiasi pakerėti ją mintinai išmoktomis frazėmis. Dauguma moterų mėgaujasi vyro-banguotosios papūgėlės draugija. Todėl jis stengiasi atsikratyti savo draugų-konkurentų, norėdamas išlikti moterų dėmesio centre ir visada siekia būti pagrindiniu vakaro herojumi.

3. Didysis apuokas

Išvaizda: Pagal rengimosi stilių – prancūzų rašytojo, filosofo ir dramaturgo Jean-Paul Sartre proanūkis. Tačiau labiausiai toks vyras mėgsta klasikinį stilių, todėl teikia pirmenybę juodai spalvai. Kai lauke drėgna ir pučia šiaurys vėjas, paprastai kaklą apveja didžiuliu šaliku, kad neperšaltų.

Ypatybės: Šio tipo vyras labai rūpinasi savo sveikata. Mėgsta mažus, bet jaukius namus, kuriuose dega žvakės ir stovėtų šampano ar vyno butelis. Kalba tyliai, kiek prislopintu balsu. Mėgsta filosofuoti, domisi politika. Jo nedomina šiuolaikinės vėjavaikiškos merginos. Jis neišmano apie moterišką madą ir visiškai neteikia jokios reikšmės moteriškiems papuošalams. Moteryse labiausiai vertina protą ir intelektualumą. Tai – pagrindinis kriterijus renkantis gyvenimo palydovę. Beje, jis laukia, kol moteris pirma stumtelės jį lemiamam žingsniui: pasiūlys vesti ją. Seksualinėje gyvenimo sferoje jis laikosi principo: „Viskas, kas žmogiška – nesvetima“.

4. Erelis

Išvaizda: Nešioja žinomų dizainerių drabužius, brangiai kainuojančius batus ir laikrodį. Nuolat stebi moteris iš šalies ir kiekvieną įvertina atskirai. Ypač mėgsta stebėti jas būdamas prietemoje, kai jos išeina į šviesą.

Ypatybės: Kalba trumpai ir aiškiai. Stengiasi iš pirmo žvilgsnio patikti moteriai, tačiau užveda pokalbį jam labiausiai patinkančia tema. Po kiek laiko pradeda skirti dėmesį patikusiai moteriai, su kuria dažniausiai sėkmingai pradeda draugauti. Tačiau, žinia, šis paukštis mėgsta medžioti. Todėl, jei norite patikti vyrui-ereliui, leiskite jam imtis iniciatyvos, nepulkite jam ant kaklo. Žiūrėkite į jį trumpu, bet giliu žvilgsniu.

5. Каkadu

Išvaizda: Visada vaikštinėja apsirengęs madingais firminiais rūbais. Stengiasi atrodyti elegantiškai ir jam tai pavyksta. Jo drabužiuose dominuoja juoda ir pilkos spalvos.

Ypatybės: Jo gyvenimo erdvė – šokių aikštelė. Jis – plastiškas, gracingai šoka, todėl partnerių netrūksta. Mėgsta lankytis baruose, kur dažniausiai stovi prie ilgo baro stalo. Jo balsas ramus ir monotoniškas, kažkiek migdantis. Mėgsta pasakoti apie savo žygdarbius. Tačiau, jei moteris nori užkariauti vyro-kakadu širdį, turėtų nenuleisti nuo jo akių ir žavėtis jo apranga. Tada jis žavėsis ja ir žiūrės į ją kaip į dievaitę. Jei ji nepateisins jo vilčių, jis nukreips savo kerintį žvilgsnį į kitas moteris.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.