Vyrų seksualinės galimybės pagal jų amžių

Nors tarp vyro amžiaus ir to malonumo, kurį moteris patiria lovoje, tiesioginio ryšio ir nėra, tačiau jei žinosite, koks seksualinis temperamentas, galimybės, patirtis, pranašumai ir trūkumai būdingi įvairaus amžiaus vyrams ir kokios moterys jiems labiausiai tinka, gali padėti išvengti nesusipratimų ir kitokių nemalonumų intymioje gyvenimo sferoje, rašo blikwomen.com.ua.

Seksualiniai vyro poreikiai ir galimybės keičiasi bėgant metams.<br>123rf
Seksualiniai vyro poreikiai ir galimybės keičiasi bėgant metams.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2012, 3:03 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:32 AM

18-20 metų vyrai

Tokio vaikinuko kraujas tiesiog kunkuliuoja nuo testosterono pertekliaus. Jis nuolat ieško seksualinių kontaktų ir visai nesigilina į partnerių amžių ir nekreipia dėmesio į jų trūkumus.

Temperamentas

Jis pasirengęs mylėtis bet kur ir su bet kuo. Jaunas vaikinas greitai ir stipriai seksualiai susijaudina. Jam meilė visai nereikalinga.

Galimybės

Aštuoniolikamečiui erekcija atsiranda beveik akimirksniu. Laikas, reikalingas atsistatyti po lytinio akto, labai trumpas, todėl jauni vyrai paprastai būna pasirengę naujai atakai jau po penkių minučių.

Patirtis

90 procentų šio amžiaus vaikinų jau turi seksualinio bendravimo patirties. Kai kurie iš jų būna pakeitę dvi sekso partneres.

Pranašumai

Seksas jam – tai pramoga ir žaidimas, kuris užvaldo visas jo mintis ir kaitina vaizduotę. Būtent tokio amžiaus vyrai yra linkę eksperimentuoti.

Trūkumai

Jaunuoliams ejakuliacija gali įvykti po poros sueities minučių. Specialistai išsiaiškino, kad lytinis aktas tarp šio amžiaus grupės vyrų vidutiniškai trunka 1-3 minutes. Paprastai jauni vyrai būna labai nekantrūs, o meilės preliudija – tikra kankynė.

Kokio amžiaus moterims labiausiai tinka

Specialistų tvirtinimu, šio amžiaus vyrams labiausiai tinka 35-45 metų moterys. Patirties trūkumas jiems padeda daug ko išmokti.

21-27 metų vyrai

Aukštas lytinių hormonų lygis vyrų organizme išsilaiko iki 24 metų. Po to jis pradeda mažėti. Antrąją dešimtį perkopusio vyro sąmonėje seksas jau nėra dominuojantis dalykas.

Temperamentas

Jis seksualiai susijaudina jau ne taip greitai, kaip anksčiau, todėl jam reikia konkretaus stimulo. Tiksliau, seksualiai patrauklios partnerės. Be to, seksualinis potraukis tarp šio amžiaus vyrų lengviau pažeidžiamas negatyviais veiksniais. Pavyzdžiui, nuovargiu, stresu ir panašiai.

Galimybės

Šio amžiaus vyrams dar nebūna didelių problemų su erekcija.

Patirtis

Seksualinės patirties turi 95 procentai šio amžiaus vyrų. Vidutiniškai vyrai jau būna pakeitę bent penkias sekso partneres. Vos 15 procentų šio amžiaus vyrų gali pasigirti santykiais, kurie tęsėsi ilgiau nei vienerius metus.

Pranašumai

Seksas jiems, kaip ir anksčiau, yra įdomus žaidimas. Tokio amžiaus vyrai vis dar linkę eksperimentuoti. Taip pat šio amžiaus vyrai tampa dėmesingesni savo partnerėms, labiau atsižvelgia į sekso kokybę ir savo partnerės pojūčius.

Trūkumai

Seksas trunka vidutiniškai 3-5 minutes.

Kokio amžiaus moterims labiausiai tinka

Šio amžiaus vyrai labiausiai tinka 35-45 metų moterims. Tačiau gana sėkminga draugystė užsimezga ir su bendraamžėmis.

28-35 metų vyrai

Trisdešimtmečių vyrų organizme lytinių hormonų lygis paprastai būna mažesnis nei dvidešimtmečių. Nepaisant to, remiantis amerikiečių mokslininkų tyrimais, šio amžiaus vyrai apie seksą galvoja kas 10-15 minučių.

Temperamentas

Svyruoja nuo aukšto iki labai žemo. Vyrai, kuriems būdingas silpnas seksualinis potencialas, su amžiumi greičiau praranda domėjimąsi intymiu gyvenimu. Taip pat dauguma vyrų jau turi sukūrę šeimas ir turi daugybę įsipareigojimų, todėl jų seksualinis susijaudinimas silpnėja.

Galimybės

20 procentų šios amžiaus grupės vyrų susiduria su potencijos problemomis, kurios atsiranda dėl psichologinių priežasčių ar streso.

Patirtis

85 procentų vyrų jau turi ilgalaikių seksualinių santykių patirties su ta pačia moterimi.

Pranašumai

Jis jau ne toks poligamiškas, todėl gali ilgam apsistoti ties viena partnere. Taip pat pailgėja seksualinio susijaudinimo laikas.

Trūkumai

Gerokai sumažėja noras eksperimentuoti lovoje ir išmėginti naujas sekso pozas. 80 procentų vyrų vieno lytinio akto metu jau nekeičia pozų.

Kokio amžiaus moterims labiausiai tinka

Jie tinka ir jaunoms merginoms, ir bendraamžėms, ir vyresnio amžiaus moterims, sugebančioms pažadinti juose geismą.

36-45 ir vyresni vyrai

Šio amžiaus vyrų lytinių hormonų lygis organizme 80-85 procentų mažesnis nei tarp 25 metų amžiaus vyrų. Tačiau apie seksą jie galvoja ne rečiau nei jaunesni vyrai.

Temperamentas

20 procentų šio amžiaus vyrų yra gana aukštas temperamentas. Daugumos – vidutinis arba žemesnis nei vidutinis. Prie tokių rodiklių prisideda sveikatos problemos.

Galimybės

Apie 60 procentų vyrų jau turi erekcijos problemų.

Patirtis

Seksualinę patirtį įgyja 99,8 procentų šio amžiaus vyrų. Taigi, praktiškai kiekvienas vyras, sulaukęs 45 metų, jau turi ilgalaikių santykių patirties.

Pranašumai

Šios amžiaus grupės vyrus valdo noras ne tiek pačiam pasitenkinti, kiek suteikti malonumo savo partnerei.

Trūkumai

Šio amžiaus vyrai turi intymių santykių vidutiniškai 1-2 kartus per savaitę. Eksperimentai lovoje ir sugebėjimas pasimylėti netikėčiausiose vietose – lieka vien gražūs prisiminimai.

Kokio amžiaus moterims labiausiai tinka

Šio amžiaus vyrai – geriausi meilužiai jaunoms moterims. Jie patyrę, dėmesingi, atidūs ir kantrūs.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.