Penkių savaičių grožio programa, padėsianti Naujųjų naktį tapti vakaro karaliene

Žemiau pateikiama grožio programa įgyvendinama per penkias savaites. Jei padarysite taip, kaip nurodyta, Naujametę naktį būsite nepakartojama! Suliesėsite mažiausiai 3-5 kilogramais, oda, plaukai ir nagai bus prižiūrėti, o jūs dar ir puikiai jausitės! Tad pradėkite jau dabar.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2012, 6:33 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:16 AM

Pirmoji savaitė

Užsiimkite figūra! Iki gruodžio pabaigos nevartokite baltos duonos, saldumynų, greitai patiekiamų karštų patiekalų, riebaus, kepto maisto ir gazuoto vandens. Valgykite virtą mėsą ir vištieną, vaisius, daržoves, varškę, kefyrą, jogurtus.

Negalite be kepto maisto?

Tuomet patiekalą gaminkite orkaitėje: kepimo skardą išklokite folija, išdėliokite produktus, juos apšlakstykite aliejumi ar grietine.

Norisi saldumynų?

Pasigaminkite desertą pačios! Jis turi būti skanus, bet turintis mažai kalorijų. Pavyzdžiui, pagal tokį receptą. Sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį medaus su puse arbatinio šaukštelio kapotų graikinių riešutų. Šiuo įdaru pripildykite obuolį. Keliose vietose pradurkite žievelę ir kepkite 20 min. esant 180 laipsnių. Per dieną suvalgykite tik vieną obuolį.

Padidinkite fizinį krūvį.

Bent kartą per dieną pakilkite ir nusileiskite trijų aukštų laiptais. Kasdien vaikščiokite po gryną orą mažiausiai 30 minučių.

Antroji savaitė

Dėmesį sutelkite savo odai.

Darykite kaklo ir iškirptės kompresą. Suvilgykite frotinį rankšluostį šiame tirpale: 1 valgomasis šaukštas jūros druskos ir 100 mililitrų šilto virinto vandens. Apdenkite krūtinę ir kaklą 5 minutėms, nuplaukite, ištepkite kremu. Tai puikiai patempia ir išlygina odą. Šią procedūrą kartokite 3 kartus per dieną. Žinoma, apžiūrėkite kūną, ar ant jo nėra spuogų.

Prieš celiulitą.

Per maudynes po dušu problemines kūno vietas trinkite kavos tirščiais tol, kol paraudonuos oda. Paskui ištepkite anticeliulitiniu kremu. Šią procedūrą kartokite 3 kartus per savaitę.

Trečioji savaitė

Dabar reikia pasirūpinti savo veidu.

Jei ant veido pastebėjote „juodų taškelių“, nuo jų reikia „išsivaduoti“ šia procedūra: 1 arbatinį šaukštelį želatinos sumaišyti su 2 arbatiniais šaukšteliais karšto vandens ir 1 tablete aktyvuotos anglies. Masę užtepti ant veido. Sustingusi kaukė nuimama vienu judesiu. Veido odą įtrinti toniku. Šią procedūrą darykite kartą per savaitę.

Veido spalvai išlyginti ir norint ją padaryti švytinčia, rytą ir nakčiai tepti kosmetinio ledo gabalėliu: iš gydomojo mineralinio vandens išleidus dujas, jį užšaldyti kubeliais.

Ketvirtoji savaitė

Tvarkomos kojos ir rankos.

Nagai stiprėja ir greičiau auga, juos 2-3 kartus per dieną tepant citrinos sultimis. Kas antrą dieną darykite tokias voneles: 50 gr. vandens, pusė arbatinio šaukštelio druskos, 2 lašai jodo. Į šį tirpalą nuleiskite pirštų galus 10 minučių.

Tam, kad rankų oda išsilygintų ir atrodytų „jaunesnė“, delnus gausiai įtrinkite saulėgrąžų aliejumi, užsimaukite medvilnines pirštines, o ant jų gumines, medicinines. Laikykite 2 val. (kol žiūrite vakarinius serialus ar jums įdomias laidas).

Kojoms

Jei kulnų oda tapo grubi, ištirpinkite gabalą ūkiško muilo, juo įtrinkite kulnus, apvyniokite maistui skirta plėvele, apsimaukite šiltas kojines ir palikite nakčiai. Pemza nugramdykite muilą ir sušiurkštėjusią odą.

Penktoji savaitė

Pasidarykite manikiūrą. Pasikirpkite ir pasidažykite (jei atėjo laikas) plaukus. Beje, plaukams blizgesį suteikia ši priemonė: plakikliu suplakite 0,5 stiklinės tamsaus alaus, 1 kiaušinio baltymą, 1 valgomajį šaukštą medaus ir 1 valgomajį šaukštą aliejaus. Įtrinkite plaukus, užsidėkite dušo kepuraitę ir palaikykite 30 minučių. Išplaukite plaukus šampūnu, praskalaukite balzamu. Kaukės poveikis išsilaiko iki dviejų savaičių.

Parengė Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.