Iki Kalėdų liko 25 dienos ir 25 staigmenos

Kalendorinė žiema prasidėjo! Iki Kalėdų liko 25 dienos! Džiaugsmas liesis laisvai, per kraštus! Portalas lrytas.lt šiandien virsta kalėdinių džiaugsmų pranašu ir kiekvienai dienai iki Kalėdų žadą po spindulėlį nuo kalėdinės eglės viršūnės. Naujoje rubrikoje „Kalėdų spalvos“ rasite viską, ko reikia smagioms ir prasmingoms šventėms.

Portalas lrytas.lt šiandien virsta kalėdinių džiaugsmų pranašu ir kiekvienai dienai iki Kalėdų žadą po spindulėlį nuo kalėdinės eglės viršūnės.<br>123rf
Portalas lrytas.lt šiandien virsta kalėdinių džiaugsmų pranašu ir kiekvienai dienai iki Kalėdų žadą po spindulėlį nuo kalėdinės eglės viršūnės.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2012, 10:13 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:24 PM

Patarsime jums, kokią dovaną išrinkti, kaip sutaupyti, kaip sumaniai ir nebrangiai papuošti namus, ką smagaus nuveikti šventinėmis dienomis.

Mūsų korespondentai įvairiuose miestuose papasakos, kaip švenčių laukia ir jas sutinka Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Klaipėdos, kitų miestų gyventojai.

Rubrikoje rasite skarotų eglučių fotografijas, įamžintas kalėdinių ir naujametinių švenčių akimirkas, fejerverkų puokštes.

Skelbsime prasmingų pokalbių su dvasininkais, skanių patiekalų Kūčioms ir Kalėdoms receptų, pasakosime apie senąsias Kalėdų tradicijas.

Kartu su tekstų autoriais komentaruose galėsite svarstyti, kokią žaliaskarę geriausia pirkti ir puošti namuose, kada verta dovanoti gyvūnėlį, kur ir kaip geriausia sutikti Naujus metus.

Portalas kviečia ir jus aktyviai dalintis savo švenčių laukimo akimirkomis. Kai ieškosite ar patys darysite dovanas, puošite namus, gaminsite skanėstus, dalyvausite šventėse, fotografuokite, filmuokite, užsirašykite svarbias mintis ir siųskite mums adresu bendraukime@lrytas.lt.

Skaitomiausi tekstai, žiūrimiausios nuotraukos sulauks „Bendraukime“ prizų.

Portalas lrytas.lt jau laukia Kalėdų ir Naujųjų metų! O jūs?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?